Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiosios svoris

18 sav ir jau +5 kg bijau pagalvot kas bus toliau nes ir taip virssvori nemaza turiu verysad.gif
Atsakyti
Priaugau 9 kg,sveriau 52,pagimdzius liko +4,o po poros sav vel sveriau 43kg,kaip ir pries nestuma smile.gif
Atsakyti
as priaugau 5kg, o po gimdymo jau antra diena buvo -8kg. smile.gif
Atsakyti
8.5kg. Is ju 2.5kg iki 7 menesio, o po to staigiai 5kg dejau smile.gif Po gimdymo sveriau kaip iprastai, po to dar du kg dingo.
Dabar du men nestumas, pradzia tokia pati - svoris stovi vietoj.
Atsakyti
priaugau virs 20kg, bet per pirmus 2-3 menesius visus ir numeciau tongue.gif
Atsakyti
Per nėštuma priaugau 15 kg, o gryžus iš ligoninės po dviejų savaičių svėriau 18 kg mažiau
Atsakyti
Sveikos, mamytės smile.gif

turiu Jums tokį klausimą dėl svorio - pagal ką kontroliuojate savo svorį?

Sveriuosi namie kas 2 savaites ir stebiu, ar ne per daug priaugau.

Nuėjus į polikliniką, antrą kartą iš eilės gaunu šoką - vienakart rodė priaugtus 2,5 kg (pagal mane buvo apie 1,5 kg), antrą - + 5 kg (taip įrašyta kortelėje). Pagal mane, tokių staigių prieaugių nėra.

Pagal savo "suvestinę" priaugau 10 kg, pagal poliklinikos - 12

Kai paklausiau gydytojos, kodėl skiriasi skaičiai, ji atsakė, kad jų svarstyklės yra patikrintos, kalibruotos, todėl šitas svoris yra tikslus.

Ne tiek jau mažai tie 2 kg....

Tad kuo vadovaujatės Jūs?
Atsakyti
QUOTE(ausrammm @ 2012 10 03, 12:21)
Sveikos, mamytės smile.gif

turiu Jums tokį klausimą dėl svorio - pagal ką kontroliuojate savo svorį?

Sveriuosi namie kas 2 savaites ir stebiu, ar ne per daug priaugau.

Nuėjus į polikliniką, antrą kartą iš eilės gaunu šoką - vienakart rodė priaugtus 2,5 kg (pagal mane buvo apie 1,5 kg), antrą - + 5 kg (taip įrašyta kortelėje). Pagal mane, tokių staigių prieaugių nėra.

Pagal savo "suvestinę" priaugau 10 kg, pagal poliklinikos - 12

Kai paklausiau gydytojos, kodėl skiriasi skaičiai, ji atsakė, kad jų svarstyklės yra patikrintos, kalibruotos, todėl šitas svoris yra tikslus.

Ne tiek jau mažai tie 2 kg....

Tad kuo vadovaujatės Jūs?

Gali skirtis jei eini pas gydytoja skirtingu metu, pvz per pietus ar ryte svoris skirsis. plius drabuziai sveria ir tt.. Mano gydytoja pasake, kad sverciausi namie kaip ipratus tuo pat metu ir atejus pasakyciau kiek maniskes svarstykles rodo.
Papildyta:
mums 23sav. O svorio priaugau 5kg-6kg ax.gif
Atsakyti
Su pirmu priaugau +10 kg smile.gif
Atsakyti
13priaugau smile.gif
Atsakyti
17 kg blush2.gif
Atsakyti
Su pirmu priaugau 32 kg doh.gif manau ir su antru neatsiliksiu lotuliukas.gif nors pati sveriau pries nestuma 54 kg
Atsakyti