QUOTE(gerasoras @ 2009 01 21, 16:03)
Dauguma čia giria tas odeles vištų, bet jūs žinote koks čia brudas tos skuros? išvis jų geriau net nevalgyt, aš visuomet išmetu tas odelės, labai nesveika, daug cholesterolio, ir riebalų, išvis jokio naudingumo iš jų nėra. jau geriau na nežinau kokia avižinę košę valgyt, bent jau sveikiau 
QUOTE(aistuzele @ 2009 01 21, 17:08)
Nu čia jau nereikia pult į kraštutinumus, kad mėsa aliejus nesveika, cukrus, druska, bet jau tos skuros tai tikrai nesveika, jokio sveikumo jose tikrai nėra, išvis dauguma žmonių jų net nevalgo,aišku čia kiekvieno asmeninis reikalas, bet aš manau kad tai yra brudas, ir nereikia jo lyginti su normalios mėsos gabalu
QUOTE(gerasoras @ 2009 01 21, 16:14)
Nu čia jau nereikia pult į kraštutinumus, kad mėsa aliejus nesveika, cukrus, druska, bet jau tos skuros tai tikrai nesveika, jokio sveikumo jose tikrai nėra, išvis dauguma žmonių jų net nevalgo,aišku čia kiekvieno asmeninis reikalas, bet aš manau kad tai yra brudas, ir nereikia jo lyginti su normalios mėsos gabalu 
kiekvieno teisė rinktis
QUOTE(aistuzele @ 2009 01 21, 17:16)
sutinku
QUOTE(lingė @ 2009 01 21, 16:08)
QUOTE(lingė @ 2009 01 21, 16:27)
bet man taip neskamniai nuskambejo sis receptas, o pati sriuba gaunasi kaip pieniska tokia ar kaip? as isvis nemegeja pieno produktu gal man todel taip ir itartinai ta sriuba su pienu
labas visom nu siandien as pietum dariau is kalakutienos farso isviriau sriubos su galkutem ir dar silkiniu kukuliuku su padazu padariau su bulviu kose ir viskas
aš tai eisiu plovą gamint, o taip tingisi..
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2009 01 19, 14:39)
dekui
kelis kart is farso kazka dariau... jau nepamenu ka
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 01 19, 16:16)
dekui
siandien spageti su firminiu padazu (pomidorai, kecupas, majonezas, desreles, marinuoti argurkeliai... viska paviriniam ant keptuves kol istyzta pomidorai)... vakarienei skyliu is kameros istrauksiu, o mb i darba kokiu blynuku prikepsiu ir bus su uogiene
QUOTE(gerasoras @ 2009 01 21, 16:03)
Dauguma čia giria tas odeles vištų, bet jūs žinote koks čia brudas tos skuros? išvis jų geriau net nevalgyt, aš visuomet išmetu tas odelės, labai nesveika, daug cholesterolio, ir riebalų, išvis jokio naudingumo iš jų nėra. jau geriau na nežinau kokia avižinę košę valgyt, bent jau sveikiau 
O man svarbu, kad skanu