Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

assa.gif o če jum sriubytė uz kelis litukus (tokiai šeimineliai kaip mano )litras pieno litras vandens (galima daryt ir grynam piene) užvirinamas usudomas idedam tarkuotas bulves ir verdam maišydami kol sutirštės .Pagardinam grietine greita pigu skanu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gerasoras @ 2009 01 21, 16:03)
Dauguma čia giria tas odeles vištų, bet jūs žinote koks čia brudas tos skuros? išvis jų geriau net nevalgyt, aš visuomet išmetu tas odelės, labai nesveika, daug cholesterolio, ir riebalų, išvis jokio naudingumo iš jų nėra. jau geriau na nežinau kokia avižinę košę valgyt, bent jau sveikiau ax.gif

bigsmile.gif oho, kad dabar viskas nesveika. O ant ko jūs kepate mėsą, kiaušinius ir t.t. ne ant aliejaus? Jis irgi nesveika. Tarkim aš odeles kepu ne ant aliejaus, o ant kepimo popieriaus orkaitėje. Cukrus nesveika, druska nesveika, mėsa irgi jau mada sakyt, kad nieko gero... ir apskritai, viskas kas ne per daug, nėra blogai, jei jau tas odeles vallgyt kiekvieną dieną, tada sutinku, bet... odeles kepu kartą į mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 01 21, 17:08)
bigsmile.gif  oho, kad dabar viskas nesveika. O ant ko jūs kepate mėsą, kiaušinius ir t.t. ne ant aliejaus? Jis irgi nesveika. Tarkim aš odeles kepu ne ant aliejaus, o ant kepimo popieriaus orkaitėje. Cukrus nesveika, druska nesveika, mėsa irgi jau mada sakyt, kad nieko gero... ir apskritai, viskas kas ne per daug, nėra blogai, jei jau tas odeles vallgyt kiekvieną dieną, tada sutinku, bet... odeles kepu kartą į mėnesį.

Nu čia jau nereikia pult į kraštutinumus, kad mėsa aliejus nesveika, cukrus, druska, bet jau tos skuros tai tikrai nesveika, jokio sveikumo jose tikrai nėra, išvis dauguma žmonių jų net nevalgo,aišku čia kiekvieno asmeninis reikalas, bet aš manau kad tai yra brudas, ir nereikia jo lyginti su normalios mėsos gabalu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gerasoras @ 2009 01 21, 16:14)
Nu čia jau nereikia pult į kraštutinumus, kad mėsa aliejus nesveika, cukrus, druska, bet jau tos skuros tai tikrai nesveika, jokio sveikumo jose tikrai nėra, išvis dauguma žmonių jų net nevalgo,aišku čia kiekvieno asmeninis reikalas, bet aš manau kad tai yra brudas, ir nereikia jo lyginti su normalios mėsos gabalu blush2.gif

kiekvieno teisė rinktis mirksiukas.gif visų skoniai skirtingi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 01 21, 17:16)
kiekvieno teisė rinktis  mirksiukas.gif  visų skoniai skirtingi  4u.gif

sutinku 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lingė @ 2009 01 21, 16:08)
assa.gif o če jum sriubytė uz kelis litukus (tokiai šeimineliai kaip mano )litras pieno litras vandens (galima daryt ir grynam piene) užvirinamas usudomas idedam  tarkuotas bulves ir verdam maišydami  kol sutirštės .Pagardinam grietine greita pigu skanu mirksiukas.gif

g.gif pamiršau parašyt ,sriubai reik7 vidutinių bulvių
Atsakyti
QUOTE(lingė @ 2009 01 21, 16:27)
g.gif pamiršau parašyt ,sriubai reik7 vidutinių bulvių

bet man taip neskamniai nuskambejo sis receptas, o pati sriuba gaunasi kaip pieniska tokia ar kaip? as isvis nemegeja pieno produktu gal man todel taip ir itartinai ta sriuba su pienu smile.gif ji tirsta gaunasi kaip as supratau ane?
Atsakyti
labas visom nu siandien as pietum dariau is kalakutienos farso isviriau sriubos su galkutem ir dar silkiniu kukuliuku su padazu padariau su bulviu kose ir viskas ax.gif
Atsakyti
aš tai eisiu plovą gamint, o taip tingisi..
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2009 01 19, 14:39)
sveikinu ir as su popierinemis vestuvemis 4u.gif

tai seniai mesos nevalget?

dekui 4u.gif
kelis kart is farso kazka dariau... jau nepamenu ka doh.gif biggrin.gif

QUOTE(ssiimmaa @ 2009 01 19, 16:16)
labai sveikinam ir su svente, ir kad taip pigiai prasisukot smile.gif  4u.gif

dekui 4u.gif

siandien spageti su firminiu padazu (pomidorai, kecupas, majonezas, desreles, marinuoti argurkeliai... viska paviriniam ant keptuves kol istyzta pomidorai)... vakarienei skyliu is kameros istrauksiu, o mb i darba kokiu blynuku prikepsiu ir bus su uogiene ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gerasoras @ 2009 01 21, 16:03)
Dauguma čia giria tas odeles vištų, bet jūs žinote koks čia brudas tos skuros? išvis jų geriau net nevalgyt, aš visuomet išmetu tas odelės, labai nesveika, daug cholesterolio, ir riebalų, išvis jokio naudingumo iš jų nėra. jau geriau na nežinau kokia avižinę košę valgyt, bent jau sveikiau ax.gif

O man svarbu, kad skanu smile.gif Aš visada mėgau keptos vištytės skūras, sesuo jų nevalgydavo, tai man nulupdavo ir aš suvalgydavau smile.gif
Atsakyti
nebekepiau plokštainio šiandien, tai tokia ta mūsų VAKARIENĖ
Atsakyti