Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Sveikos,
Vakar darau raugintų kopūstų troškinuką,šiandieną aš ,troškinio turinį panaudosiu pyragėliams.
Ir,bus všl kažkas naujo.
Atsakyti
Sekmadienį išviriau puodą kopūstų sriubos, bus visai savaitei smile.gif
Vakar pietums ir vakarienei - vištienos nugaros, troškintos su ryžiais.
Šiandien galvoju keptom bulvėm taupumo sumetimais apsiriboti smile.gif
Ryt reikėsiš mėsos kąžką mąstyti, gal guliašą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 01 20, 10:25)
Sekmadienį išviriau puodą kopūstų sriubos, bus visai savaitei  smile.gif

Ar ji neprarugs per savaitę g.gif Mes sriuba ta pačią max dvi dienas valgom, po to jau neskanu arba prarūgsta
Atsakyti
o as siandien darysiu idarytus makaronus farsu
Atsakyti
Šiandien darysiu sriubą iš ragu ir kepsiu duoneles prie sriubos
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 01 20, 09:14)
1nerodo aprasymo bent jau man. bet niekis, receptukas yra prie receptu su nuotraukomis  ax.gif  uzmaciau nes ir man labai patiko  ax.gif

2Dar norejau paklausti del to zemaiciu blyniuku su raugintais kopustais - o uos kepti paprastai ar apvolioti kur tais pries tai?
Papildyta:
3dar kart pasiskaiciau oi negaliu  lotuliukas.gif pakele nuotaika visai dienai  lotuliukas.gif

1 dar jauciu pamirsau parasyti, kad dėjau manu kelis saukstus
2nereikia ju niekur apvolioti
3nu bet tikrai ten dauzyti reikia biggrin.gif mano mamyte visada vyrui duoda dauzyti biggrin.gif

QUOTE(Ledas @ 2009 01 20, 11:37)
Ar ji neprarugs per savaitę g.gif  Mes sriuba ta pačią max dvi dienas valgom, po to jau neskanu arba prarūgsta

ir aš taip manau
Atsakyti
QUOTE(Ledas @ 2009 01 20, 12:37)
Ar ji neprarugs per savaitę g.gif  Mes sriuba ta pačią max dvi dienas valgom, po to jau neskanu arba prarūgsta

nu man irgi savaite gali istovet blush2.gif - visos kas karta nesildai
Atsakyti
QUOTE(Ledas @ 2009 01 20, 11:37)

As sriuba sekancia diena dedu i saldytuva(sriuba ilgiau stovi) ir sildomes kiek kam reikia mikrobangej, nes sildant visa puoda ant virykles sriuba greiciau uzrugsta ax.gif
Dar ir nuo sriubos priklauso unsure.gif pvz.: kruopu, makaronu, pupeliu, zirniu rugsta greiciau nei barsciai, kopustai ar siaip darzovienes. Man sriuba isstovi saldytuve iki 4-iu dienu, tad nespeja prarugti buna sunaikinta iki tol irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2009 01 20, 13:32)
As sriuba sekancia diena dedu i saldytuva(sriuba ilgiau stovi) ir sildomes kiek kam reikia mikrobangej, nes sildant visa puoda ant virykles sriuba greiciau uzrugsta ax.gif
Dar ir nuo sriubos priklauso unsure.gif pvz.: kruopu, makaronu, pupeliu, zirniu rugsta greiciau nei barsciai, kopustai ar siaip darzovienes. Man sriuba isstovi saldytuve iki 4-iu dienu, tad nespeja prarugti buna sunaikinta iki tol  irnesakyk.gif

nu aš irgi saldytuve laikau, bet jau trecia diena, o ketvirta tai isvis nebesinori jos valgyti. o ir sildomes mikrobangeje kaip ir jus
Atsakyti
pietums likusios blauzdeles su bulviu kose, vakarienei patroskinti rauginti kopustai su baravykais ir virtomis bulvemis ir isviriau brukniu kompoto
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2009 01 20, 13:29)
nu man irgi savaite gali istovet blush2.gif - visos  kas karta nesildai

Bet ar neatsibosta visą savaitę tą pačią sriubą valgyti g.gif šiaip sriubą išsivirti tikrai nebrangu, tai gal geriau trim dienom virti, o po to kokią kitokią g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledas @ 2009 01 20, 14:36)
Bet ar neatsibosta visą savaitę tą pačią sriubą valgyti g.gif  šiaip sriubą išsivirti tikrai nebrangu, tai gal geriau trim dienom virti, o po to kokią kitokią g.gif

O kas belieka, kai taupyt reikia g.gif
Atsakyti