Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiosios svoris

QUOTE(kristtule @ 2012 10 20, 15:24)
gal daug vandens geriate?
as su nestumu priaugau 30kg doh.gif  bet niekas netikejo:) nes tik didziulis pilvas viska uzgozdavo:) ir neveltui drambliukas gime 4.100 kg ir 56cm, taip kad nesijaudinkit:)laimingai nesiokit:)

na stengiuosi daug gerti , naktim labai daug isgeriu , nes troskina , apie 6-7 stiklines g.gif

na tikekimes ,kad nusiraminsiu ir pamirsiu tuos kg smile.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Britanija2 @ 2012 10 20, 16:40)
na stengiuosi daug gerti , naktim labai daug isgeriu , nes troskina , apie 6-7 stiklines g.gif

na tikekimes ,kad nusiraminsiu ir pamirsiu tuos kg smile.gif
aciu 4u.gif

uz tai kg ir auga, atsimenu kai nescia buvau dar vizitacijoj nuejus, mane pasvere ir buvau priaugus apie 6kg tai ir klause ar geriu daug ar valgau, o kadangi as daug nevalgydavau o daug gerdavau tai ir priaugo tie kg:) nesijaudinkit del tu kg:) jie verti musu mazuliuku:)
Atsakyti
Aš su pirmais berniukais priaugau po 12 kg. O kiek bus db, žiūrėsim. Dar tik pati pradžia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristtule @ 2012 10 20, 15:49)
uz tai kg ir auga, atsimenu kai nescia buvau dar vizitacijoj nuejus, mane pasvere ir buvau priaugus apie 6kg tai ir klause ar geriu daug ar valgau, o kadangi as daug nevalgydavau o daug gerdavau tai ir priaugo tie kg:) nesijaudinkit del tu kg:) jie verti musu mazuliuku:)

tiesa sakai , aciu 4u.gif
Atsakyti
Aš su pirmu priaugau 30 beveik biggrin.gif , bet jie labai greit ištirpo, buvo daug vandenų.
Atsakyti
su pirmu gal apie 11kg,o su situo jau 13 pliuse yra ir dar savaite laiko likus rolleyes.gif
Atsakyti
Dabar mums 28 savaitės ir tepriaugau per visą laiką tik 6 kg g.gif
Bet gydytoja sakė, kad dar daug laiko, spėsiu ir priaugt ir paskui galvosiu kaip numest ax.gif Bet aš nelabai pergyvenu, kad tiek nedaug dar priaugau, nes ir aš pati jaučiuosi gerai, ir mažylis ir apetitas yra ir pilvukas auga kaip reikiant. Gal todėl daug ir nepriaugau, kad auga man tik pilvukas ir krūtinė padidėjo, o daugiau visos kitos kūno vietos - kaip prieš nėštumą ax.gif nestuke.gif
Atsakyti
prieš nėštumą 92 - nėštumo metu 104 po gimdymo 89 - vaiko svoris 2.980kg(žindanrt ir valgant jkad pieno daugiau būtų priaugau iki 99..pramaitinau iki 2.5 metų)
priešš nėštumą 98- nėštumo metu 124 po gimdymo 97- vaiko svoris 1.740kg(žindant ir ĖDANT kad tik pieno būtų priaugau iki 104 ... ir dabar vat kai vaikui 2.5 metukų pasakysiu jokios arbatos jokie čiulpiami vaistukai NEVEIKIA jie tik sukelia žvėrišką apetitą...pieno po cezario turėjau daug- bet nervai nervai- ligoninės ligoninės ir jau 10 parą jo buvo keli lašai... tačiau tuos kelis lašus iki dabar išsaugojau pritraukčiau iš abiejų gal kokius 5ml bet vaikas gi daugiau ištraukia... vaikui 2.5 mertukų ir jau ruošiuosi atjunkyti biggrin.gif nes baisus papinis...
Atsakyti
Priaugau 24kg su pirmu vaikeliu. Aisku, pergyvenau, kad niekada jau liekna nebebusiu... Taciau su truputelio sporto pagalba kilogramai tirpte istirpo smile.gif Ir pasiekiau ikinestumini svori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hecke @ 2012 11 12, 17:30)
Priaugau 24kg su pirmu vaikeliu. Aisku, pergyvenau, kad niekada jau liekna nebebusiu... Taciau su truputelio sporto pagalba kilogramai tirpte istirpo smile.gif Ir pasiekiau ikinestumini svori smile.gif

o kaip jum su oda? pertekliaus nebuvo?nes pas mane to svorio kaip ir neliko, bet odos perteklius didziulis:/ buvau priaugus visus 30kg:/
Atsakyti
QUOTE(kristtule @ 2012 10 20, 16:49)

??? nelabai suprantu, tai nejau geriau daug valgyti nei daug gerti??? As irgi jau nemazai priaugau, bet gavojau kad jei nuo dabar pradesiu daugiau gerti, tada maziau valgysiu nes skrandis bus pilnas ir svoris taip greitai nebeaugs... Ir turiu omenyje gerti vandeni o ne limonada, sultis ar ka kita... g.gif
Atsakyti
pirmo nėštumo metu priaugau 18,5kg, tai dabar dar pamenu, kaip GN priėmime pasakė, jog labai daug... o dabar nestuke.gif beveik 27sav, tai +4,5kg, įdomu kiek dar priaugsiu per likusį laiką... g.gif
Atsakyti