QUOTE(gerasoras @ 2009 01 21, 17:03)
Dauguma čia giria tas odeles vištų, bet jūs žinote koks čia brudas tos skuros? išvis jų geriau net nevalgyt, aš visuomet išmetu tas odelės, labai nesveika, daug cholesterolio, ir riebalų, išvis jokio naudingumo iš jų nėra. jau geriau na nežinau kokia avižinę košę valgyt, bent jau sveikiau
mano mama irgi sake kad nesveika odeles. bet ai

as siaip ju ir nemegstu, virtu ypac, feeeeee net nupurte. jei pvz nuo kulsytes kokios labai gerai apskrudus tai suvalgysiu, jei maziau apkepus - vyrui atiduodu, o tas tai kerta net ausys linksta

kaip kazkuri receptuka sake tarkius i odeles isukt, kaip vedarai gaunas, reiks sakiau kada pabandyt. jau geriau man i odeles sukti, gal net pati valgyciau, negu i tas, atsiprasau, ...zarnas

fu nu jau ko ko, bet vedaru negaliu nei uzuosti
QUOTE(lingė @ 2009 01 21, 17:08)

o če jum sriubytė uz kelis litukus (tokiai šeimineliai kaip mano )litras pieno litras vandens (galima daryt ir grynam piene) užvirinamas usudomas idedam tarkuotas bulves ir verdam maišydami kol sutirštės .Pagardinam grietine greita pigu skanu
man kazkaip tas pienas ir dar grietines i pabaiga

ar ne per daug pieniska gaunasi? o siaip man labai patikdavo pieniska sriubyte su bulviniais tarkiu kleckais tokiais
vakar prikepiau bulviniu blynu su mesa. kadangi pasakiau kad kol nesuvalgys sriubos nieks negaus blynu, tai vyras po bliudelio barsciu suvalge tik 2 blynus

atsimenu anksciau sukirsdavo 4 su mesa ir dar kokius 6 be nieko

blynai + puse indelio giretines gavosi (bulves 2 Lt, farso koks 300-400g tai 3-4Lt, kiausinis 0.40 Lt, miltu saukstas, druska, pipirai ir puse svoguniuko nu meskim dar 1 Lt) apie 10 Lt. 5 blynai su mesa ir 6 blyniukai be mesos liko, bus siandien pietukai, vakar suvalgem: vyras 2 su mesa (ir kazkaip itariu kelis be mesos, nes ju daugaiu buvo, bet as jau nemaciau)

as 2 su mesyte, dar mociute gavo viena ir kaimynas viena. tai suma sumarum is vis uz 10 Lt gavosi 11 blynu su mesa ir kokie 8 be

sakyciau visai normaliai

dazniau tokiu darysiu