QUOTE(AkvileZ @ 2014 01 25, 21:57)
Aš kalakutienos kaklus ir paprastame puode verdu iki pusantros valandos...
Du kartus viriau po tris val paprastame puode,tai mesa buvo kietoka ir reikejo gramdyti nuo kaulu.
Papildyta:
QUOTE(janna @ 2014 01 27, 09:15)
paprastai purksti/snypsti pradeda tuomet, kai susidaro perteklinis slegis paciame puode. tokiais atvejais, kai tik pradeda purksti, reiktu sumazinti kaitinimo temperatura, priklausomai nuo vyrykles tipo.
labai aciu, reikes pabandyti. panasiu principu greitpuodyje gaminau troskintas garuose darzoves ir mesa vaiku tyrelems. tik i puoda istatydavau paaukstinima, o ant jo metalini sieteli i kuri sudedavau maisto produktus. vandens pildavau tiek, kad nesiektu sietelio.
butu labai idomi suzinoti, kaip jus ta laika nustatete

ar cia laikas nuo idejimo kakleliu i puoda iki isemimo, ar tik virimo (nuo maksimalaus garo slegio puode susidarymo iki lipesnos isjungimo?)
antruoju variantu net zvierienos mesa, kuri gana "kietesne" uz bet koki namini pauksti, mano greitpuodyje isverda ir issitroskina per zenkliai trumpesni laika
Nezinau,as kai sudejau tuos kaklus paziurejau i laikrodi.Tai reiskia nuo idejimo i katila.