Įkraunama...
Įkraunama...

***Regitra***

QUOTE(LapeUrsa @ 2009 02 06, 11:07)
Aciu uz info  smile.gif
Vienos islaidos  unsure.gif  reik islaikyt kuo greiciau rolleyes.gif

tai aš irgi taip pat pagalvojau biggrin.gif nes po to dar kokiu pusšimtuku pabrangins biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jau čia juokas pro ašaras, kai pagalvoju, kad prieš kelias savaites dar nebuvo šitų kainų, patvirtintos sausio 26 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2009 02 04, 22:46)
aha greitėdama dar turi ir mašiną ištiesinti  smile.gif sustojau skersa prie įvažiavimo, paklausiau ar galiu taip pradėt važiuot ir važiavau  doh.gif

As tai niekada gerai nebuvau apziurejusi tos aiksteles.Tai nezinojau kaip ten viskas isdestyta.Tai ir sako man regitrininkas vaziuojam i greitejimo juosta,o as is karto po parkavimosi istrizai ir vaziuoju ir galvoju tai kur ta greitejimo juosta g.gif O pasirodo pries pat nosi blush2.gif Tai jis man sako,tai kodel neapsiziurejau pries egzamina..O kosmare..Tai ir ivaziavau skersa ir vaira tiesindama,tai netaip ir lengva buvo..Ten tos vietos kaip degtuku dezuteje..Tai gerai,kad viena manevravau toje aiksteleje smile.gif
Atsakyti
Viskas prasidejo pries puse metu... Tuo laikotarpiu- pustrecio tukstancio Lt islaidu, septyni egzaminai, nervai, bloga nuotaika, nusmukes pasitikejimas savimi... Jeigu zinociau, galbut net nebuciau pradejus, bet dabar esu labai laiminga 4u.gif valiooo! Pasistengsiu gerai elgtis kelyje ax.gif
Atsakyti
na va, ką tik užsiregistravau vasario 28, 7:30. eisiu gąsdint regitrininkų. tik jau jeigu netyčia tas ryžas baisus Klaipėdos egzaminuotojas pateks, tai tada išsigąsiu pati turbūt, o jis pasijuoks smagiai biggrin.gif
jergau, trys savaitės liko, o jau bijau doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kRamTyk @ 2009 02 07, 14:12)
na va, ką tik užsiregistravau vasario 28, 7:30. eisiu gąsdint regitrininkų. tik jau jeigu netyčia tas ryžas baisus Klaipėdos egzaminuotojas pateks, tai tada išsigąsiu pati turbūt, o jis pasijuoks smagiai  biggrin.gif
jergau, trys savaitės liko, o jau bijau  doh.gif  unsure.gif

O kam tiek ilgai laukt? Mokysies dar?

""tik jau jeigu netyčia tas ryžas baisus Klaipėdos egzaminuotojas pateks, tai tada išsigąsiu pati turbūt, o jis pasijuoks smagiai biggrin.gif""

Uztat susitiksi su legenda lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 02 08, 21:02)
O kam tiek ilgai laukt? Mokysies dar?

""tik jau jeigu netyčia tas ryžas baisus Klaipėdos egzaminuotojas pateks, tai tada išsigąsiu pati turbūt, o jis pasijuoks smagiai  biggrin.gif""

Uztat susitiksi su legenda  lotuliukas.gif

tėvai "sumarūdino" mane. sako pasidaryk kuo lengviau kad būtų laikyti. tai nu šeštadienį tokiu laiku mieste nieko nebūna, tai mieste išsilaikysiu lengvai. ir šiaip nesiskundžiu vairavimu mieste. tėtis jau mane mažuoju šumacheriu vadina blush2.gif ax.gif biggrin.gif biggrin.gif tik kad dar aikštelėj reikia šiek tiek pasikankint smile.gif
o tiek negreit ėmiau todėl, kad šeštadieniais vėliau būna nemažai mašinų jau, o ir anksčiau nėra, anksčiau laikai ir buvo tik tuo šeštadieniu smile.gif dar mąsčiau savižudybę - šį penktadienį 13val biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 02 06, 19:10)
Viskas prasidejo pries puse metu... Tuo laikotarpiu- pustrecio tukstancio Lt islaidu, septyni egzaminai, nervai, bloga nuotaika, nusmukes pasitikejimas savimi... Jeigu zinociau, galbut net nebuciau pradejus, bet dabar esu labai laiminga 4u.gif  valiooo! Pasistengsiu gerai elgtis kelyje  ax.gif

Islaikei mirksiukas.gif sveikinu !!!!!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, raliuotojos 4u.gif
gal kas apie Rokiškį kokių naujienų turi šviežių? cool.gif kaip ten aikštelė, egzaminuotojai, mašinytės? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 02 06, 20:10)
Viskas prasidejo pries puse metu... Tuo laikotarpiu- pustrecio tukstancio Lt islaidu, septyni egzaminai, nervai, bloga nuotaika, nusmukes pasitikejimas savimi... Jeigu zinociau, galbut net nebuciau pradejus, bet dabar esu labai laiminga 4u.gif  valiooo! Pasistengsiu gerai elgtis kelyje  ax.gif

Sveikinu!!!!!

Atsakyti
QUOTE(kRamTyk @ 2009 02 08, 21:12)
tėvai "sumarūdino" mane. sako pasidaryk kuo lengviau kad būtų laikyti. tai nu šeštadienį tokiu laiku mieste nieko nebūna, tai mieste išsilaikysiu lengvai. ir šiaip nesiskundžiu vairavimu mieste. tėtis jau mane mažuoju šumacheriu vadina  blush2.gif  ax.gif  biggrin.gif  biggrin.gif tik kad dar aikštelėj reikia šiek tiek pasikankint  smile.gif
o tiek negreit ėmiau todėl, kad šeštadieniais vėliau būna nemažai mašinų jau, o ir anksčiau nėra, anksčiau laikai ir buvo tik tuo šeštadieniu  smile.gif  dar mąsčiau savižudybę - šį penktadienį 13val  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai kad galima pagaudyt ta laika regitroje. As pabudedavau prie puslapio karts nuo karto ji prarefreshindama, tai daznai budavo tep, kad jau kitai dienai vietu atsilaisvina...
Atsakyti
QUOTE(Ligitukas_tukas @ 2009 02 08, 21:54)
Tai kad galima pagaudyt ta laika regitroje. As pabudedavau prie puslapio karts nuo karto ji prarefreshindama, tai daznai budavo tep, kad jau kitai dienai vietu atsilaisvina...

mano tikslas buvo šeštadienį ir anksčiau, kad nebūtų mašinų arba jų būtų labai mažai. keturioliktai dienai nebespėjau, tai jau kas beliko. bet nu ai, gal nebus labai blogai ir dar laiko yra pasipraktikuot. praktika dar niekam nepakenkė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kRamTyk @ 2009 02 07, 14:12)
na va, ką tik užsiregistravau vasario 28, 7:30. eisiu gąsdint regitrininkų. tik jau jeigu netyčia tas ryžas baisus Klaipėdos egzaminuotojas pateks, tai tada išsigąsiu pati turbūt, o jis pasijuoks smagiai  biggrin.gif
jergau, trys savaitės liko, o jau bijau  doh.gif  unsure.gif

Nu bet ir prajuokinai. lotuliukas.gif Sekmes tau, kuo didelaiusios gasdinti regitrininkus. lotuliukas.gif
Atsakyti