Įkraunama...
Įkraunama...

***Regitra***

QUOTE(Edeva @ 2009 02 25, 19:34)
del valytuvu nzn ne snigo aciu diev bet manau butu pajunginejas  ax.gif geras vyruks papuole  thumbup.gif

tikrai geras vyruks bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balbetka: 25 vasario 2009 - 23:48
QUOTE(Dien@ @ 2009 02 25, 22:33)
Vilnuj, Vilniuj prašom parekomenduoti ir šalia įkainius parašyti, kad lengviau būtų orentuotis biggrin.gif
o šiaip tai savaitgaliui išvažiuoju pas tėvus, tai bus proga su kitu instruktorium pasivažinėti ir Kauno gyventojus savo vairavimu pagąsdinti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai as ir tada prisidedu prie rekomendaciju mirksiukas.gif maniskis irgi aukselis lotuliukas.gif Ramus kaip belgas thumbup.gif , kantrus iki begalybes rolleyes.gif , puikus psichologas bei vairavimo specas thumbup.gif Niekada nekels tono, aiskins ir isaiskins tol, kol suprasi. Iskart pamato, kada pradedi stresuoti ir stebuklingu budu nuima itampa. Net nznau, kas tai per budas g.gif

Ima nuo LT kino teatro aiksteles. Kaina 80lt uz 2 ak. val

Jei reik numeriuko - visada duosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Skaitau ir net pavydu darosi, kad tokiu geru instruktoriu buna ax.gif smile.gif Pasiseke jums 4u.gif
Atsakyti
O aš, nors ir ne iš pirmo karto praktiką išlaikiau, bet užtrukau ne taip jau ir ilgai- gerus 2 mėnesius. Sausio 10(berods) išlaikiau teoriją, o praktiką - vasario 19 dieną, dar pridėkim laiką, kol mokiausi savarankiškai teorijos - apie mėnesį. Tai taip ir gaunasi -šiek tiek virš 2 mėn. Pagal savo būdą sprendžiu, kad jei nebūtų aplinkybės vertusios taip susigriebti, būčiau ilgiau trukusi ax.gif

O aš taipogi savo instruktorių Klaipėdoje galėčiau rekomenduoti - puikus vyrukas thumbup.gif Tokios kantrybės, ramumo žmogaus reikia paieškoti mirksiukas.gif Ir kaip Ligituko-tuko instruktorius meistriškai mokėdavo nuimti įtampą, kur atrodo tai neįmanoma būtų padaryti g.gif
Atsakyti
aš kai pagalvoju, kad turėjau du nuostabius instruktorius, bet apie antrą nežinau visiškai nieko, išskyrus tai, kad moko važinėt su penktu golfu, tai net gėda pasidaro biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif abu jie buvo visiškai skirtingi, bet abu labai geri thumbup.gif
tik vienas nervindavosi, kai aš sakydavau, jog man neišeina kas nors, o kitas pasijuokdavo iš manęs ir ką nors smagaus nuveldavo ax.gif
ta gražia gaida aš toliau drebėdama ir pilna pakilusios temperatūros laukiu rytojaus ankstyvo ryto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kRamTyk @ 2009 02 27, 13:54)
aš kai pagalvoju, kad turėjau du nuostabius instruktorius, bet apie antrą nežinau visiškai nieko, išskyrus tai, kad moko važinėt su penktu golfu, tai net gėda pasidaro  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif abu jie buvo visiškai skirtingi, bet abu labai geri  thumbup.gif
tik vienas nervindavosi, kai aš sakydavau, jog man neišeina kas nors, o kitas pasijuokdavo iš manęs ir ką nors smagaus nuveldavo  ax.gif
ta gražia gaida aš toliau drebėdama ir pilna pakilusios temperatūros laukiu rytojaus ankstyvo ryto  doh.gif

Sekmes rytoj 4u.gif paskui uzbek pasipaskot smile.gif gera diena ir laika pasirinkai, kai mazai masinu thumbup.gif as irgi taip pat dariau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 02 27, 14:10)
Sekmes rytoj 4u.gif paskui uzbek pasipaskot smile.gif gera diena ir laika pasirinkai, kai mazai masinu thumbup.gif as irgi taip pat dariau ax.gif

dėl mašinų tai jooo, gerai, pusę aštuonių ryto nelabai tikiu, kad kokie nors žmonės važinės. nu tik tėtis su draugu sakė važiuos iš paskos ir žiūrės, kad nepripraišytų kokių nebūtų klaidų egzaminuotojas. bet va aikštelės labai bijau doh.gif doh.gif T formos ir estakados. su T tai nu niekaip nepavyksta per viduriuką įvažiuot, o estakada tai man šiek tiek problemų kelia dėl sankabos paspaudimo koją padėjus kulnu ant žemės, nes būtent kairę buvau susilaužius ir spaudžiu tik pakelta koja. ir nejaučiu pirmo momento, kai priekis kyla ir reikia jau gazą spaust. žodžiu, važiuosiu šiandien kankintis dar aikštelėj, tikiuos, kad rytoj viskas pasiseks...
ir dar labai baisu, kad nebūtų pikti egzaminuotojai iš pat ryto biggrin.gif biggrin.gif
o už sėkmę tai nedėkosiu, nes gali nepasisekt rolleyes.gif tai tik pasakysiu, kad jos tikraaai prireiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kRamTyk @ 2009 02 27, 14:03)
dėl mašinų tai jooo, gerai, pusę aštuonių ryto nelabai tikiu, kad kokie nors žmonės važinės. nu tik tėtis su draugu sakė važiuos iš paskos ir žiūrės, kad nepripraišytų kokių nebūtų klaidų egzaminuotojas. bet va aikštelės labai bijau  doh.gif  doh.gif T formos ir estakados. su T tai nu niekaip nepavyksta per viduriuką įvažiuot, o estakada tai man šiek tiek problemų kelia dėl sankabos paspaudimo koją padėjus kulnu ant žemės, nes būtent kairę buvau susilaužius ir spaudžiu tik pakelta koja. ir nejaučiu pirmo momento, kai priekis kyla ir reikia jau gazą spaust. žodžiu, važiuosiu šiandien kankintis dar aikštelėj, tikiuos, kad rytoj viskas pasiseks...
ir dar labai baisu, kad nebūtų pikti egzaminuotojai iš pat ryto  biggrin.gif  biggrin.gif
o už sėkmę tai nedėkosiu, nes gali nepasisekt  rolleyes.gif tai tik pasakysiu, kad jos tikraaai prireiks  ax.gif

laikysim uz tave spygas mirksiukas.gif ir lauksim taves cia uzbegancios su naujienom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kRamTyk @ 2009 02 27, 15:03)
dėl mašinų tai jooo, gerai, pusę aštuonių ryto nelabai tikiu, kad kokie nors žmonės važinės. nu tik tėtis su draugu sakė važiuos iš paskos ir žiūrės, kad nepripraišytų kokių nebūtų klaidų egzaminuotojas. bet va aikštelės labai bijau  doh.gif  doh.gif T formos ir estakados. su T tai nu niekaip nepavyksta per viduriuką įvažiuot, o estakada tai man šiek tiek problemų kelia dėl sankabos paspaudimo koją padėjus kulnu ant žemės, nes būtent kairę buvau susilaužius ir spaudžiu tik pakelta koja. ir nejaučiu pirmo momento, kai priekis kyla ir reikia jau gazą spaust. žodžiu, važiuosiu šiandien kankintis dar aikštelėj, tikiuos, kad rytoj viskas pasiseks...
ir dar labai baisu, kad nebūtų pikti egzaminuotojai iš pat ryto  biggrin.gif  biggrin.gif
o už sėkmę tai nedėkosiu, nes gali nepasisekt  rolleyes.gif tai tik pasakysiu, kad jos tikraaai prireiks  ax.gif

dideliausios sekmes, zn ta jausma, nes pati kai laikiau teises iki siol prisimenu jausma pries egzamina smile.gif
Atsakyti
O tai pirma karta laikysi? smile.gif del estakados pamenu gerai mokejau, bet kai ejau laikyt egzamino po ilgesnio laiko, buvau primirsus, tai gesau labai, nors iki tol tai iskart pravaziuodavau pro ja ax.gif tai, kad neuzgest, pirma reikia spaust gaza, o tik po to sankaba atleidinet, o kai daro antraip, tada ir uzgesta smile.gif as bent jau pagal save ir instruktoriu taip galiu sakyt ax.gif o T formoj, as aikstelej irgi gerai pravaziuodavau, bet ten kazkaip sunkiau man buvo del to, kad pro veidrodelius normaliai visko nemaciau doh.gif manau, kad pasiseks, nes paskutiniu metu cia visoms mergaitems sekasi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klik: 27 vasario 2009 - 15:10
QUOTE(klik @ 2009 02 27, 15:52)
O tai pirma karta laikysi? smile.gif  del estakados pamenu gerai mokejau, bet kai ejau laikyt egzamino po ilgesnio laiko, buvau primirsus, tai gesau labai, nors iki tol tai iskart pravaziuodavau pro ja ax.gif  tai, kad neuzgest, pirma reikia spaust gaza, o tik po to sankaba atleidinet, o kai daro antraip, tada ir uzgesta smile.gif as bent jau pagal save ir instruktoriu taip galiu sakyt ax.gif  o T formoj, as aikstelej irgi gerai pravaziuodavau, bet ten kazkaip sunkiau man buvo del to, kad pro veidrodelius normaliai visko nemaciau doh.gif  manau, kad pasiseks, nes paskutiniu metu cia visoms mergaitems sekasi smile.gif  4u.gif

aha :} jau ir taip labai atidėjinėju šitą reikalą, bet labai džiaugiuosi, kad tėtis su manim važinėjo, nes jau po šiandieninio paskutinio važiavimo mieste (tikiuosi, kad paskutinio tokio) jis pasakė, kad jam nebeįdomu su manim važinėt, nes nebėra ką pasakyt dėl klaidų biggrin.gif nors man pačiai taip neatrodo, nes kvailų klaidų pridarau.
dabar irgi jau buvau susimuklinus atidėt kokiai savaitėlei, nes labai apsirgau ir kai tik pakylu iš lovos, taip sukyla temperatūra. bet tėvai pasakė - išgersi ryte vaistų nuo temperatūros ir eisi išsilaikyt. tetis pavargo žaist instruktorių biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o ir draugui atsibodo vairuot, labai jau nori, kad gaučiau teises ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kRamTyk @ 2009 02 27, 16:02)
aha :} jau ir taip labai atidėjinėju šitą reikalą, bet labai džiaugiuosi, kad tėtis su manim važinėjo, nes jau po šiandieninio paskutinio važiavimo mieste (tikiuosi, kad paskutinio tokio) jis pasakė, kad jam nebeįdomu su manim važinėt, nes nebėra ką pasakyt dėl klaidų  biggrin.gif nors man pačiai taip neatrodo, nes kvailų klaidų pridarau.
dabar irgi jau buvau susimuklinus atidėt kokiai savaitėlei, nes labai apsirgau ir kai tik pakylu iš lovos, taip sukyla temperatūra. bet tėvai pasakė - išgersi ryte vaistų nuo temperatūros ir eisi išsilaikyt. tetis pavargo žaist instruktorių  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  o ir draugui atsibodo vairuot, labai jau nori, kad gaučiau teises  ax.gif

Kaip gerai, kai galima sitaip su seimos nariu vazinet, nes man tekdavo pirkt pravaziavimus ax.gif labai daug ju per visa laika buvo ispirkta..o kiek pinigu nebeiseitu suskaiciuot doh.gif bet ka padarysi, teko. Nors manau, kai vazinet su paprasta masina irgi visai kitaip, zinai, kad uz taves niekas nesustabdys, jei suklysi, tai irgi kitoks vaziavimas smile.gif
Atsakyti