Įkraunama...
Įkraunama...

Graikija: įspūdžiai, kainos ir t. t.

Galit nepergyventi ir tie, kas to paso neturės smile.gif Skambinau pasiteirauti į migracijos tarnybą šiuo klausimu tai Jiems ne kartą buvo pasitaikiusi tokia situacija, bet visi žmonės praleidžiami, kad ir neturi pasų, o tik asmens tapatybės kortelę, tad aš birželio 5 d. skrisiu tik su ja ir nemanau, kad kokios problemos turėtų iškilti, jeigu teiravausi šiuo klausimu smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutia_007 @ 2011 05 26, 20:24)
Galit nepergyventi ir tie, kas to paso neturės smile.gif  Skambinau pasiteirauti į migracijos tarnybą šiuo klausimu tai Jiems ne kartą buvo pasitaikiusi tokia situacija, bet visi žmonės praleidžiami, kad ir neturi pasų, o tik asmens tapatybės kortelę, tad aš birželio 5 d. skrisiu tik su ja ir nemanau, kad kokios problemos turėtų iškilti, jeigu teiravausi šiuo klausimu smile.gif  smile.gif

Pats teiravimosi faktas dar neeliminuoja problemų iškilimo galimybės. Paskambinus vieną kartą gali sakyt taip, kitą kitaip. Į Ukrainos tarnybas skambinotės? Nes būtent ten gali kilti problemų.
Atsakyti
Net ES šalyse kartais kyla nesusipratimų su tapatybės kortele.
Drąsiai būtų galima važiuoti, jeigu Ukraina pripažintų mūsų korteles, bet kol kas taip nėra. Tad , jeigu kiltų problemų vietoje, tai jos tikrai niekam nebūtų reikalingos. Todėl geriau turėti pasą ir tada tikrai bus ramu.
Atsakyti
na dauguma sake praaleidzia,bet cia matyt kaip ant kokio papuoli. kiek as zinau yra buve atveju kai pargrazina namo. seip lietuvos oro uoste israso kazkoki tai popieriu, kad jus is oro uosto neiseisit, kad tai tik jungiamasis skrydis. na bet man kazkaip ramiau kai del dokumentu nekyla problemos.
Bet rizikuoti niekas nedraudzia smile.gif

kitas klausimelis skrendant per ukraina su Aerosvit oro linijomis, kiek galima nestis rankiniam bagaze, koks leistinas svoris? i bendra bagaza maciau kad 20 kg.
Atsakyti
QUOTE(renccexxx @ 2011 05 29, 16:28)

kitas klausimelis skrendant per ukraina su Aerosvit oro linijomis, kiek galima nestis rankiniam bagaze, koks leistinas svoris? i bendra bagaza maciau kad 20 kg.

Kaip ir kitom avialinijom smile.gif Manes tai niekas neklause ten ir nesvere jokiu rankiniu, nors ju buvo nemazai (skridau pries dvi dienas) smile.gif
Atsakyti
As tai skambinau i Aerosvit skrydzius Lietuvoje aptarnaujancia kompanija (http://www.vilnius-airport.lt/lt/verslui/oro-liniju-bendroves/), ten isgirde klausima iskart pasake,kad tikrai reikia ir paso, nes "su kortele jusu gali net neregistruoti skrydziui" ir siaip gali kilti problemu smile.gif aisku,"gali",gal ir nekils,bet kazkaip nekaip nuskambejo,nenoreciau grizt namo atostogoms net neprasidejus...
Atsakyti
na su kaikuriom oro linijom yra 6 su kitom 8. tai vat ir nzn kiek smile.gif i rankini bagaza krautis smile.gif

del praleidimo, tai mano draugui pavyko praskristi, bet lietuvoj israse lapa, kad neisesi is oro uosto, kad jungiamasis skrydis, bet ukrainoj teko drebeti ir laukti atsakymo ar praleis ar ne, paskutine vos ne minute pasake, kad praleidzia.
kam to streso, jeigu galima jo isvengti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renccexxx @ 2011 05 30, 18:08)
na su kaikuriom oro linijom yra 6 su kitom 8. tai vat ir nzn kiek smile.gif i rankini bagaza krautis smile.gif

smile.gif

http://www.aerosvit....gealwncnew.html

Atsakyti
Sveikos. Na grįžome jau ir mes verysad.gif Oi liūdna liūdna, nes atostogos buvo nepakartojamos - įspūdžių begalės wub.gif Graikija, nu negali nepamilti.
O dėl tų persėdimų su aerosvit'u, tai pirmyn viskas ėjosi labai skalndžiai, Vilniuje gavome 2 bilietus, tai Ukrainoje tik perėjome patikrą, truko gal 15min ir dar laukti atsibodo, kaip zolia sakė. Sugrįžti buvo kančia, keliavome 17h, esame pervargę doh.gif Graikai davė tik vieną bilietą, teko atstovėti kilometrinę eilę Ukrainoje, kad pasiimti dar vieną bilietą. Atstovėti eilę patikroje, tai ėjome prie vartų 2,5h, galiausiai skrydis vėlavo, tai viso oro uoste prasėdėjome 5h ir tik tada namo doh.gif
Šiaip aerosvit labai patiko, bet persėdimai Ukrainoje, tai nervino labai, nes darbas labai lėtas, o darbuotojai pasipūstę doh.gif
Papildyta:
QUOTE(tiutia_007 @ 2011 05 20, 20:20)
Sveikos, panelės 4u.gif

Birželio 5 d. su drauge skrendame į Graikiją (Paleros salą, šalia Lefkados salos), ten dirbsime smile.gif Gal esate kas iš Jūsų buvę, kokie atsiliepimai? Ką vertėtų pamatyti, kokie orai būna salose birželio- rugpjūčio mėn., nes tai pirma Mano kelionė į užsienį tai net nežinau ko ir tikėtis, kokie rūbeliai turėtų būti, ko reiktų nepamiršti su savimi ir visus pan. dalykus, gal galėtumėte patarti blush2.gif

Paleros saloje nebuvome, bet Lefkada nereali. Iš visos kelionės labiausiai ji mums įstrigo ir patiko. Į šią salą norisi sugrįžti būtinai wub.gif Jei turėsite progą, užsukite, pasigailėti neturėtumėte blush2.gif
Atsakyti
Buvau ka tik Atenuose, ir Santorini saloje wub.gif apie sala tai galiu pasakyti tik graziausius zodziu, gyvenom ten keturias dienas, visos buvo kaip sapne, atradom vyno muzieju, aplankem ugnikalni, labai grazu, pavazinejom viena diena keturaciais (nuoma 20eu, kuras apie 5eu), visa ismaisem skersai isilgai, labai grazi sala,bet nuotraukos google paieksoje grazesnes tad savuju nedesiu 4u.gif
o va Atenai man nepaliko ypatingo ispudzio, buvo graziu ir geru dalyku, kaip pvz tai kad gyvenom salia turgaus Athen squer hotelyje (100eu dvivietis kambarys), tai nuolat skanavom vaisius, alyvuoges ir riesutus, suvlakius po 2 eu valgem, ir gerem nusotabiausia kava pasulyje thumbup.gif bet nesvarumas ir daug gatviu kuriose babajarai sedi ir ziuri i praeivius labai jau miesto vaizda gadina, ir dar sunys raudonom akim, dideli kaip versiai vaikstantys ir ieskantys kur numirt, man asmeniskai tai buvo slykstu ir jei valgant pamatydavau suni, supykindavo juodai, nes LT as tokiu dalyku nesu macius niekur doh.gif
tai va, parasykit y az jei klausimu yra, atsakyma parasysiu visiem temoje, nes pamirstu vis patikrint temeles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moriube @ 2011 05 31, 12:12)

o va Atenai man nepaliko ypatingo ispudzio, buvo graziu ir geru dalyku, kaip pvz tai kad gyvenom salia turgaus Athen squer hotelyje (100eu dvivietis kambarys), tai nuolat skanavom vaisius, alyvuoges ir riesutus, suvlakius po 2 eu valgem, ir gerem nusotabiausia kava pasulyje  thumbup.gif bet nesvarumas ir daug gatviu kuriose babajarai sedi ir ziuri i praeivius labai jau miesto vaizda gadina, ir dar sunys raudonom akim, dideli kaip versiai vaikstantys ir ieskantys kur numirt, man asmeniskai tai buvo slykstu ir jei valgant pamatydavau suni, supykindavo juodai, nes LT as tokiu dalyku nesu macius niekur  doh.gif

drinks_cheers.gif Manęs Atėnai irgi nesužavėjo. Į juos grįžti daugiau nebesinori. Išvaikščiojome miestą per 1,5 dienos, o paskutinę dieną nebebuvo kas veikti, tai beveik visą dieną prasėdėjome viešbutyje. Miestas nepaliko gero įspūdžio, gal dėl to, kad įsivaizdavau jį kitokį. Tikrai nustebino, kad Atėnuose tiek daug kitų tautybių žmonių, ypač juodaodžių. Jeigu užeidavome į kvartalą, kur gyvena indai, tai jausmas irgi būdavo, kad atsidūrėme indijoje - šlapimo kvapas nosį riesdavo biggrin.gif Akropolis irgi šiaip sau. Matyt, per daug buvome išlepinti Graikijos grožio, kad Atėnai jau buvo nusivylimas blush2.gif
Papildyta:
Beja, metro ir autobusai stiprokai pabrangę, ar čia mes nusipirkti nemokėjome biggrin.gif
Autobusas iš oro uosto gavosi abiems po 5eur - 10eur, o metro į oro uostą iš Syntagmos 14eur (2 žmonėms) doh.gif
Atsakyti
Atėnai yra Atėnai - jie tiesiog kitokie. Pagaliau tai yra sostinė, o sostinės, išskyrus kelias išimtis, bent jau mums nėra tie miestai į kuriuos norisi sugrįžti
Atsakyti