Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 01 23, 16:05)
Hauschkos priemonės brangesnės nei Logonos (žr. Hauschkos temą pirmą lapą) 4u.gif

O aš truputį pasiguosiu blush2.gif Paskutiniu metu jau gal porą savaičių labai nusausėjo viso kūno oda verysad.gif Tepliojuosi losjonais ryte ir vakare, o kai atmirkstu vonioj - sviestu. Ir nepraeina tas pleiskanojimas, ypač blauzdų doh.gif Kažkaip visad žiemą prastai būna, bet jau atrodo tiek lepinu odą, ir vistiek nieko, nežinau, du kartus per dieną tepti kūno sviestą ar kokį kokosų aliejų nesinorėtų g.gif Ir veidukas kažkoks dehidratuotas, nei Hauschkos rožės nepraeina... verysad.gif Gal pabandysiu kokosais patepti. Taip trūksta drėgmės doh.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 01 23, 16:18)

o su mano oda tas pats, ypac su blauzdu... Cia tikrai ziema ir sildymo sezonas kaltas  doh.gif

ir man doh.gif
tik man rankos lupinejasi nuo alkunes iki peties, ant slaunu pleiskanojantys ploteliai ir zinoma veidas atitinkamai, nors siaip oda riebi doh.gif
kolkas turiu tik kvepinta monoi ir alteros losjona kunui tai ir varau pakaitom bet nelabai gelbeja, noriu sviestmedzio arba logonos kuno sviesto...
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 01 23, 15:05)
Hauschkos priemonės brangesnės nei Logonos (žr. Hauschkos temą pirmą lapą) 4u.gif

O aš truputį pasiguosiu blush2.gif Paskutiniu metu jau gal porą savaičių labai nusausėjo viso kūno oda verysad.gif

tai rodo, kad odai truksta dregmes is vidaus, vien kremai ar sviestai cia nelabai pades
gali pabandyti pagerti roziu pumpuru arbatos -ji labai puiki priemone odai. Man ji tai nelabai skani, bet karts nuo karto isgeriu, kitoms, skaiciau -si arbata stebuklus daro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 01 23, 17:09)
tai rodo, kad odai truksta dregmes is vidaus, vien kremai ar sviestai cia nelabai pades
gali pabandyti pagerti roziu pumpuru arbatos -ji labai puiki priemone odai. Man ji tai nelabai skani, bet karts nuo karto isgeriu, kitoms, skaiciau -si arbata stebuklus daro  ax.gif

o kur tokios arbatos yra pirkt? ir kiek mazdaug kainuoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 01 23, 16:09)
gali pabandyti pagerti roziu pumpuru arbatos -ji labai puiki priemone odai. Man ji tai nelabai skani, bet karts nuo karto isgeriu, kitoms, skaiciau -si arbata stebuklus daro  ax.gif

as tai vitamina A geriu... o kur tokios arbatos galima isigyti ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 01 23, 17:09)
gali pabandyti pagerti roziu pumpuru arbatos -ji labai puiki priemone odai

Ačiū už patarimą 4u.gif Kaip tik ruošiuosi į Akropolį, tai reikės paieškoti. Nors šiaip labai nemėgstu rožių skonio valgomų dalykų, bet ko dėl odos nepadarysi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 01 23, 15:05)
Paskutiniu metu jau gal porą savaičių labai nusausėjo viso kūno oda verysad.gif

Man taip buvo vasarą nuo Sante apsaugos nuo saulės ir padėjo tik labai dažnas tepimas sviestmedžio, įvairių aliejų 4u.gif
Atsakyti
susidomejau ir as tuo vaikisku hydrolatu ax.gif PALOMINA gal gali sudeti parasyti arba nuoroda duoti? 4u.gif

o paziurejau cia: http://www.natures-l...ter_natures.php
ir apakau blink.gif nu ir kainos... doh.gif aisku cia gal super duper sertifikuota, bet as is EBAy galiu parsisiusti gal dvigubai pigiau tokios sudeties sviestus blush2.gif ir nemanau kad butu blogesni labai - is patikimu pardaveju ziureciau...

Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 01 23, 20:49)
susidomejau ir as tuo vaikisku hydrolatu ax.gif PALOMINA gal gali sudeti parasyti arba nuoroda duoti? 4u.gif

Florame Bébé Dodo
ramuneliu geliu vanduo su naturaliu glicerinu

o as tai va katik pasigaminau veidui krema biggrin.gif kazkaip vis uzeina noras paeksperimentuot.. tai susikuriau drekinanti veido krema.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 23, 21:12)
Florame Bébé Dodo
ramuneliu geliu vanduo su naturaliu glicerinu
o as tai va katik pasigaminau veidui krema  biggrin.gif  kazkaip vis uzeina noras paeksperimentuot.. tai susikuriau drekinanti veido krema..  rolleyes.gif

o ka naudoji kaip baze kremams unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 01 23, 21:55)
o ka naudoji kaip baze kremams  unsure.gif ?

aliejus+hidrolatas+vaskas+EA+vit.E+greipfrutu seklu ekstraktas
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 01 23, 18:17)
Man taip buvo vasarą nuo Sante apsaugos nuo saulės ir padėjo tik labai dažnas tepimas sviestmedžio, įvairių aliejų 4u.gif

Dabar sėdžiu kokosais išsitepusi, žiūrėsiu, kaip ryte atrodys oda g.gif

Beje, ieškojau rožių pumpurų arbatos, tai radau tik žaliosios arbatos arbatžolėse įvyniotas kinrožes (kaip burbuliukas), įdomu, ar sueitų g.gif 100 g 30 Lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 23, 16:12)
o kur tokios arbatos yra pirkt? ir kiek mazdaug kainuoja?  ax.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 01 23, 16:20)
as tai vitamina A geriu... o kur tokios arbatos galima isigyti ?  bigsmile.gif

paskutini karta pirkau pries kaledas CUP'e 3 aukste ten salia laiptu. Kaina 100 gr. gal iki 10 lt g.gif, tiksliai nepamenu. As i ja dedu medaus arba pankolio seklu, nes jos skonis tai tiks tikrai nekoks ax.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 01 23, 21:05)
aliejus+hidrolatas+vaskas+EA+vit.E+greipfrutu seklu ekstraktas

ir as toki pasidariau biggrin.gif (3 roziu krema)
Atsakyti