Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiosios svoris

Mano guziukui - beveik 24 sav. Turiu 5 kg, bet nepergyvenu smile.gif Panašiai svėriau ir su pirma atžala, o gimdyt išvažiavau su 10 kg. Jei ir šį kart taip bus, sakysiu - tobula biggrin.gif
Atsakyti
nieko tokio,buvau per niestuma priaugusi 22 kg,gimes vaikelis buvo neramus tai dabar sveriu maziau nei pries gimdyms,visi kg greitai istirpo!
Atsakyti
29 savaitės ir kelios dienos +2.4kg ax.gif
Atsakyti
Nepykit,mergaites,bet paskaitinėjau temą ir pirma mintis šovusi galvon - Lietuva - anoreksikių ir bijančių sustorėti kraštas (net ir per nėštumą) biggrin.gif

Pati per pirmą nėštumą priaugau apie 12kg,viskas greit nukrito,bet žinau ne vieną ir ne du atvejus,kai svoris auga daug,greitai ir atrodo iš oro,o po gimdymo lygiai taip pat greit ir nukrenta... 4u.gif

Nesakau,kad reik valgyt už du ar specialiai jį auginti,bet merginos,kurioms nėštumo metu svoris auga daugiau ir greičiau,paskaičiusios šitą temą gali supanikuoti,nes 90proc.atvejų,čia aprašytų,svoris priaugtas yra labai mažas...Mano manymu vėlgi,būtų daug objektyviau parašyti,kiek svėrėt prieš nėštumą ir kiek jo gale,nes tie skaičiai būtų žymiai informatyvesni...Pvz.apkūnesnės merginos gali išvis nepriaugti,ir atvirkščiai,labai liesos tų kg.gali prikaupti ir daugiau..Ir tiek vienu,tiek kitu atveju viskas yra normalu blush2.gif

Atsiprašau,gal ir ne į temą čia,bet sugrojo nervai ar hormonai matyt biggrin.gif

Taika 4u.gif

Būkit sveikos ir gražios 4u.gif
Atsakyti
36 sav. 4 d. plius 6,6 kg. Neauga svoris, nors valgau daug paskutiniu metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(enriga @ 2013 08 14, 17:26)
Nepykit,mergaites,bet paskaitinėjau temą ir pirma mintis šovusi galvon - Lietuva - anoreksikių ir bijančių sustorėti kraštas (net ir per nėštumą) biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Vitulka @ 2013 08 14, 17:32)
36 sav. 4 d. plius 6,6 kg. Neauga svoris, nors valgau daug paskutiniu metu  g.gif

Greita apykaita wink.gif
Atsakyti
QUOTE(enriga @ 2013 08 14, 17:26)

Pati per pirmą nėštumą priaugau apie 12kg,viskas greit nukrito,bet žinau ne vieną ir ne du atvejus,kai svoris auga daug,greitai ir atrodo iš oro,o po gimdymo lygiai taip pat greit ir nukrenta... 4u.gif

Nesakau,kad reik valgyt už du ar specialiai jį auginti,bet merginos,kurioms nėštumo metu svoris auga daugiau ir greičiau,paskaičiusios šitą temą gali supanikuoti,nes 90proc.atvejų,čia aprašytų,svoris priaugtas yra labai mažas...Mano manymu vėlgi,būtų daug objektyviau parašyti,kiek svėrėt prieš nėštumą ir kiek jo gale,nes tie skaičiai būtų žymiai informatyvesni...Pvz.apkūnesnės merginos gali išvis nepriaugti,ir atvirkščiai,labai liesos tų kg.gali prikaupti ir daugiau..Ir tiek vienu,tiek kitu atveju viskas yra normalu  blush2.gif

Atsiprašau,gal ir ne į temą čia,bet sugrojo nervai ar hormonai matyt  biggrin.gif

Taika  4u.gif

Būkit sveikos ir gražios  4u.gif

Aukso žodžiai rolleyes.gif aš tai labai džiaugiuosi savo svoriu, nes priaugau pagal normas ir jaučiuosi puikiai ir atrodau gerai, visi sako, kad man tik į pilvą einą, vaikštau kaip su priklijuotu arbūzu biggrin.gif šiaip kai aš pati savo kūną pažįstu, tai žinau, kad dalis svorio į krūtinę padidęjusią suėjo, truputį šlaunis papilnėjo smile.gif bet prieš nėštumą buvau kūdutė visai, tai gal tas + 12kg atrodo daug kažkam, bet man pats tas thumbup.gif
Atsakyti
Man 16 sav., kol kas svorio nepriaugau. Žiūrėsim kaip bus toliau smile.gif
Atsakyti
aš jau priaugau apie 6 per visą nėštumą dabar 55 sveriu. jeigu kažkas priauga per daug svorio tai čia jų pačių problema, ne tų kur priauga normaliai ir su savo anoreksija patylėkit, nes nei žinot kas tai per liga nei ką.
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 08 17, 21:08)
aš jau priaugau apie 6 per visą nėštumą dabar 55 sveriu. jeigu kažkas priauga per daug svorio tai čia jų pačių problema, ne tų kur priauga normaliai ir su savo anoreksija patylėkit, nes nei žinot kas tai per liga nei ką.

Nesu asmeniškai su šia liga susidūrus,ačiū Dievui,bet žinau,kokia baisi liga tai yra..Gal ir nevykęs palyginimas,nesiginčysiu,atsiprašau,jei įžeidžiau 4u.gif
Tik man labai įdomu,koks yra merginų suvokimas - kiek priaugti svorio yra per daug?
Nes kiek domėjausi,klausinėjau,tai priaugti 10-12kg nėštumo metu yra labai normalu,bet vėlgi,kartosiuos - tuo pačiu ir labai individualu..
Gal ir klaidinga nuomonė susidarė beskaitant,bet toks jausmas,kad merginos džiūgauja priaugusios kuo mažiau arba nepriaugusios nieko unsure.gif Viskas tvarkoj,jei žmogus turėjo atsarginių kg.,bet jei kūno sudėjimas buvo lieknas,tai nėra labai normalu,sakyčiau organizmas nėštumo metu išseko - nes vien leliukas sveria apie 3.5-4kg. tik gimęs laiku išnešiotas,o dar placenta,vaisiaus vandenys ir pan.
Internete galima rasti daug lentelių,kurios apskaičiuoja,kaip turėtų optimaliai didėti nėščiosios svoris.Ten pasitikrint taip pat galima ir nesididžiuoti tuo,kuo galbūt nevertėtų didžiuotis...

Atsakyti
QUOTE(enriga @ 2013 08 14, 16:26)

Nesakau,kad reik valgyt už du ar specialiai jį auginti,bet merginos,kurioms nėštumo metu svoris auga daugiau ir greičiau,paskaičiusios šitą temą gali supanikuoti,nes 90proc.atvejų,čia aprašytų,svoris priaugtas yra labai mažas...Mano manymu vėlgi,būtų daug objektyviau parašyti,kiek svėrėt prieš nėštumą ir kiek jo gale,nes tie skaičiai būtų žymiai informatyvesni...Pvz.apkūnesnės merginos gali išvis nepriaugti,ir atvirkščiai,labai liesos tų kg.gali prikaupti ir daugiau..Ir tiek vienu,tiek kitu atveju viskas yra normalu  blush2.gif

Atsiprašau,gal ir ne į temą čia,bet sugrojo nervai ar hormonai matyt  biggrin.gif

Taika  4u.gif

Būkit sveikos ir gražios  4u.gif

Nesu nei anoreksikė, nei bulimikė, o turiu genus tokius, kokius gavau tongue.gif Svoris nuo paauglystės galima sakyt nekito, svėriau +-47 kg (apetitu nesiuskundžiu, koleges "apvalgydavau" per pietus lotuliukas.gif ). Per pirmą nėštumą priaugau gal kažkur 17 kg, užsiliko kokie 2 kg, dėl to džiaugiuos biggrin.gif dabar beveik 20 sav.- kažkur 3 kg priaugau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(enriga @ 2013 08 17, 21:55)
Ten pasitikrint taip pat galima ir nesididžiuoti tuo,kuo galbūt nevertėtų didžiuotis...

o jums neatrodo kad svoris- tai tiesiog faktas? g.gif Protingos gydytojos ziuri vaisiaus augima, o svoris mamos... na kam tai idomu? g.gif (nekalbu apie diabeta ir +30kg). As priaugau per abu nestumus labai mazai, bet valgiau tikrai uz du, na bet neaugo man svoris, tai kas dabar? Nei karto nevemiau, nei ka, bet neaugo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 17 rugpjūčio 2013 - 21:16