Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiosios svoris

QUOTE(d'esprit @ 2013 08 21, 16:40)
Laukdamasi pirmojo priaugau 25.5kg (nuo 68kg), dabar laukiuosi antrojo, beveik 31 savaitė, bet turiu kažkur apie 2.5kg priaugusi (nuo 74kg). Valgau viską, ko noriu, neėdu, kaip su pirmu, bet valgau normaliai. Aišku, nemažai išsisportuoju ir paskui vaiką lakstydama. Klausiau gydytojos, ar normalus toks svorio neaugimas. Jos atsakymas buvo toks, kad kol visi tyrimai geri, gimda, leliukas auga normaliai, jai mano svoris nekliūna. Dar pridūrė, kad jei man pačiai bus nuo to geriau, kad priaugsiu daugiau kg, tai galiu pradėt saldumynus kimšt  smile.gif

g.gif 31 savaite nestumo ir tik 2.5 kg g.gif ar cia tikrai normal, tai kiek tada tavo vaikelis sveria siuo metu, o dar vandenys g.gif sorry, bet tikrai pirma karta girdziu taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesta28 @ 2013 08 21, 23:21)
g.gif 31 savaite nestumo ir tik 2.5 kg  g.gif ar cia tikrai normal, tai kiek tada tavo vaikelis sveria siuo metu, o dar vandenys  g.gif sorry, bet tikrai pirma karta girdziu taip  4u.gif

tikrai normalu, juk ir pradinis svoris didesnis.

As su antru nestumu per visa nestuma priaugau apie 1,5kg, visi gyvi smile.gif Iskarto po gimdymo sveriau -7kg nuo pradinio svorio.
Atsakyti
Su pirmaja priaugau 22kg (nuo 50kg). Valgiau viska is eiles, nes gi nescia, numesiu ta svori irnesakyk.gif , dabar jokiais budais neleisiu sau tiek priaugt. schmoll.gif pirma todel, kad kaip sunku buvo su tokiu prieaugiu man, antra, nelengva ir numest buvo doh.gif maitinau pati, bet nieks ten man nenukrito, kol grieztai nesusiemiau i rankas. Dabar startuoju su 49kg. Bus matyt kaip sikart seksis. smile.gif +10kg per visa laika butu idealu. Svajuko drambliones biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktė.: 22 rugpjūčio 2013 - 07:45
g.gif 31 savaite nestumo ir tik 2.5 kg  g.gif ar cia tikrai normal, tai kiek tada tavo vaikelis sveria siuo metu, o dar vandenys  g.gif sorry, bet tikrai pirma karta girdziu taip  4u.gif

Taip, tikrai normalu, nes prieš nėštumą mano KMI buvo virš normos ribos. Jei neteko niekada girdėt, nereiškia, kad taip būt negali mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d'esprit: 22 rugpjūčio 2013 - 10:15
Per nėštumą priaugau 19kg (nuo 60) ir po šiai dienai -24kg. Pati maitinu, viską valgau ir svoris pats krenta, 55kg nepamenu kada svėrusi, o kai aukšta esu tai visi rūbai jau kabo ant manęs doh.gif iš ligoninės grįžau iškart -11kg. Sakiau gerai, kad tiek priaugau, nes kitaip būčiau išnykusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2013 08 22, 12:14)
Taip, tikrai normalu, nes prieš nėštumą mano KMI buvo virš normos ribos. Jei neteko niekada girdėt, nereiškia, kad taip būt negali  mirksiukas.gif

Mano draugei lygiai taip pat buvo! Ir kai stambesne,tai net 8 men negalejai tiksliai pasakyt ar cia ji niescia ar tik per pilvuka biski pastambejo! lotuliukas.gif
Atsakyti
Man si tema nuolat opi biggrin.gif nes visada sau stora nors ir besverciau 48 biggrin.gif
Su pirmuoju priaugau apie 25
Su antruoju priaugau 16
Su mazgiu 17
Kilogramai tiesiogiai priklauso nuo to kiek lekstej porciju ;-) o as megau pavalgyt
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2013 08 22, 10:14)
Taip, tikrai normalu, nes prieš nėštumą mano KMI buvo virš normos ribos. Jei neteko niekada girdėt, nereiškia, kad taip būt negali  mirksiukas.gif

g.gif o tai ar as paminejau zodi, kad negali taip buti g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos,

pasisakysiu ir as smile.gif

Esu normalaus svorio pagal mano ugi, pradejau su 61 kg (esu 168cm).

Pirmus 3 menesius labai pykino, nors ir atrode valgiau pakankamai, bet vistiek pameciau 3kg, per kitus pora menesiu jie pamazu ataugo smile.gif o va dabar esam 28 sav (be poros dienu) ir turiu visa 1kg pliuso smile.gif valgau ka noriu, kiek noriu ir kada noriu, bet bent pakolkas nepastebejau apetito padidejimo schmoll.gif kaiptik, pastebejau, kad porcijos sumazejo, tik kad dazniau valgau smile.gif

Is pradziu nerimavau, kad svoris krenta ir neauga, paskui, kad nepakankamai auga... unsure.gif bet maziukas visad atitiko (ir net virsino) numatytas svorio normas, vandenu irgi pakanka, visi tyrimai geri, tai matyt toks jau mano organizmas g.gif paskui suzinojau, kad mano mama visu nestumu metu mete svori ir jis neaugo, tai sakau, gal ir genai kazkiek itakoja g.gif

Manau, kad ir kokia situacija su svoriu, svarbiausia vaisius auga kaip priklauso ir visi tyrimai geri, o mamos kunas prisitaiko kaip jam reikia ir po gimdymo atsistato smile.gif
Atsakyti

Tikrai viskas normalu wink.gif

QUOTE(Viktė. @ 2013 08 22, 08:44)
+10kg per visa laika butu idealu. Svajuko drambliones  biggrin.gif

Kodėl dramblionės? smile.gif Manau, labai realu. Aš bandysiu irgi talpintis į šį skaičių. Na ok.ok. dar plius du smile.gif

QUOTE(Fiorella @ 2013 08 22, 15:07)
Per nėštumą priaugau 19kg (nuo 60) ir po šiai dienai -24kg. Pati maitinu, viską valgau ir svoris pats krenta.

Maitinimas man buvo geriausias sportas/dieta smile.gif Numečiau iki vidurinės laikų svorio biggrin.gif

QUOTE(Mataij @ 2013 08 22, 22:53)
Man si tema nuolat opi biggrin.gif nes visada sau stora nors ir besverciau 48 biggrin.gif

Ojėj...

QUOTE(-Vakare- @ 2013 08 23, 12:21)
Esu normalaus svorio pagal mano ugi, pradejau su 61 kg (esu 168cm).

Visiškai tokie pat mano skaičiai. Atrodo, startavau su 61, nors nėštukės kortoj rašo 62. Turiu daugiau nei Tu - 68 kg
Atsakyti
QUOTE(Mataij @ 2013 08 22, 22:53)
Su pirmuoju priaugau apie 25
Su antruoju priaugau 16
Su mazgiu 17
Kilogramai tiesiogiai priklauso nuo to kiek lekstej porciju ;-) o as megau pavalgyt

Drįsiu paprieštarauti. Ne viskas priklauso nuo porcijos lėkštėje. Esu įsitikinusi, dar priklauso ir nuo amžiaus, medžiagų apykaitos bei judėjimo intensyvumo.
Atsakyti
QUOTE(Vilibor @ 2013 08 26, 10:54)
Drįsiu paprieštarauti. Ne viskas priklauso nuo porcijos lėkštėje. Esu įsitikinusi, dar priklauso ir nuo amžiaus, medžiagų apykaitos bei judėjimo intensyvumo.

drinks_cheers.gif Visiskai sutinku.Gal dar ir genai itakos turi g.gif
As su pirmu nestumu 8 kg priaugau,dabar 24 sav. ir tik +1 kg.Mano mama,kai laukesi dvynuku,priaugo tik 8 kg bigsmile.gif Taigi manau,kad cia ir paveldimumas savo daro smile.gif
Atsakyti