As daug ka verdu greitpuodyje

Pvz aviena arba jautiena. Galiu pasidalinti marokietisku receptu ( tagine). Supjaustykite svoguna, pakepinkite su aliejumi greitpuodyje, Idekite 2-3 sutrintas skilteles cesnako. Nuplove avienos gabalus ( gali buti petys arba slaunis) sudekite i puoda.As dedu 1 -1.5 kg. Idekite puse arbatinio saukstelio imbiero milteliu, Ziupsneli safrano arba turmeric ( nezinau kaip lietuviskai vadinasi, geltoni milteliai), ketvirtadali saukstelio cinamono, pipiru,druskos pagal skoni, smulkiai supjaustytu petrazoliu, kalendros. Uzpilkite vandeniu, kad apsemtu mesa ir uzdarykite greitpuodi. Kai prades puodas "surmuliuoti" virkite apie 20 minuciu. Jautiena apie 30. Po to atsargiai isleiskite garus, atidarykite puoda - mesa turi buti padaze, jeigu padazo labai mazai- dapilkite stikline vandens. Idekite supjaustytas bulves( jeigu nedideles- ketvirciais) ir svieziu zirneliu, gali buti saldyti ( mazdaug 0.4-0.5 kg). Vel uzdenkite puodai mazdaug 7-10 minuciu. Skanaus!