Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Dovish @ 2009 01 23, 15:37)
Kaip negerai, man taip patogu buvo ten ax.gif Gal kur į kitą aukštą persikėlė? biggrin.gif

ne.. isvis is ten issikrauste.. persikele i Panorama.. ir aisku VCUP'e yra
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 01 23, 15:20)
kaip merginos rase, sviestmedis issimaisys lengvai, siek tiek pasildytas, nereiks  net istirpdyt. kokoso aliejus tuo labiau. kakavos sviesta dazniausiai tenka islydyti norint sumaisyti su kitais.

issilydo 37 laipsniu temperaturoj, sita temperatura sviesto savybems nepakenks, bet reiktu kad daug labia neikaistu.

ne, uztenka sumaisyti su 20 - 30% skystu alieju, gerai ismaisyti, ir atveses nebus kietas smile.gif (netgi sumaisius vien sviestus ir kokoso alieju jau lengvai tepamas)

aciu labai 4u.gif gaminsiu kunui sviestus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 23, 14:38)
ne.. isvis is ten issikrauste.. persikele i Panorama.. ir aisku VCUP'e yra

Aišku, ačiū, kad pasakei, kaip tik kitą savaitę žadėjau užsukti 4u.gif
Atsakyti
[quote=kunigunda78,2009 01 23, 15:10]
aliejiniu produktu neziurejau ax.gif
praktiskai didzioji dalis kitu produktu turi dimethylaminoethanol (DMAE), o tai nuvyle, nes siaip sudetys atrodytu visai patraukliai
What little research there is about DMAE relates to its effect as an oral supplement, and the findings are mixed. DMAE, known chemically as 2-dimethyl-amino-ethanol, has been available in Europe under the product name Deanol for over 30 years. As an oral supplement it is popularly known for improving mental alertness, much like Ginkgo biloba and coenzyme Q10. However, the research about DMAE does not show the same positive results found with the other two supplements. Because DMAE is chemically similar to choline, it is thought to stimulate production of acetylcholine, and because acetylcholine is a brain neurotransmitter, it’s easy to see how it could be associated with brain function. However, only a handful of studies have looked at DMAE for that purpose and they have not been conclusive in the least, while some have shown that DMAE may be problematic or not very effective (Sources: Mechanisms of Aging and Development, February 1988, pages 129–138; Neuropharmacology, June 1989, pages, 557–561; and European Neurology, 1991, pages 423–425). Despite the lack of evidence supporting any claim that DMAE has any effect on skin, there are hundreds of Web sites claiming that it does. It is possible that DMAE can help protect the cell membrane, and keeping cells intact can have benefit, but so far that appears to be only conjecture, not fact.

A study published in The British Journal of Dermatology (May 2007) has shown contrary evidence that it may actually pose risks for the skin. In vitro tests of the pure substance, as well as tests of creams that contain DMAE, demonstrated a fairly fast and significant increase in protective elements around the skin cell. However, a short time later the researchers observed a significant decrease in cell growth and in some cases they found that it had halted cell growth altogether.

Na va ir nebepirksiu sad.gif, vaziuosiu i KN.
Atsakyti
Gal, Palomina,esi ka is siu priemoniu naudojusi?
1. Logona kremas su avokadais (sausai odai);
2. Logona ranku kremas nordic;
3. Logona pienelis Wild rose;
4. Logona dieninis kremas su rozemis (ypac domina );
5. Logona kuno pienelis Asia;
6. Logona brandzios odos kauke;
7. Logona skystas muilas Daily care;
8. Logona ranku kremas su alavijais ir jojoba Daily care.
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 23, 14:25)
na hidrolata tai jau iskart grizus isbandziau  biggrin.gif  patiko labiau nei anksciau turetas pelargoniju (geranium) hidrolatas.. o purskia tai tokia pacia stirpia srove.. tai oi kaip atsigaivinau uzsimirsus  lotuliukas.gif

isivaizduoju biggrin.gif as geranium jau nebepirkciau g.gif
o kiekis toks pats kaip geranium?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 23 sausio 2009 - 14:57
QUOTE(bryyla @ 2009 01 23, 15:51)
Gal, Palomina,esi ka is siu priemoniu naudojusi?
1. Logona kremas su avokadais (sausai odai);
2. Logona ranku kremas nordic;
3. Logona pienelis Wild rose;
4. Logona dieninis kremas su rozemis (ypac domina  );
5. Logona kuno pienelis Asia;
6. Logona brandzios odos kauke;
7. Logona skystas muilas Daily care;
8. Logona ranku kremas su alavijais ir jojoba Daily care.
ax.gif

ne zinok blush2.gif
is Logonos va dabar turiu kuno sviesta Tropic, tai man jis labai patinka, gerai oda padrekina, riebokas (nors mano oda nera sausa), bet susigeria normaliai.. dar turejau anksciau Logona Tropic duso zele tai nelabai patiko (Weleda lieka nr.1)..
is meginuku esu bandzius kuno krema su bioalyvuogem ir laimu, tai galiu pasakyt kad nerealus man jis pasirode biggrin.gif kvapas labai patiko ir pats kremas patiko.. manau vasarai as ji isigysiu jeigu bus pirkt (kiek prisimenu tai is Daily Care serijos jis)..
ir veido kremu esu turejus meginuku, tai nei vienas nepatiko (na gal greiciau nelabai tiko)
prisiminiau dar.. esu turejus Logonos valomaja veido kauke (na ten kur dviem kartam uztenka), tai nepaliko ispudzio
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2009 01 23, 15:53)
isivaizduoju biggrin.gif as geranium jau nebepirkciau g.gif

as irgi nebepirkciau Geranium biggrin.gif
bet va ramuneliu visai liuks bent jau kol kas bigsmile.gif
seip gal buciau pirkus hidrolata is KN levandu, bet paziurejau ju puslapy, tai neturi siuo metu, o kitu kazkaip nenorejau.. tai pagalvojau, kad noriu is Florame kazka nusipirkt.. kadangi pasirinkimas buvo nedidelis (tik sis vaikiskas), tai ji ir pirkau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2009 01 23, 15:53)
o kiekis toks pats kaip geranium?

aha kiekis tas pats - 200 ml, tik kaina siek tiek didesne.. mokejau 39 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 23 sausio 2009 - 15:02
QUOTE(bryyla @ 2009 01 23, 14:51)

as tai kuno pieneli Nordic turejau (man kvapas buvo is rodytu priimtiniausias), pamenu patiko... ir labai labai ilgai naudojosi...
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 01 23, 11:36)
o is kauschkos turbut brangesni?  ax.gif

Hauschkos priemonės brangesnės nei Logonos (žr. Hauschkos temą pirmą lapą) 4u.gif

O aš truputį pasiguosiu blush2.gif Paskutiniu metu jau gal porą savaičių labai nusausėjo viso kūno oda verysad.gif Tepliojuosi losjonais ryte ir vakare, o kai atmirkstu vonioj - sviestu. Ir nepraeina tas pleiskanojimas, ypač blauzdų doh.gif Kažkaip visad žiemą prastai būna, bet jau atrodo tiek lepinu odą, ir vistiek nieko, nežinau, du kartus per dieną tepti kūno sviestą ar kokį kokosų aliejų nesinorėtų g.gif Ir veidukas kažkoks dehidratuotas, nei Hauschkos rožės nepraeina... verysad.gif Gal pabandysiu kokosais patepti. Taip trūksta drėgmės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 23, 15:03)
ne zinok  blush2.gif 
is Logonos va dabar turiu kuno sviesta Tropic, tai man jis labai patinka, gerai oda padrekina, riebokas (nors mano oda nera sausa), bet susigeria normaliai.. dar turejau anksciau Logona Tropic duso zele tai nelabai patiko (Weleda lieka nr.1)..
is meginuku esu bandzius kuno krema su bioalyvuogem ir laimu, tai galiu pasakyt kad nerealus man jis pasirode  biggrin.gif  kvapas labai patiko ir pats kremas patiko.. manau vasarai as ji isigysiu jeigu bus pirkt (kiek prisimenu tai is Daily Care serijos jis)..
ir veido kremu esu turejus meginuku, tai nei vienas nepatiko (na gal greiciau nelabai tiko)
prisiminiau dar.. esu turejus Logonos valomaja veido kauke (na ten kur dviem kartam uztenka), tai nepaliko ispudzio

o Bioboutique duoda Logonos meginukus kremu ar pirkti galima? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 01 23, 15:05)
Hauschkos priemonės brangesnės nei Logonos (žr. Hauschkos temą pirmą lapą) 4u.gif

O aš truputį pasiguosiu blush2.gif Paskutiniu metu jau gal porą savaičių labai nusausėjo viso kūno oda verysad.gif Tepliojuosi losjonais ryte ir vakare, o kai atmirkstu vonioj - sviestu. Ir nepraeina tas pleiskanojimas, ypač blauzdų doh.gif Kažkaip visad žiemą prastai būna, bet jau atrodo tiek lepinu odą, ir vistiek nieko, nežinau, du kartus per dieną tepti kūno sviestą ar kokį kokosų aliejų nesinorėtų g.gif Ir veidukas kažkoks dehidratuotas, nei Hauschkos rožės nepraeina... verysad.gif Gal pabandysiu kokosais patepti. Taip trūksta drėgmės doh.gif

Aciu 4u.gif
o su mano oda tas pats, ypac su blauzdu... Cia tikrai ziema ir sildymo sezonas kaltas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 01 23, 16:18)
o Bioboutique duoda Logonos meginukus kremu ar pirkti galima?  ax.gif

na anksciau tai dalindavo uz dyka meginukus (ir netgi gausiai sakyciau biggrin.gif ), o dabar tai nezinau kaip yra..
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 01 23, 09:49)
Apie kremą nieko bloga negaliu pasakyti.Jį naudojau ir patiko.Bet žiemą labiau patinka Hauschkos rožių kremas, nes riebesnis smile.gif
Pienelis irgi neblogas, bet Hauschkos labiau patiko ax.gif

o lietuvisko aprasymo niekur internete nera?
noriu nusipirkti krema veidui gera, nes alieju man nelb uztenka ir patinka, bet mano oda sausa... Va gal hauschkos ir tiktu g.gif bet man vasarai reikia, tai gal ir lengvesnis tiktu ax.gif
Atsakyti