Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(aistuzele @ 2009 01 22, 12:26)
ssiimmaa ten ne bulvių tarkis į tas odeles dedasi, o per burokinę tarką tarkuotos  mirksiukas.gif

oi aciu labai! ax.gif vistiek buciau ieskojus tikslaus recepto pries gaminant mirksiukas.gif
Atsakyti
Prakalbot apie bulvinius blynus su mėsa, tai man net seilė nutįso wub.gif Mes kai tokius gaminam, tai labai dfaug suvalgom blush2.gif 2 kg bulvių, 500 g faršo ir 400 g grietinės per vieną kartą dviese doh.gif Tai stengiuosi retai gamint, nes figūrai ne į naudą tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Aš ryt eisiu į stintų paieškas, šiandien jau nespėsiu... į darbą jau laikas. Šiandien vakarienė pigiai atsieis: bulvės su kefyru...
Atsakyti
Šiandien valgysim vakarykštę raugintų agurkų sriubą. Antram pagaminsiu vištieną kaimiškai (jau esu rašius receptą), valgysim su bulvėm ir virtų butokėlių salotom.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 01 22, 13:26)
Prakalbot apie bulvinius blynus su mėsa, tai man net seilė nutįso  wub.gif  Mes kai tokius gaminam, tai labai dfaug suvalgom  blush2.gif  2 kg bulvių, 500 g faršo ir 400 g grietinės per vieną kartą dviese  doh.gif  Tai stengiuosi retai gamint, nes figūrai ne į naudą tikrai  biggrin.gif

DONTSTOP, as cia ne i tema, bet ziuriu i tavo svorio metimo liniuote ir nepanasu, kad is vis tuos blynus valgai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taniuta: 22 sausio 2009 - 12:33
QUOTE(Bitulka @ 2009 01 22, 11:28)
As pirkau turgui Kaune ax.gif  siaip ju parduotuveseju nebuna schmoll.gif  tik turguje jas perku

IKI Klaipėdoj po 10 litų, turguj po 7 šiandien tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(eiven @ 2009 01 22, 13:17)
IKI Klaipėdoj po 10 litų, turguj po 7 šiandien  tongue.gif

na bandysiu ir aš ieškot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gerasoras @ 2009 01 21, 16:03)
Dauguma čia giria tas odeles vištų, bet jūs žinote koks čia brudas tos skuros? išvis jų geriau net nevalgyt, aš visuomet išmetu tas odelės, labai nesveika, daug cholesterolio, ir riebalų, išvis jokio naudingumo iš jų nėra. jau geriau na nežinau kokia avižinę košę valgyt, bent jau sveikiau ax.gif

Įdomu, kaip sureaguotų brangiausias , jei gautų pietums avižinės košės ? g.gif sakytų, aš tau ne koks arklys, duok mėsos, jam daug geriau sulystų faršas skūrelėse.
Atsakyti
Vakarienei bus stintos keptos biggrin.gif . Siandien pirkau Kauno Akropoly. Kaina apie 14Lt.
Atsakyti
Pietums dar cukinijų prisikepiau, o dabar išsitraukiau iš kameros balandėlius. Rytdienai išsivaliau jūrinio ešerio, turėjau prieš porą mėnesių per akciją prisipirkus ax.gif
Atsakyti

man kazkaip tas pienas ir dar grietines i pabaiga blink.gif ar ne per daug pieniska gaunasi? o siaip man labai patikdavo pieniska sriubyte su bulviniais tarkiu kleckais tokiais :

juk i plokstainy irgi pilat pieno ir valgot su grietine ir ok.gif ce principas panasus
Atsakyti
IKI kalakutienos faršas po 10 Lt \kg thumbup.gif kam pirkti maxėj kažkokioj plėvelėj,kai čia šviežutėlis ir sveikesnis thumbup.gif
Atsakyti