Įkraunama...
Įkraunama...

Austrija

Sveikos mergaitės smile.gif Ir aš čia pasirodysiu, nes mes vis dar esame užsidegę ir siekiame savo tikslo.
Po truputi mokomes vokiečių kalbos, pastoviai ziuriu puslapius rusų kalba apie gyvenimą rusams austrijoje, darbo bei buso nuomos skelbimus. Susidariau tam tikra sąrašą gerų ir blogų rajonų Vienoje (nes pradžioje nusprendėm važiuoti i dydmestį). Suradau darželį rusų-vokiečių-anglų kalba kalbantiems vaikiukams.
Žodžiu, kaip ir minejau, po truputi, po žingsniuką einam tikslo link.

Norėjau pasiteirauti, kiek pinigų jus vežėtės į Austriją, kol atsistojote ant kojų?
P.S Nieko neverčiu atsakynėti ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Jau pradedat listi po truputi is pakampiu smile.gif

Mes jau irgi Austrijoje su seima. Adaptuojames smile.gif Vaikai paejo savaite i darzeli ir dabar serga. O daugiau kaip ir viskas gerai.

Pumi, aciu tau uz atsakyma. Kolkas vazinejam su LT numeriais, paskui ziuresim cool.gif

Pupulia, sekmes 4u.gif I tavo klausima atsakyti negaliu, nes mes cia susiruoseme tik tada, kai mano vyras gavo darbo pasiulyma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 21 sausio 2013 - 21:58
Ja,ja biggrin.gif islendam is pakampiu...pasirodom smile.gif

Chekky, lankau vokieciu kalbos kursus ir dar karta per savaite aerobika smile.gif

Milagra ,kaip pirmieji ispudziai Austrijoje?Pamatet jau kazka daugiau aplinkui?Lustenau gyvenat dabar?

Pupulia ,klausimas idomus,mes irgi atvaziavom tik kai vyras kontrakta pasirase,specialiai nieko nesivezem ,pora lagaminu pamenu ir fsio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pumis @ 2013 01 22, 14:39)
Ja,ja  biggrin.gif islendam is pakampiu...pasirodom smile.gif

Chekky, lankau vokieciu kalbos kursus ir dar karta per savaite aerobika smile.gif

Milagra ,kaip pirmieji ispudziai Austrijoje?Pamatet jau kazka daugiau aplinkui?Lustenau gyvenat dabar?

Ispudziai nei per daug geri, nei blogi biggrin.gif Stebuklu nesitikejau, sunkumams buvau moraliskai nusiteikus, tai viskas kolkas normos ribose. Gyvenam Altache. Labai noriu kursus greiciau pradet lankyti, bet kad su tais darzeliais ir visomis is to isplaukianciomis aplinkybemis nezinau kaip man tai pavyks cool.gif

Spontaniskai vis kada rade laiko apvazinejame aplinkinius kaimus (miestais nesivercia liezuvis pavadint nei Dornbirno, nei Feldkircho, nei Bregenzo biggrin.gif ) ir valstybes (DE, CH, FL). Skridome i Milana, tai per visa Sveicarija teko pervaziuot jau pacia pirma diena. Grazu wub.gif Bet siaip nezinau ar save matau cia cool.gif As asfalto vaikas, man reikia didelio miesto salia, duzgesio, galimybes rinktis kur, ka ir kada veikti. Kaimas ne man cool.gif rolleyes.gif Bet gal pagyvenus ilgiau kitaip manysiu, kaip sakant You never know biggrin.gif
Atsakyti
Aha,tai jus Altache,grazu ten pas jus rolleyes.gif ,as tai kaip tik nors ir isaugau ant asfalto Vilniuje,kazkaip kratausi dideliu miestu, gal senstu biggrin.gif ,man Viena jau per didele ,na Dorbirnas gal ir mazokas miestas ,bet viskas vietoje uztat mirksiukas.gif ,siaip noreciau grazioje vietoje namuko,bute gyvent nenoreciau ir dar didmiesty....norai,norai...... biggrin.gif
Tai jus jau ir per Sveicarija praleket link Italijos,nepakartojamas ten kelias kalnais wub.gif vis prisimenu ir galvoju dar kada pro ten pralekti link kokio Como ezero pavyzdziui smile.gif
Na pradzia visada sunki ,sunkiausi trys pirmi metai,po to jau apsipranti,nors man iki siol sirdis dar nenurimus, nezinomybe slegia .....
Atsakyti
Sveikos:) ar yra kas is Vienos?
Atsakyti
Sveikos,

radau sita tema, ziuriu yra siek tiek lietuviu Austrijoj smile.gif
As Vienoj gyvenu ir dirbu. Susirasom kurios salia esam? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zozefina @ 2013 04 01, 11:51)
Sveikos,

radau sita tema, ziuriu yra siek tiek lietuviu Austrijoj smile.gif
As Vienoj gyvenu ir dirbu. Susirasom kurios salia esam? smile.gif

suraskite fb Austrijos leituviu grupe, ten tirkai nemazai zmoniu is Vienos ir mamyciu ir siaip studentu ar vyresnio jaunimo smile.gif
Atsakyti
Prasom apsireiksti visas gyvenancias zemutineje Ausrijoje bigsmile.gif
Facebuku nesinaudoju,todel ieskau cia mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Uzsukau i Supermamas receptu paziureti,tai ta proga ir cia parasysiu,matau tokia tendencija,kad visi keliai veda vistik i Facebooka,taigi kas neprisijungete Austrijos lietuviai grupeje,tai junkites,nes cia kazkaip vangiai mes krutam biggrin.gif

Pagarbiai 4u.gif
Atsakyti
Jau turbut visos ten ir tupi biggrin.gif

Nors kitu saliu mamytes kuo puikiausiai ir cia bendrauja. Austrija tik aptingus smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Mes su šeima irgi galvojam kraustytis i Austrija (tikriausiai tai bus Viena), vyrui jau seniai siula dirbt ten, tai atrodo pagaliau pribrendom bigsmile.gif
Tai iškart kyla klausymas del vaiku, ypač mokyklos klausimas, nes sunus kitais metais keliaus i 1klase, o vokiškai nešneka/nesupranta. Mažoji tai dar i darželi keliaus tures laiko išmokt vokiečiu k. prieš mokykla.
Gal galetumet pasidalint patirtimi del mokyklu ir darželiu Vienoje bigsmile.gif Bučiau laaaabai dekinga.
Atsakyti