Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2009 01 23, 15:10)
siandien truputi apsipirkau  bigsmile.gif  nusipirkau sau Florame vaikiska hidrolata (su ramunelem) ir dar pirkau Bentley Organic muila su alyvuogem (sitas tai ne man)... ir dar priciupau pora Eco Cosmetics meginuku - veidui prausiklio ir veidui kremo  smile.gif
user posted image user posted image

Kur pirkot? Gal CUP'e pasipilde asortimentas Florame? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 23, 22:05)
aliejus+hidrolatas+vaskas+EA+vit.E+greipfrutu seklu ekstraktas

o koks tokio kremo galiojimo laikas? internete skaitineju tai ten visokiu deda glicerinu del prailginimo ar kazko panasaus. hidrolatas kaip suprantu kad lengvesne konsistencija gautusi ar ne g.gif
Atsakyti
http://www.aromabalt...browse_products

gal kas is cia ka nors siuntesi, ar pirkosi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2009 01 23, 23:38)

turiu kelis eterinius, taip pat turejau plauku stiprinamaji aliejuka, nzn, aliejus kaip aliejus biggrin.gif as ji pamenu tik galvos odai naudojau, nes jo ten nera daug, tai jei tept visus plaukus....
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2009 01 24, 00:38)

Kad ten dauguma alieju yra rafinuoti... nelabai man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 01 23, 22:57)
paskutini karta pirkau pries kaledas CUP'e 3 aukste ten salia laiptu. Kaina 100 gr. gal iki 10 lt  g.gif, tiksliai nepamenu. As i ja dedu medaus arba pankolio seklu, nes jos skonis tai tiks tikrai nekoks  ax.gif
ir as toki pasidariau  biggrin.gif (3 roziu krema)

reiks prie progos nusipirkt arbatos ir pabandyt smile.gif
as tai dariau su kokosu aliejum krema biggrin.gif

QUOTE(baggio @ 2009 01 23, 23:03)
Kur pirkot? Gal CUP'e pasipilde asortimentas Florame? Aciu 4u.gif

aha CUP'e pirkau, tai is florame mazai kas buvo like.. klausiau ar cia kai baigsis prekes dar uzsives Florame, tai sake, kad uzsives, tik nezino kada g.gif

QUOTE(ne mama @ 2009 01 23, 23:09)
o koks tokio kremo galiojimo laikas? internete skaitineju tai ten visokiu deda glicerinu del prailginimo ar kazko panasaus. hidrolatas kaip suprantu kad lengvesne konsistencija gautusi ar ne  g.gif

na 5-6 menesius tai tikrai galioja (aisku ir laikymo salygos normalios turi but).. hidrolatas tai del drekinimo dedamas manau, ir aisku, kad konsistencija palengvina siek tiek.. bet ir nuo vasko kiekio priklauso kokia konsistencija gausis.. as si kart dejau visai nedaug vasko, tai pasidariau labai lengva kremuka.. buvau net pagalvojus, kad nesigaus, nes is pradziu toks skystas labai buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2009 01 23, 23:38)

Yra ir nerafinuotų aliejų (skaityt inete reikia,prieš perkant).Jų ea brangesni nei NB, gal ir geresni g.gif

Dėl išsausėjimo odos, tai patarčiau gerti vandenį trup. sūdytą (0,5 arb šaukšt 3 l. vandens).Smulkiai merginai tai reiktų išgerti bent 1,5 l.Pagal atisykles, reikia gerti maždaug 20 min. prieš algį ir 1,5-2 h po valgio po stiklinį.Siūloma pradėti gerti ned. kiekiais. Druska reikalinga tam, kad vanduo užsilaikytų organizme, palaikytų reiklaingą vandnes kiekį, ne skitaip , tai tieisog tualete visą vand ir paliekame.Šitą info sužinojau iš apsišvietusio gyd. netradic. medicinos.Toks vanduo su druska gerai sanariams, stuburui.Jūsų reikals, ar tikėti, bet pabandyti nekainuoja mirksiukas.gif
taip pat pasikartosiu, bet riebaliukų reiktų pavartoti (linų sėmenų aliejsu, ar bent žuvų taukų)man tai visai tinka Biocell, bet čia gal jau virš 25 m. reiktų gerti g.gif Šią žiemą visų priem. dėka išvengiau odos nupleiskanojimo, išsausėjimo.

Dar toks netikėtas atradimas (sausaodėms gal pravers nfo).Nusipirkau Alterros drėkiklį (taip išversta į LT kalbą) jautriai alergiškai odai.Jo sudėtyje daug aliejų, yra ir glicerinas.Kaip manot, ar jis bus "gerasis", kai sertifikuota kosmetika? Nes tas fluidas tai l. malonai naudojasi, padrekina, pamaitina oda, gal net labiau nei riebusis Hauschkos rožių kremas ax.gif Turbūt kaip kaukę galima būtų panaudoti. Įv. Droge ura fluidų, tai mano be mėtų, atrodo sausai odai yra su mėtom.Žodžiu, kas neradot kremuko, galit bandyti, piniginė nelb nukentės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 01 24, 09:39)
Yra ir nerafinuotų aliejų (skaityt inete reikia,prieš perkant).Jų ea brangesni  nei NB, gal ir geresni g.gif

o kaip tada ten buna uzrasyta, kad nerafinuotas? g.gif
Papildyta:

Dar toks netikėtas atradimas (sausaodėms gal pravers nfo).Nusipirkau Alterros drėkiklį (taip išversta į LT kalbą) jautriai alergiškai odai.Jo sudėtyje daug aliejų, yra ir glicerinas.Kaip manot, ar jis bus "gerasis", kai sertifikuota kosmetika? Nes tas fluidas tai l. malonai naudojasi, padrekina, pamaitina oda, gal net labiau nei riebusis Hauschkos rožių kremas ax.gif Turbūt kaip kaukę galima būtų panaudoti. Įv. Droge ura fluidų, tai mano be mėtų, atrodo sausai odai yra su mėtom.Žodžiu, kas neradot kremuko, galit bandyti, piniginė nelb nukentės smile.gif

o tai cia kremas? bigsmile.gif
Kiek kainuoja?

O va pagalvojau del Alteros kosmetikos, ko ji tokia pigi... Tai gal ten i sudetis ieinantys aliejai yra rafinuoti? ar ir pvz. i Hauschkos kremus ieinantys rafinuoti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 01 24, 12:18)

O va pagalvojau del Alteros kosmetikos, ko ji tokia pigi... Tai gal ten i sudetis ieinantys aliejai yra rafinuoti? ar ir pvz. i Hauschkos kremus ieinantys rafinuoti?  unsure.gif

siaip paprastai tai neraso tas aliejus rafinuotas ar ne. na labai noriu tiketi kad ne blush2.gif o mano manymu alterra tokia pigi nes jie naudoja pigesnius ingredientus. pvz as turejau alieju kunui tai pagrindinis aliejus buvo berods soju. jo kaina tikrai gerokai skiriasi nuo pvz. simonsiju, persiku kauliuku ir kt. deda maziau priedu ir pan.

o as dar norejau atsiliepti apie ALIEJU parduotuve prie hales turgaus. zodziu as is ten jau pamegau avokadu alieju plaukams, ir pries tai dar buvau pirkus lazdyno riesutu, bet kazkaip man jo kvapas nelabai prilipo ir jo nepermuse joks EA doh.gif nuejus paklausiau kokius turi nerafinuotus su malonesniu kvapu. tai patare abrikosu kauliuku. as turiu abrikosu kauliuku alieju is KN, tai jo kvapas toks.. ka as zinau. kazkuo primena saulegrazu.. nzn sunku apibudinti blush2.gif o ten kvepia vaisiais blink.gif nusipirkau, sakau pameginsiu. bet taip man ir neaisku kodel tie kvapai sitaip skiriasi. kad kazkiek gali skirtis tai suprantu, bet sitaip doh.gif KN aliejus is Turkijos, tas kitas is Vokietijos unsure.gif kas turi minciu ? 4u.gif

beje, pas mane prie pat darbo (jogailos g. prie centro pasazo) tuoj atsidarys kazkokia naturalios kosmetikos parduotuve bigsmile.gif ilgai remontavo remontavo, o vakar maciau jau ir prekes isdeliotos, tai gal greitai atsidarys blush2.gif tik itariu kad kainos bus nemazos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 01 24, 13:28)
siaip paprastai tai neraso tas aliejus rafinuotas ar ne. na labai noriu tiketi kad ne  blush2.gif  o mano manymu alterra tokia pigi nes jie naudoja pigesnius ingredientus. pvz as turejau alieju kunui tai pagrindinis aliejus buvo berods soju. jo kaina tikrai gerokai skiriasi nuo pvz. simonsiju, persiku kauliuku ir kt. deda maziau priedu ir pan.

na bet jei deda paprastesnius aliejus, kurie turi maziau geru savybiu, tai ir nelb apsimoka pirkti pigia kosmetika blush2.gif niu net nezinau, ka galvoti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 01 24, 13:18)
O va pagalvojau del Alteros kosmetikos, ko ji tokia pigi... Tai gal ten i sudetis ieinantys aliejai yra rafinuoti? ar ir pvz. i Hauschkos kremus ieinantys rafinuoti?  unsure.gif

Duočiau ranką nukirsti, kad nei Hauschka, nei Alterra nededa rafinuotų aliejų g.gif Iš kur tuomet sertifikatai... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 24, 08:04)
reiks prie progos nusipirkt arbatos ir pabandyt  smile.gif
as tai dariau su kokosu aliejum krema  biggrin.gif

as kai dariau savo roziu krema, tai jau taip preciziskai viska matavau,kad tik aliejai su hidrolatu susimaisytu gerai ir neisplauktu i pavirsiu. Kaip suprantu galeno kremus perdarinejai g.gif

Dėl išsausėjimo odos, tai patarčiau gerti vandenį trup. sūdytą (0,5 arb šaukšt 3 l. vandens).Smulkiai merginai tai reiktų išgerti bent 1,5 l.Pagal atisykles, reikia gerti maždaug 20 min. prieš algį ir 1,5-2 h po valgio po stiklinį.Siūloma pradėti gerti ned. kiekiais. Druska reikalinga tam, kad vanduo užsilaikytų organizme, palaikytų reiklaingą vandnes kiekį, ne skitaip , tai tieisog  tualete visą vand ir paliekame.Šitą info sužinojau iš apsišvietusio gyd. netradic. medicinos.Toks vanduo su druska gerai sanariams, stuburui.Jūsų reikals, ar tikėti, bet pabandyti nekainuoja mirksiukas.gif

taip, druska sulaiko skyscius organizme, taciau kartu tai pats "geriausias celiulito draugas" ax.gif
Todel as renkuosi arbatas, sultis, vaisius ir labai mazai kada geriu gryna vandeni

Atsakyti