Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiosios svoris

Pirmo nėštumo metu svėriau 67kg +30kg , taigi buvau labai gražutė biggrin.gif per 2metus pavyko numesti -45kg ax.gif
Dabar antras nėštumas 28savaitės ir + 15kg,žodžiu,man sekasi puikiai priauginėti svorį doh.gif ir vėl teks vargti verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, niu as priaaugu tai pat nemazai ir man neramu...29 savaitukes ir jau olius 21kg blush2.gif ....pries nestuma sveriau 48 kg (ugis 165cm) o dbr net 69...vis galvoju, kaip reieks svori numesti... g.gif
Atsakyti
Sveikos, as tai jau 32sav ir priaugau 16kg, ginekologe jau truputi gazdina, kad perdaug priaugau, tai dabar bandau siek tiek reguliuot mityba, valgyt maziau saldumynu, daugiau vaisiu..
Lankau nesciuju kursus, kuriuose sake, jog normalu priaugt iki 14kg per visa nestuma ( zinoma tai priklauso nuo mamytes ugio, aukstom galima ir daugiau priaugt) , nes priaugus daugiau atsiranda tikimybe nesciuju toksikozei ir kitoms ligoms ir tai gali gresti mazyliui.
Atsakyti
QUOTE(Inesukas @ 2013 03 06, 12:12)
Lankau nesciuju kursus, kuriuose sake, jog normalu priaugt iki 14kg per visa nestuma ( zinoma tai priklauso nuo mamytes ugio, aukstom galima ir daugiau priaugt) , nes priaugus daugiau atsiranda tikimybe nesciuju toksikozei ir kitoms ligoms ir tai gali gresti mazyliui.

Is tikruju, tai reik ziureti svorio priaugima pagal kuno mases indeksa, jei jis buvo mazas, tai galima priaugti daugiau, jei labai didelis (tureta antsvorio pries nestuma-gali uztekti ir 8 kg priaugt).
Atsakyti
as siek tiek nerimauju...Valgau normaliai, tyrimai visi liuks, lelius atitinka laika... BET
32 savaite eina, priaugus turiu tik 1 kg blink.gif 170 ugio 74kg sveriau pries pastojant, o dabar 75kg... Pilvas auga tvarkingai, bet keista, kad taip stovi svoris... Viena galimybe yra, kad du kartus per savaite sportuoju baseine g.gif
(su pirmu nestumu turejau 8kg pliuso... gimdziau sverdama 76kg...)

Gal kam taip yra???? kazkaip svoris isdykauja g.gif
Atsakyti
37sav +10kg. daugiausiai dar 1-2kg noreciau priaugt, bet geriau nieko...apetitas nera ir nebuvo daug didesnis negu pries nestuma. valgau kazkiek daugiau ir tiek. iki 34sav sportavau, dabar kartais namie paminu kambarini dvirati ax.gif
Atsakyti
Prasidėjo 37 savaitė turiu pliuse 14 kg blush2.gif doh.gif , jaučiu dar 1 gali prisipliusuoti doh.gif . Per pirmą nėštumą prisiauginau +18 kg, bet atsikratyti visų nepavyko, tikiuosi po šio bus viskas kitaip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mielos būsimos mamytes, mane labai kankina mano svoris.... Ryt mums bus jau 26 neštumo savaitė... bet aš jau priaugau 7 kg...... ir kas blogiausiai, jog netelpu į džinsus bei kitas kelnes... Kas toliau bus ...baisu....
Atsakyti
QUOTE(Adriela2013 @ 2013 03 13, 20:20)
Mielos būsimos mamytes, mane labai kankina mano svoris.... Ryt mums bus jau 26 neštumo savaitė... bet aš jau priaugau 7 kg...... ir kas blogiausiai, jog netelpu į džinsus bei kitas kelnes... Kas toliau bus ...baisu....

10 savaitę +5 kg. Tai ką man sakyt tada? biggrin.gif apie kelnes išvis pamiršau, nešioju tik sukneles
Atsakyti

QUOTE(Vitulka @ 2013 03 14, 10:55)
10 savaitę +5 kg. Tai ką man sakyt tada?  biggrin.gif apie kelnes išvis pamiršau, nešioju tik sukneles

biggrin.gif Na manau, kad po to sustos augti svoris...(arba ne unsure.gif ), man stabtelėjo nuo 13 sav. priaugau 3 kg ir po to plius 1 kg, tai 4 kg, dabar eina 17 sav. - kol kas sustojo...Beje, pirmo nestuke.gif metu priaugau 30 kg, buvo daug vandenų, nesijaučiau labai stora...per pusę metų numečiau ne tik tuos 30 kg, bet dar ir - 10 kg. Tada manau...kiekvienos organizmas savitas, ir tas svoris auga arba neauga nevienodai g.gif
Atsakyti
Matau kai kurios busimos mamytes visai svorio mazai priauga, ..... sekasi :-).... as suprantu,kad jo reikia priaugti... bet vis vien kazkaip normos ribose.... bet kur tau cia normos ribose... jei taip saldumynu norisi..... As tai kazkaip sausainius labai pradejau megti...kiekviena vakara sakau pasakau, 'Na va ryt... viskas, ne 1"... kur tau.. vienu zodziu reikia tramdyti apetita..... ar pavyks? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 03 14, 08:55)
10 savaitę +5 kg. Tai ką man sakyt tada?  biggrin.gif apie kelnes išvis pamiršau, nešioju tik sukneles

Nemazai biggrin.gif biggrin.gif As iki 14sav neturejau apetito, nors nei vemiau, nei ypatingai pykino, tik nevirskinau ir siaip nesinorejo nieko valgyt blush2.gif Sportuot neini? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti