aš asmeniškai nematau kuo turėtumėte didžiuotis jūs pati-jauna, darbingo amžiaus moteris, o sėdit vyrui ant sprando apsistačius katinais ir šunim.
Ką gero nuveikėt per metus Austrijoje? kalbos išmokot? darbą susiradot? turit kuo didžiuotis be to, kad vyro uždirbtais pinigais baldus nusipirkot? Ir tiek?
Ne visi šiam sviete tokie ištižę-yra žmonių, kuriems reikia tik nedidelės pagalbos ir jie stengiasi, kabinasi. Man susidarė toks įspūdis, kad vos ne pas jus ta šeima važiuoja. Jūs nepergyvenkit-jums maitinti jų neteks. Kai žmonės nori-jiems sekasi.
QUOTE(Aziza @ 2012 08 28, 07:13)
šioje temelėje pagrinde visu vyrai turi geras specialybes, ir nėra pagrindo kažkam pavydėt.. jei mano vyras dirbtu juoda darba tai ir aš turėčiau dirbt, nes kitaip neišsilaikytume.. na bet galiu sau leisti nedirbt ir negyvenam nuo atlyginimo iki atlyginimo.. per pusmeti sugebejom 100kv. būsta apsistatyt ir jau svečius pasikviest.. o kai atsikelem tebuvo tik sienos.. na tai tikrai per toki trumpa laika padarėm dideli žingsni i prieki..
mano vyro giminaičiai taip pat Ispanijoje daug metų.. kalba puikiai, bet dirba juoda ir sunku darba, na ir labai jiems ten blogai.. tai žinot negali žinot kaip pasiseks, bet faktas kad kalba visur yra svarbi.. jei pastebėjot aš ir pasiūliau Pupukui važiuot i kuo didesni miesta, bus paprasčiau su kalba.. nes be puikių k. žinių darbo pagal spec. tikrai nesuras..
Papildyta:
Aš jau penki metai nebe Ispanijoje, po šešių metų nusprendžiau, kad viskas.
Aš gyvenu Airijoje ir tikrai negaliu skųstis-žmonės čia irgi geri, tik gamta, žinoma ne Austrija, ir ne Ispanija.
Jeigu sulyginus šalis-į Ispaniją važiuoti tik atostogų, ne dirbti. Nes atlyginimai nedideli, darbo valandos ilgesnės ir už jas mokėti nieks nenori-ispanai yra skūpūs

Aš gyvenau Alikantėj, pajūrio miestelyje.
Nostalgija...
QUOTE(pumis @ 2012 08 28, 07:17)
Oi mergaites,nedarom turgaus,nedarykim is musu temos "Antruju patiekalu",kur kabinasi viena prie kitos del kiekvieno kabliuko nes apart puodu nieko nemato
Mes gyvenam nuostabioje salyje,kurioje zmones laimingi,besisypsantys ir pasiruose padeti,noreciau ,kad ir mes tokie butume (lietuviai),bet deja matyt musu tauta ant tiek "sulauzyta" ir kaip ta spyruokle,kuriai atsitiesti dar reikia daug metu....Noreciau ,kad pozityvo butu daugiau, nei negatyvo (kuris i mus iauges dar nuo lietuvisku skriaudu)
Mums likimas nedave gimti tokioje salyje,kurioje viskas zmogaus labui ir nuo gimimo iki galo savo dienu zmogus yra ramus ,ramus del dabarties,ramus del ateities ,o tai ir yra laime.....Gal mes irgi pagavom ta laimes paukste?Ir tegu ta paukste gaudo kiti....
Aguona matau,esate naujoke cia SM,o kaip dabar sekasi?Dar Ispanijoje?As Ispanijoje buvusi tris kartus,atostogu,buvau Loret de mar ,Barselonoje ,Alicante pakrantese,visada svajojau ten tureti koki nameli,kaip vokieciai turi ,vsasaros rezidencijas

Klimatas fantastinis ,aisku ir Austrijos klimatas mane tenkina,ziemos beveik nera,bet mes atokiau nuo kalnu,nes kalnuose ziema tai ohohoooo