Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Šiandien grybus pasitušinsim ir su bulvytėm pavakarieniausim
Atsakyti
Šiandienai
Pusryčiai: miežinė košė su kiaušiniais;
Pietums: barščių sriubos ir žemaičių blynai
Vakarinei: žemaičių blynai
O jei panos dar norės tai yra saldžios varškės smile.gif
Atsakyti
Vakar iškepiau faršą skūrelėse , tikrai skanu thumbup.gif . Šiandien išsitraukiau savo užšaldytų žemaitiškų. Rytdienai tėvukas pripjaustė cukinijų ir primarinavo, bet kadangi MB jų nelabai valgo, tai tų cukinijų užteks 2 dienoms ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kacius @ 2009 01 20, 17:51)
Šiandienai
Pusryčiai: miežinė košė su kiaušiniais;

i kose musi kiausinius?
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2009 01 20, 21:10)
i kose musi kiausinius?

Ne su virtais kiaušiniais, nes kitaip mano didžioji košės nei šaukšto nesuvalgytu mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip idomiai biggrin.gif ech tie vaikai biggrin.gif
ryt kepsiu arba bulvinius blynus su mesa arba bandysiu apkepa bulviu su farsu smile.gif a la kugeli per viduri farsas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledas @ 2009 01 20, 12:37)
Ar ji neprarugs per savaitę g.gif  Mes sriuba ta pačią max dvi dienas valgom, po to jau neskanu arba prarūgsta

Neprarūgsta, visada savaitei verdu ax.gif
QUOTE(Bitulka @ 2009 01 20, 14:32)
As sriuba sekancia diena dedu i saldytuva(sriuba ilgiau stovi) ir sildomes kiek kam reikia mikrobangej, nes sildant visa puoda ant virykles sriuba greiciau uzrugsta ax.gif

Aš kai tik atvėsta puodas, dedu jį šaldytuvan, o šildom taip pat mikrobangėj drinks_cheers.gif

QUOTE(Ledas @ 2009 01 20, 15:36)
Bet ar neatsibosta visą savaitę tą pačią sriubą valgyti g.gif  šiaip sriubą išsivirti tikrai nebrangu, tai gal geriau trim dienom virti, o po to kokią kitokią g.gif

Aš ne dėl taupumo, tingiu kasdien gamint blush2.gif Neatsibosta kažkaip, pati aš nė nevalgau, nebent retkarčiais, verdu vyrui pagrinde, kažkaip nesiskundžia jis blush2.gif

Šiandien gaminsiu guliašą, 3 dienom bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 01 21, 08:25)
Neatsibosta kažkaip, pati aš nė nevalgau, nebent retkarčiais, verdu vyrui pagrinde, kažkaip nesiskundžia jis  blush2.gif

Šiandien gaminsiu guliašą, 3 dienom bus  smile.gif

Ale geras vyras thumbup.gif Jau maniškis tai kartias ir kitą dieną nevalgo to pačio patiekalo, tipo kiek galima tą patį valgyti doh.gif Tai tenka mesti lauk maistą verysad.gif Tai dabar visada mažiau gaminu, kad tuo kart pavalgytum
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 01 21, 08:25)
Neprarūgsta, visada savaitei verdu  ax.gif

Aš kai tik atvėsta puodas, dedu jį šaldytuvan, o šildom taip pat mikrobangėj  drinks_cheers.gif
Aš ne dėl taupumo, tingiu kasdien gamint  blush2.gif  Neatsibosta kažkaip, pati aš nė nevalgau, nebent retkarčiais, verdu vyrui pagrinde, kažkaip nesiskundžia jis  blush2.gif

Šiandien gaminsiu guliašą, 3 dienom bus  smile.gif

as irgi stengiuos kelioms dienos gamint, bet kai mano vyras dar nesasi i darba, tai pilno katilo sriubos mums vis tiek kokioms 3 dienoms teuztenka.
o kitus patiekalus kai pagaminu, tai geriausiu atveju dviem dienom uztenka, tai cia buna gerai, nes dazniausiai pavalgom, o kas lieka vyras susideda i darba biggrin.gif o rodos tiek daug prigaminu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledas @ 2009 01 21, 09:32)
Ale geras vyras thumbup.gif  Jau maniškis tai kartias ir kitą dieną nevalgo to pačio patiekalo, tipo kiek galima tą patį valgyti doh.gif  Tai tenka mesti lauk maistą verysad.gif  Tai dabar visada mažiau gaminu, kad tuo kart pavalgytum

manasis kazkaip nesipurto vakaryksciu valgiu bet jau sriubos geriausiu atvejui ant rytojaus pasisildys, trecia diena kazi ar jau bepaduotum, nebent jau ypac skani butu kokia rugstelyniu pvz doh.gif bet tos rugscios jei su bulvem verdam negali gi ilgai stovet, bulves rugti pradeda, vistiek neisivaizduou kaip gali isstovet savaite schmoll.gif oi kaip uzsimaniau dabar rugsteliu sriubytes biggrin.gif
Atsakyti
o as kad ir kaip stengiuosi gamint vienam kartui,nu niekaip nesigauna doh.gif vis pamazint bijau,taigi gaunas visad daugiau blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šiandien gaminsiu iš vištienos krūtinėlės tokius kepsniukus, kaip blynukus su ryžiais. Užteks mums vienos krūtinėlės, kuri apie 6Lt. kainavo thumbup.gif
Atsakyti