Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkime savo žiedais

Bugenvilija smile.gif
Atsakyti
Labai grazios visu geles,o bugenvilija thumbup.gif ,atrodo kaip dirbtine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 11 19, 17:11)
o tu ją prižiūri pagal visus reikalavimus?
Aš mamai sakiau, nepilk tiek vandens, tai ji man rėkia, pažiūrėk, kai pilu, keik žydi, tai dabar dažnai paliejam , nežinau nenupus gal  doh.gif

bandau daryti taip kaip čia perskaitau smile.gif Kol kas gyvena smile.gif Ko gero svarbiausia, kad šaknys neužmirktų, vėdintųsi. Ir viskas bus gerai.
O bendrai, tai su tokiomis kalbomis reikėtų nešdintis į orchių temą blush2.gif

Jolli - bugenvilija fantastiška wub.gif Labai norėčiau tokios blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaurė: 19 lapkričio 2007 - 22:18
Aciu, ju ispudinga ryski paziedziu spalva, o patys ziedukai buna balti, stai cia prasiskleide.
Atsakyti
Kokie nuostabūs žiedai! smile.gif
Atsakyti
Aciu visoms. Gaure, siaip ji gana nesudetingai dauginasi sakelemis, tik beda ta, kad jau nugenejau as ja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolli: 19 lapkričio 2007 - 22:46
QUOTE(Jolli @ 2007 11 20, 00:45)
Aciu visoms. Gaure, siaip ji gana nesudetingai dauginasi sakelemis, tik beda ta, kad jau nugenejau as ja.

Tai nieko - iki pavasario vėl priaugs 4u.gif
Atsakyti
Joli[COLOR=blue], ar seniai augini bugenviliją? Aš maniau, kad pas mus jos prastai arba visai nenorės žydėti, o taviškė nuostabi wub.gif
Atsakyti
Nuostabi gelyte wub.gif niu pas mane ji neaugo o buvau ivairiu spalvu parsivezus is kelioniu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 23 lapkričio 2007 - 22:51
as taip pat tokios noreciau, tik deja mano is kelionu parsiveztos seklytes neisdygo blush2.gif
Atsakyti
Eucharis zydi...
Atsakyti
Grazus ziedas wub.gif wub.gif
Atsakyti