Įkraunama...
Įkraunama...

Graikija: įspūdžiai, kainos ir t. t.

Sveiki, kokią salą patartumėt aplankyti graikijoje , kad būtų nenutolusi daug nuo žemyno, apsistosim salonikuose, mašina trauksim link atėnų, ir norėtūs porą dienų pabūt kokioj saloj,kad pliažas gražus ir vakare kur pajudėt smile.gif Graikijoj ne pirmą kartą,bet buvom tik chalkidiki wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pasauliosaule @ 2011 10 08, 10:43)
Sveiki, kokią salą patartumėt aplankyti graikijoje , kad būtų nenutolusi daug nuo žemyno, apsistosim salonikuose, mašina trauksim link atėnų, ir norėtūs porą dienų pabūt kokioj saloj,kad pliažas gražus ir vakare kur pajudėt smile.gif Graikijoj ne pirmą kartą,bet buvom tik chalkidiki wub.gif

Man pačiai taip pat buvo labai įdomu šią vasarą atostogaujant Graikijos žemyninėje dalyje Paralia Katerini, nuvykti į kokią nors salą-tačiau tai taip ir liko savojonėse, nors viena sala sąlyginai buvo netoli, tad gal Jums pravers ši informacija:
Manau Jums tinkamas variantas gali būti Skiathos sala
važiuojant nuo Salonikų žemyn link Atėnų už Volos.Kiek žiūrėjau per "google" man atrodo ten gražu :wub:Be to, Jums būtų pakeliui ir netoli žemyno. 4u.gif .Keltas kelia iš Glyfa. Turistinės agentūros taip pat organizuoja išvykas į šią salą.Gal atsiras ten buvusiųjų ir galės parašyti savo įspūdžius.

Mūsų šeimos įspūdžiai iš šių metų vasaros atostogų Graikijoje ir dviejų dienų Makedonijoje mano šiame fotoreportaže.Gal kam pravers planuojant savo šeimos atostogas automobiliu į šiltesnius kraštus

http://www.supermama...howtopic=762491
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 09 spalio 2011 - 12:51
QUOTE(Astra777 @ 2011 10 09, 13:23)
Man pačiai taip pat buvo labai įdomu šią vasarą atostogaujant Graikijos žemyninėje dalyje Paralia Katerini, nuvykti į kokią nors salą-tačiau tai taip ir liko savojonėse, nors  viena sala sąlyginai buvo netoli, tad gal Jums pravers ši informacija:
Manau Jums tinkamas variantas gali būti Skiathos sala
važiuojant nuo Salonikų žemyn link Atėnų už Volos.Kiek žiūrėjau per "google" man atrodo ten gražu :wub:Be to, Jums būtų pakeliui ir netoli žemyno. 4u.gif  .Keltas kelia iš Glyfa. Turistinės agentūros taip pat organizuoja išvykas į šią salą.Gal atsiras ten buvusiųjų ir galės parašyti savo įspūdžius.

Mūsų šeimos įspūdžiai iš šių metų vasaros atostogų Graikijoje ir dviejų dienų Makedonijoje mano šiame fotoreportaže.Gal kam pravers planuojant savo šeimos atostogas automobiliu į šiltesnius kraštus

http://www.supermama...howtopic=762491

dėkui labai nes apie šią salą nebuvau nieko girdėjus, Graikijoj visuomet sunku, turi ji tiek daug salų o visų tikrai nepamatysi:)
Atsakyti
swveiki,
planuojame avasario pab, aplankyti atenus.gal turite pasiulymo del apgyvendinimo?kokios kainos?geriau isanksto ar vietoj bus galimybe susirast.

is anksto dekoju;)
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kuri buvot Ocean Blue hotel 5* Rodo saloje? Būtų įdomu paskaityti atsiliepimus apie jį. smile.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Gal kazkas esat buve Thassos saloje? Kaip atskiros temos nemaciau, tai irasiau i bendra - Graikija?
Jegu buvote, ar patko?
Atsakyti
QUOTE(Zosytee @ 2012 03 02, 14:01)
Sveiki smile.gif

Gal kazkas esat buve Thassos saloje? Kaip atskiros temos nemaciau, tai irasiau i bendra - Graikija?
Jegu buvote, ar patko?

sveiki,

buvau pries keleta metu. man tai visai patiko smile.gif siulyciau vaziuoti aplink sala, labai grazus vaizdai, paplūdimiai grazesni pietinėje-vakarinėje pakrantėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ankata @ 2012 03 02, 15:39)
sveiki,

buvau pries keleta metu. man tai visai patiko smile.gif siulyciau vaziuoti aplink sala, labai grazus vaizdai, paplūdimiai grazesni pietinėje-vakarinėje pakrantėje smile.gif

Tai smagu girdet ax.gif
taip ir darysim, tikrai apziuresim sala, o viesbuti turime pietineje puseje smile.gif
Atsakyti
buvusios savarankiskai Chalkidikeje, gal galit suteikt info apie nuvaziavima nuo Saloniku stoties iki Chalkidikes, konkreciai - Kassandros? rolleyes.gif
Atsakyti
rekames atostogas Turkija ar Graikija. Labiau noreciau i Graikija, taciau mane labai baugina neramumai joje, nesibaigiantys streikai. Kaip manote, ar neteks nusivilti kelione ?
Atsakyti
QUOTE(Blanchet @ 2012 03 25, 19:37)
rekames atostogas Turkija ar Graikija. Labiau noreciau i Graikija, taciau mane labai baugina neramumai joje, nesibaigiantys streikai. Kaip manote, ar neteks nusivilti kelione ?

Del neramios padeties Graikijoje,ir as atsisakiau keliones planu i sia sali.Gal kada ateity,kai pasikeis padetis ir vyksiu,bet dar nezinau kada.
Atsakyti
QUOTE(Blanchet @ 2012 03 25, 19:37)

Kaip suprantu keliavimo būdas būtų lėktuvu? ax.gif Tai gali būti kažkokia grėsmė nebent dėl oro uosto streikų.Mes pernai automobiliu po Graikiją keliavome jau prasidėjus neramumams, vyko streikai, tačiau tai mūsų poilsio nė kiek nesutrikdė, aplankėme viską ką norėjome, o kurortiniuose miesteliuose krizė nelabai ir jautėsi rolleyes.gif Be to keliautojai Aidlukai streikai ir šiek tiek į naudą išėjo biggrin.gif ( apie tai ji rašo savo reportaže "Sugrįžimas į pasaką" mirksiukas.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 26 kovo 2012 - 08:44