QUOTE(klik @ 2009 02 27, 16:16)
Kaip gerai, kai galima sitaip su seimos nariu vazinet, nes man tekdavo pirkt pravaziavimus

labai daug ju per visa laika buvo ispirkta..o kiek pinigu nebeiseitu suskaiciuot

bet ka padarysi, teko. Nors manau, kai vazinet su paprasta masina irgi visai kitaip, zinai, kad uz taves niekas nesustabdys, jei suklysi, tai irgi kitoks vaziavimas
tai aš tik su tėčiu važinėdama ir supratau, ką reiškia tas tikrasis vairavimas. ir pridariau tokių klaidų, kurių su instruktorium turbūt niekad nebūčiau pridarius. važinėjimai žiedais pietų metu, per pikus, kai nemokėjau normaliai važiuot ir užlįsdavau visa drebėdama, kai vos neįpuldavo į mane ir labai pypindavo

dabar tai atsiprašyčiau tų vairuotojų, o tada tik drebėjau ir pasimečiau
instruktorius turi ginklus - savo pedalus, o šeimos narys - rankinį ir garsią kakarinę

ir šiaip pasivažinėjau su tėčiu ne tik per maršrutus, ir per visai kitą miesto galą, ir per sunkesnes vietas (viadukas, įvairios gatvės, kurių nėra regitros maršrutuose), tai galiu pasakyt, kad išmokė daugiau, nei instruktoriai. bet jie davė pradžią viskam
tik labai nervina, kad kai aikštelėj važinėju, tai draugas burba, ką ir kaip turiu daryt, o man kantrybė ir taip senka, tai labai šaukiu ant jo ir išlaipinu kartais
o ir šiaip pagalvojau, kad teisių visas procesas yra iš mano pačios pinigėlių, sutaupytų nuo to ilgai laukto aštuoniolikto gimtadienio, tai būtų labai liūdna, jei nepasisektų rytoj, nes reikėtų leist papildomus, o taip nesinori - noriu tilpt į tiek, kiek paskyriau
Papildyta:
QUOTE(Levander @ 2009 02 27, 16:18)
tai tiesiog imkit ir pavairuokit

arba negalvokit, kad bus šakės, nes saviįtaiga tikrai daug gali (čia išmokau iš šitos temukės

)