Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai greitpuodyje

Oi mergaites, as kaip ipratau, tai ABSOLIUCIAI viska verdu greitpuodyje doh.gif Net nekyla rankos imti paprasta puoda, kai zinai kad viska daug greiciau greitpuodyje isvirsi biggrin.gif Ir dujos tauposi biggrin.gif Vienas kas nelabai pavyko, tai jautiena.. Nors mes ja labai retai ir naudojam. Troskinau troskinau, bet vistiek pokiete buvo. O visa kita tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2009 11 24, 15:43)
Sveika  4u.gif . Pasidalinkit kaip pavyks  thumbup.gif

na buvo tik keletas bandymu, bet sekmingai ir skanu, o svarbiausia labai greitai. viriau sriuba is vistienos pakepintos, veliau sudejau brokolius, daigintus zirnius ir pupeles ir kai jau slegis buvo pasiektas viriau kokias 5min, tai isidejus grietinytes labai skanu. bigsmile.gif siandien dejau kalakutiena, morkyciu, pora bulviu, perliniu kruopu, paviriau kokias 15min, tai man sriubyte labai skani, o suniui vakariene nepakartojama, galvos is bliudo nepakele 4u.gif

QUOTE(oge @ 2009 11 26, 18:36)
o koki pirkot ir kokioj maximoj? 4u.gif

atsiprasau kad velai, bet pirkau klaipedoje akropolyje 6lt bra vitesse ispaniskas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaga99: 30 lapkričio 2009 - 20:57
QUOTE(gaga99 @ 2009 11 30, 20:54)
atsiprasau kad velai, bet pirkau klaipedoje akropolyje 6lt bra vitesse ispaniskas

ačiū, mes irgi tokį patį nupirkom mamai Kalėdom
Atsakyti
QUOTE(aaktinija @ 2009 11 17, 19:07)
Nu puolu greitai pasidalinti savo receptu.pirmas kartas ir visai geras blynas gavosi, kaip sakant, neprisviles biggrin.gif pralaikiau nusipirkus garpuodi nenaudojama gal kokius 4 menesius ir stai mano pirmasis pagamintas patiekalas smile.gif

Tinginio balandeliai(nu cia toki jau esu gaminus taip paprasta, bet garpuodyje super greitai gavos, per 10 min. thumbup.gif )

pripjausciau kopustu, pritarkavau morku.dejau i puoda sluoksni kopustu, sluoksni morku ir taip po du sluoksnius.man patinka daug kai issitroskina tu darzoviu.niam niam lotuliukas.gif o ant virsaus sudejau kotletukus, gaminami kaip balandeliu idaras(farsas, daug prieskoniu, kiausinis, ryziai).as juos apkepinau, bet nebutina.nu ir uzpyliau tokiu padaziuku grietine sumaisyta su pomidoru padazu ir dar skiedziau vandeniu, nu, kad gautus panasiai apie 0.5ltr. to skystimelio.nu ir ka.nuo uzvirimo 10 min. ir garuoja puikus patiekalas.vyras valgo tas mesas, o as troskintas darzoves thumbup.gif cia jau taip per amziu amzius.gamindavau balandelius tai pastoviai pilnas puodas tu isnaru budavo, niekaip negaledavau ipirsti jam doh.gif

Ir aš bandžiau - patiko thumbup.gif
Atsakyti
Greitpuodi pries pora savaiciu padovanojo man mama. Dar jokiu patiekalu nebandziau virti, o viriau tik burokelius pora kartu ir bulves su morkom bigsmile.gif Nu koks geris, tai negaliu atsidziaugti thumbup.gif viskas greitai isverda. Dabar reiks isbandyt ir cia rastus receptelius, aciu Jums 4u.gif
Atsakyti
nu istoju i greitpuodziu turetoju gretas, siadien maximoje nusipirkau ta akcijini kinietiska daikta, idomu ar neprisvils man viskas doh.gif ale apziurejau, tinka ir indukcinem (pas mane tokia) , viskas rodos normaliai tik nera jokiu padalu, apie kokias cia sneketa buvo, arba as ne taip supratau doh.gif
zodziu virsiu karka siandien. speju valandos supjaustytai riekutem karkai uzteks ?
ar perlines kruopas galiu deti kartu ? ax.gif
Atsakyti
Viriau šią savaitę karką cielą, apie valandą, ir palikau ataušti puodą. Tai lyg ir nuvirė gerai, bet man dar norėjosi minkštesnės mėsytės, tai kitą kartą virsiu ilgiau truputį.
Atsakyti
bigsmile.gif
Kas naujų receptėlių turit? Būtų smagu kažką naujo išbandyt ax.gif
Atsakyti
tai niekas nebenori dalintis receptukais? 4u.gif
Atsakyti
ax.gif Niu gal rudeniop kas atsiras su naujienomis, bet aš apsistojau ties šaltiena ir plovu ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Noriu paklausti ar kas nors darėte greitpuodyje "tušonkę" ? Jezau net nežinau kaip lietuviškai blush2.gif Na žodžiu mėsytę stiklainiukuose ax.gif Noriu pasigaminti, tik nežinau ar galima stiklainius su mėsyte dėti tiesiai į greitpuodį, ar geriau ištušinti mėsytę ir dėti į įstiklainius ax.gif Gal kas galėtumėte pagelbėti, nes nebeturiu greitpuodžio instrukcijos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamyzaz: 06 spalio 2010 - 13:49
QUOTE(kamyzaz @ 2010 10 06, 15:49)
Sveikos merginos  4u.gif
Noriu paklausti ar kas nors darėte greitpuodyje "tušonkę" ? Jezau net nežinau kaip lietuviškai  blush2.gif Na žodžiu mėsytę stiklainiukuose  ax.gif Noriu pasigaminti, tik nežinau ar galima stiklainius su mėsyte dėti tiesiai į greitpuodį, ar geriau ištušinti mėsytę ir dėti į įstiklainius  ax.gif Gal kas galėtumėte pagelbėti, nes nebeturiu greitpuodžio instrukcijos  doh.gif

Vadinamąją "tušonkę" aš verdu taip: sudedu gabalais pjaustytą mėsą (pvz., kiaulės kumpį), pridedu pjaustytų morkų, svogūniuko, prieskonių. Viską verdu ~1 val. Išvirusi mėsa tiesiog byra pailgais gabaliukais. Tuomet viską dar su bulvių trintuve patrinu ir į stiklainiukus ar indelius. Keletą porcijų įmetu į šaldiklį - labai patogu staigiam vartojimui su bulvėm, grikiais, makaronais. Kitus laikau šaldytuve.

Ir jokių stiklainių į greitpuodį dėti tikrai nereikia, ne iš stiklainių verdam, o mėsos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JusRuMa: 11 spalio 2010 - 23:14