Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkime savo žiedais

merginos noriu ir as pasidziaugti thumbup.gif ar mete zydincia difenbachija? as ir nebuvau maciusi, kol neprazydo namuose thumbup.gif net puoliai knygose ieskoti, nieko apie ziedus neradau smile.gif o ma mus iskarto jie trys atsirado bigsmile.gif

nena ideti nuotraukeliu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrgata: 03 gruodžio 2007 - 22:16
va va va

idedu nuorodele http://public.fotki....a/difenbachija/
Atsakyti
QUOTE(mrgata @ 2007 12 03, 22:32)

bigsmile.gif oho, aš nesu mačius, kaip smagu, kad sulaukei žiedų bigsmile.gif
Atsakyti
as ir be protiskai dziaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
As irgi pirma karta matau zydincia "Difenbachija" blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Esu turėjus žydinčią difenbachiją,kol mano šunėkas ją ėmė ir sugraužė. essen.gif essen.gif O paskui apsinuodijąs gaivaliojosi kelias dienas. doctor.gif doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaDanute @ 2007 12 04, 22:56)
Esu turėjus žydinčią difenbachiją,kol mano šunėkas ją ėmė ir sugraužė. essen.gif  essen.gif  O paskui apsinuodijąs gaivaliojosi kelias dienas. doctor.gif  doctor.gif

Nabagiukai, abu - ir šunėkas ir gėlytė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mrgata @ 2007 12 03, 23:32)

Truputį nuliūdinsiu , žydėjimas difenbachijai nieko gero. Paprastai po to augalo grožis nukenčia - išsikraipo stiebas arba numeta dalį lapų. Aš saviškėm stengdavausi neleisti žydėt - nulauždavau žiedo užuomazgą. Tik ne visada gelbėja. Dabar jau visos ištremtos pas mamą, kad mažoji neparagautų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglute @ 2007 12 05, 08:41)
Truputį nuliūdinsiu , žydėjimas difenbachijai nieko gero. Paprastai po to augalo grožis nukenčia - išsikraipo stiebas arba numeta dalį lapų. Aš saviškėm stengdavausi neleisti žydėt - nulauždavau žiedo užuomazgą. Tik ne visada gelbėja. Dabar jau visos  ištremtos pas mamą, kad mažoji neparagautų  smile.gif

skaudžios naujienos, bet toks gyvenimas, jau dabar teks susitaikyti..
aš šį jos vienos 3 esu padariusi, tai tą dalis kuri buvo viršūnė ir žydi, ataugėlė užsikoncervavusi, o kamblio (senojo koto ir neismečiau, tai dabar labai įdomus gavesis leidžia naujas atžalas, vieną po kitos..
Atsakyti
QUOTE(mrgata @ 2007 12 03, 23:32)

pas mus darbe žydėdavo kiekvienais metais, bet kažkas sakė kad jie nuodingi- ir juos reik nuskint 4u.gif
Atsakyti
ax.gif tai kur jūsų žiedeliai ?
Atsakyti
Pasidžiaukime visai žiedeliais kieno kas žydi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inexe: 01 balandžio 2008 - 18:37