Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkime savo žiedais

QUOTE(Serpentes @ 2007 09 11, 14:36)
rožė graži  wub.gif
antra gėlytė mane labai sudomino  blink.gif  norėčiau  wub.gif
trečia įdomi, bet jei sakai, kad smirdi  unsure.gif

Smirda amorfofalas, reikia atvėsinti jo purką ir kvapo neliks. Viduje jis užkaista iki 40 laipsnių ir tada pradeda smirdėti. reikia žiedo pamatą stipriai atvėsinti šaltu vandeniu ar panašiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 11 rugsėjo 2007 - 20:16
Miglute, o kokio amziaus tas amorfofalis? As irgi ji auginu bet maniskis dar niekad nezydejo 3 metai manajam. Nuostabus ziedas rolleyes.gif as net nezinojau kad jis zydi ax.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už pagyras 4u.gif

QUOTE(Daivike. @ 2007 09 11, 23:21)
Miglute, o kokio amziaus tas amorfofalis? As irgi ji auginu bet maniskis dar niekad nezydejo 3 metai manajam. Nuostabus ziedas rolleyes.gif  as net nezinojau kad jis zydi ax.gif

Šis - jau senas, jam apie 12 metų. Mano bendradarbės numylėtinis. Kai užauga medis, tai jau siekia beveik 2 metrus, ir kotas labai storas. AŠ namie turiu šmažesnį, tai man sužydėjo tik 1 kartą, maždaug 5 metų kai buvo. O šis kaip išprotėjęs - žydi kas met, per Valentino dieną. Matyt darbe patinka biggrin.gif
Atsakyti
pasidziaugsiu ziedais bigsmile.gif

user posted image
[/quote]
Atsakyti
user posted image

noriu parodyti ne tik ziedeli bet visa gelyciu kompozicija

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Gražu ir pas mane 4u.gif
http://keep4u.ru/ful...8ce3afa3e9a/jpg
Atsakyti
QUOTE(ina' @ 2007 11 08, 20:03)
Labai grazi kompozicija  wub.gif  wub.gif
O kokia cia orchideja? ax.gif Cia vazoneliai sudeti i vidu?  blush2.gif  ax.gif

taip tik sudeti i puodyne. orchidejos pavadinimo nzn pirkau is vienos forumietes, net negalejau patiketi, kad vos po keliu savaiciu pradejo leisti zieduka. thumbup.gif bigsmile.gif

fantastiskas kale rolleyes.gif dinis kaktusas. jei kada dauginsite stoju i eile gauti jo atzala. blush2.gif
Atsakyti
O cia mano laukti ziedai wub.gif wub.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
mano plokstenio ziedaiuser posted image
Atsakyti
Na ir šaunuolės mergaitės thumbup.gif Tik šiandien įlindau į šitą temą, bet kokių grožybių priauginusios bigsmile.gif Ir labai patiko Egzo kompozicija wub.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif oho kai kurių kokie nerealūs ir nematyti žiedai, nežinoaju, kad alijošius žydi blink.gif

sudėsiu ir aš savo žiedukus, kai kurie bus praėjusių metų.. o kurios žydi dabar (kol kas tik orchidėja ir kaktusas, nufotgrafuosiu vėliau ) ax.gif
Atsakyti