Šiandien grybus pasitušinsim ir su bulvytėm pavakarieniausim
Šiandienai
Pusryčiai: miežinė košė su kiaušiniais;
Pietums: barščių sriubos ir žemaičių blynai
Vakarinei: žemaičių blynai
O jei panos dar norės tai yra saldžios varškės
Pusryčiai: miežinė košė su kiaušiniais;
Pietums: barščių sriubos ir žemaičių blynai
Vakarinei: žemaičių blynai
O jei panos dar norės tai yra saldžios varškės

Vakar iškepiau faršą skūrelėse , tikrai skanu
. Šiandien išsitraukiau savo užšaldytų žemaitiškų. Rytdienai tėvukas pripjaustė cukinijų ir primarinavo, bet kadangi MB jų nelabai valgo, tai tų cukinijų užteks 2 dienoms


QUOTE(kacius @ 2009 01 20, 17:51)
i kose musi kiausinius?
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2009 01 20, 21:10)
i kose musi kiausinius?
Ne su virtais kiaušiniais, nes kitaip mano didžioji košės nei šaukšto nesuvalgytu

kaip idomiai
ech tie vaikai
ryt kepsiu arba bulvinius blynus su mesa arba bandysiu apkepa bulviu su farsu
a la kugeli per viduri farsas


ryt kepsiu arba bulvinius blynus su mesa arba bandysiu apkepa bulviu su farsu


QUOTE(Ledas @ 2009 01 20, 12:37)
Ar ji neprarugs per savaitę
Mes sriuba ta pačią max dvi dienas valgom, po to jau neskanu arba prarūgsta

Neprarūgsta, visada savaitei verdu

QUOTE(Bitulka @ 2009 01 20, 14:32)
As sriuba sekancia diena dedu i saldytuva(sriuba ilgiau stovi) ir sildomes kiek kam reikia mikrobangej, nes sildant visa puoda ant virykles sriuba greiciau uzrugsta

Aš kai tik atvėsta puodas, dedu jį šaldytuvan, o šildom taip pat mikrobangėj

QUOTE(Ledas @ 2009 01 20, 15:36)
Bet ar neatsibosta visą savaitę tą pačią sriubą valgyti
šiaip sriubą išsivirti tikrai nebrangu, tai gal geriau trim dienom virti, o po to kokią kitokią 


Aš ne dėl taupumo, tingiu kasdien gamint


Šiandien gaminsiu guliašą, 3 dienom bus

QUOTE(dontstop @ 2009 01 21, 08:25)
Neatsibosta kažkaip, pati aš nė nevalgau, nebent retkarčiais, verdu vyrui pagrinde, kažkaip nesiskundžia jis
Šiandien gaminsiu guliašą, 3 dienom bus

Šiandien gaminsiu guliašą, 3 dienom bus

Ale geras vyras



QUOTE(dontstop @ 2009 01 21, 08:25)
Neprarūgsta, visada savaitei verdu
Aš kai tik atvėsta puodas, dedu jį šaldytuvan, o šildom taip pat mikrobangėj
Aš ne dėl taupumo, tingiu kasdien gamint
Neatsibosta kažkaip, pati aš nė nevalgau, nebent retkarčiais, verdu vyrui pagrinde, kažkaip nesiskundžia jis
Šiandien gaminsiu guliašą, 3 dienom bus

Aš kai tik atvėsta puodas, dedu jį šaldytuvan, o šildom taip pat mikrobangėj

Aš ne dėl taupumo, tingiu kasdien gamint


Šiandien gaminsiu guliašą, 3 dienom bus

as irgi stengiuos kelioms dienos gamint, bet kai mano vyras dar nesasi i darba, tai pilno katilo sriubos mums vis tiek kokioms 3 dienoms teuztenka.
o kitus patiekalus kai pagaminu, tai geriausiu atveju dviem dienom uztenka, tai cia buna gerai, nes dazniausiai pavalgom, o kas lieka vyras susideda i darba



QUOTE(Ledas @ 2009 01 21, 09:32)
Ale geras vyras
Jau maniškis tai kartias ir kitą dieną nevalgo to pačio patiekalo, tipo kiek galima tą patį valgyti
Tai tenka mesti lauk maistą
Tai dabar visada mažiau gaminu, kad tuo kart pavalgytum



manasis kazkaip nesipurto vakaryksciu valgiu bet jau sriubos geriausiu atvejui ant rytojaus pasisildys, trecia diena kazi ar jau bepaduotum, nebent jau ypac skani butu kokia rugstelyniu pvz



o as kad ir kaip stengiuosi gamint vienam kartui,nu niekaip nesigauna
vis pamazint bijau,taigi gaunas visad daugiau



Šiandien gaminsiu iš vištienos krūtinėlės tokius kepsniukus, kaip blynukus su ryžiais. Užteks mums vienos krūtinėlės, kuri apie 6Lt. kainavo
