Tau iki manęs toli kaip iki mėnulio-net lygintis nėra ko

Aš irgi atsidirbau per gyvenimą-mano stažas virš dvidešimt metų. Ir ant sprando niekam nesėdėjau.
Dabar taip, tenka naudotis pašalpomis(kurias užsidirbau), nes auginu neįgalų vaiką. Negaliu dirbti.
Jokio pavydo nejaučiu, kaip ir pagarbos žmogui, kuris nesistengia tobulėti, sėdi per dienas be jokios veiklos.
Su jumis diskusija baigta. viso gero.
QUOTE(Aziza @ 2012 08 28, 08:27)
galiu paklaust to paties ir pas jus.. šnekat kaip jums Ispanijoje viskas buvo gerai, kilot karjeros laiptais o pasiskaičius paskutines žinutes viskas apie pašalpas, tai būsit toji siurbėlė kuri gyvena iš kitų kišenės.. ?
žiūriu čia esminis lietuvaičiu bruožas, nespėja kojos ikelt o jau pašalpas skaičiuoja..
kokia teisę turit man tai prikišt, nei nežinodama visos situac. dar būnant LT užsidirbau pakankamai, kad dabar galėčiau sau leist pailsėt.. vyrui gerai kad aš namuose, tai kas jums darbo? dirbsiu, nedirbsiu.. ar čia pavydas koks, kad va jums tenka iš pašalpu gyvent kai kiti tuo tarpu sau gali leisti nedirbt.. tai apie koki kitų pavyda čia kalbam? susitvarkykit savo psichologines bėdas, nes kiek matau gyvenimas palapinėje paveikė ne i nauda..

atsirado ta kuri mane gerai pažysta, o težino kiek kačiu ir šunu turiu...
Papildyta:
Na netoli Torrevieja buvo, už penkiolikos km

Ispanijoj tik kurortiniam miestely tokios kainos, šiaip didelį namą išsinuomot kainuoja apie 500 mėn.
Mano brolis buvo šią vasarą St.Tropeze, Nicoj, Kanuose-labai gražu sakė. Mes kitą vasarą važiuosim ilsėtis, mano pupa bus praaugus:) turiu mergytę, kuriai tuoj bus metukai.
Labai gaila, kad nesimokiau vokiečių kalbos, nes gyvenimui rinkčiausi vokiškai šnekančią tautą. Airijoje irgi gerai, normalią algą užsidirbdavau, kol dirbau, bet va šią vasarą buvo kokios penkios šiltos dienos. Lyja, vėjuota...
QUOTE(pumis @ 2012 08 28, 08:17)

Taikos balandele.....
Jo gerai turet pazinciu,ypac kas liecia geras salis atostogoms,Ispanijoj faina,uz 800 visas namas su baseinu tikrai super,bet reikia dar ir atostogu menesi turet

,mes Nicoje turim draugu lietuviu,tai jau pora kartu buvom ir dar tikiuosi nuvaziuosim,kai uz viesbucius moket nereikia puikiai gaunasi,nes ten kainos nemazos Cote de Azure,aisku grozis

,jura azurine,gamta, ispuoseleti miestukai ,o Monace vien Ferariai ir Maseraciai ant kiekvieno kampo,issipusciusios poniutes ir jaunos ir senos,viskas alsuoja prabanga

Ech vasaros paskutines dienos jau
Aguona, tai puikioj vietovej gyvenot,pajurio miestukas ,gal Torivjecha?