Nu puolu greitai pasidalinti savo receptu.pirmas kartas ir visai geras blynas gavosi, kaip sakant, neprisviles

pralaikiau nusipirkus garpuodi nenaudojama gal kokius 4 menesius ir stai mano pirmasis pagamintas patiekalas
Tinginio balandeliai(nu cia toki jau esu gaminus taip paprasta, bet garpuodyje super greitai gavos, per 10 min.

)
pripjausciau kopustu, pritarkavau morku.dejau i puoda sluoksni kopustu, sluoksni morku ir taip po du sluoksnius.man patinka daug kai issitroskina tu darzoviu.niam niam

o ant virsaus sudejau kotletukus, gaminami kaip balandeliu idaras(farsas, daug prieskoniu, kiausinis, ryziai).as juos apkepinau, bet nebutina.nu ir uzpyliau tokiu padaziuku grietine sumaisyta su pomidoru padazu ir dar skiedziau vandeniu, nu, kad gautus panasiai apie 0.5ltr. to skystimelio.nu ir ka.nuo uzvirimo 10 min. ir garuoja puikus patiekalas.vyras valgo tas mesas, o as troskintas darzoves

cia jau taip per amziu amzius.gamindavau balandelius tai pastoviai pilnas puodas tu isnaru budavo, niekaip negaledavau ipirsti jam