Įkraunama...
Įkraunama...

***Regitra***

QUOTE(klik @ 2009 02 27, 15:52)
  manau, kad pasiseks, nes paskutiniu metu cia visoms mergaitems sekasi smile.gif  4u.gif

aš būsiu išimtis lotuliukas.gif doh.gif
kątik užsiregistravau kitai savaitei, bet jau mėnesį nevairavau, tai bus šakes biggrin.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 02 27, 16:16)
Kaip gerai, kai galima sitaip su seimos nariu vazinet, nes man tekdavo pirkt pravaziavimus ax.gif labai daug ju per visa laika buvo ispirkta..o kiek pinigu nebeiseitu suskaiciuot doh.gif bet ka padarysi, teko. Nors manau, kai vazinet su paprasta masina irgi visai kitaip, zinai, kad uz taves niekas nesustabdys, jei suklysi, tai irgi kitoks vaziavimas smile.gif

tai aš tik su tėčiu važinėdama ir supratau, ką reiškia tas tikrasis vairavimas. ir pridariau tokių klaidų, kurių su instruktorium turbūt niekad nebūčiau pridarius. važinėjimai žiedais pietų metu, per pikus, kai nemokėjau normaliai važiuot ir užlįsdavau visa drebėdama, kai vos neįpuldavo į mane ir labai pypindavo ax.gif dabar tai atsiprašyčiau tų vairuotojų, o tada tik drebėjau ir pasimečiau biggrin.gif biggrin.gif
instruktorius turi ginklus - savo pedalus, o šeimos narys - rankinį ir garsią kakarinę rolleyes.gif ir šiaip pasivažinėjau su tėčiu ne tik per maršrutus, ir per visai kitą miesto galą, ir per sunkesnes vietas (viadukas, įvairios gatvės, kurių nėra regitros maršrutuose), tai galiu pasakyt, kad išmokė daugiau, nei instruktoriai. bet jie davė pradžią viskam 4u.gif
tik labai nervina, kad kai aikštelėj važinėju, tai draugas burba, ką ir kaip turiu daryt, o man kantrybė ir taip senka, tai labai šaukiu ant jo ir išlaipinu kartais biggrin.gif biggrin.gif
o ir šiaip pagalvojau, kad teisių visas procesas yra iš mano pačios pinigėlių, sutaupytų nuo to ilgai laukto aštuoniolikto gimtadienio, tai būtų labai liūdna, jei nepasisektų rytoj, nes reikėtų leist papildomus, o taip nesinori - noriu tilpt į tiek, kiek paskyriau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Levander @ 2009 02 27, 16:18)
aš būsiu išimtis  lotuliukas.gif  doh.gif
kątik užsiregistravau kitai savaitei, bet jau mėnesį nevairavau, tai bus šakes  biggrin.gif  verysad.gif  verysad.gif

tai tiesiog imkit ir pavairuokit 4u.gif ax.gif arba negalvokit, kad bus šakės, nes saviįtaiga tikrai daug gali (čia išmokau iš šitos temukės rolleyes.gif )
Atsakyti
Taip, taip, nereikia sakyti, kad neislaikysit, nes taip ir bus ax.gif ji padeda bet kokiose situacijose, net tik del teisiu smile.gif reikia pastoviai tai kartoti ir kuo maziau visokiu ne, visokiu neigiamu minciu schmoll.gif dar geras variantas (as taip dariau biggrin.gif ) isvis niekam nesakyt, kad zadi laikyt..as kai pagalvoju, kad sitaip ilgai ejau link tu teisiu, labai gaisau, tai jei dabar tektu tai daryti, daryciau viska kitaip ax.gif kuo galima greiciau, nes as laaabai ilgai uztempiau ta reikala blush2.gif galejau jau visais metais anksciau jas tureti, bet gavosi kaip gavosi..ir dar priklauso nuo instruktoriaus. Mano pirmasis buvo geras, gal net per daug ax.gif o reikejo tokio, kuris grieztai viska i rankas paimtu lotuliukas.gif nes kai geras, tai ir nebijai prie tokiu klaidu daryt ir visai kitaip ismoksti g.gif teko po to su grieztesniu vaziuot, tai iskart pajutau, kad geriau vaziuoju ax.gif siaip, gaila, kad tik su seimos nariu galima mokintis gatvese, nes taip pasigavai koki bernioka ir vazineji sau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klik: 27 vasario 2009 - 15:53
Levander ir KramTyk - dideliausios sėkmės. Kad viskas būtų - good.gif Lauksim gerų žinių ir įdomių istorijų biggrin.gif
O dėl saviitaigos - tai man ji tikrai padėjo, kartojau vos ne kaip kokią mantrą - man pasiseks, man pavyks, aš išlaikysiu ir t.t. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kRamTyk @ 2009 02 27, 14:54)
ta gražia gaida aš toliau drebėdama ir pilna pakilusios temperatūros laukiu rytojaus ankstyvo ryto  doh.gif

Sekmes tau rytoj 4u.gif Beje temperaturaneturi itakos vairavimui smile.gif As laikiau egza sirgdama ir nieko, va jau teises padarytos, reikia tik nuvaziuot atsiimt smile.gif Ale, atsiemimo laikas doh.gif doh.gif doh.gif Darbo diena dirba iki 16.15, tik ketvirtadieni iki18val. Tai teks dar visa savaite laukt, kol galesiu atsiimt doh.gif Absurdas kazkoks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2009 02 27, 16:50)
Sekmes tau rytoj 4u.gif Beje temperaturaneturi itakos vairavimui smile.gif As laikiau egza sirgdama ir nieko, va jau teises padarytos, reikia tik nuvaziuot atsiimt smile.gif Ale, atsiemimo laikas doh.gif  doh.gif  doh.gif Darbo diena dirba iki 16.15, tik ketvirtadieni iki18val. Tai teks dar visa savaite laukt, kol galesiu atsiimt doh.gif Absurdas kazkoks verysad.gif

labai tikiuosi, nes dabar pavairavau pusvalanduką ir grįžau jau su pakilusia... nenorėčiau, kad tai padarytų įtakos ax.gif
Atsakyti
[quote=klik,2009 02 27, 16:47]
Taip, taip, nereikia sakyti, kad neislaikysit, nes taip ir bus ax.gif dar geras variantas (as taip dariau biggrin.gif ) isvis niekam nesakyt, kad zadi laikyt..
Žinot, aš ir taip pagalvojau- kai laikiau pirmąkart, tai visiems pasakiau - neišlaikiau. Kai antrąkart laikiau - pasisakiau tik čia, forume ir labai bijojau, kad nepasiseks- na vėl neišlaikiau. Tai kai trečiąkart ėjau - niekam nesakiau - ir ką - pavyko ax.gif thumbup.gif
Nežinau, ar tai sutapimas, bet kai žmogui nesiseka visokių nesamonių prisigalvoji ir pridarai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 02 27, 16:47)
Taip, taip, nereikia sakyti, kad neislaikysit, nes taip ir bus ax.gif ji padeda bet kokiose situacijose, net tik del teisiu smile.gif reikia pastoviai tai kartoti ir kuo maziau visokiu ne, visokiu neigiamu minciu schmoll.gif dar geras variantas (as taip dariau biggrin.gif ) isvis niekam nesakyt, kad zadi laikyt..as kai pagalvoju, kad sitaip ilgai ejau link tu teisiu, labai gaisau, tai jei dabar tektu tai daryti, daryciau viska kitaip ax.gif kuo galima greiciau, nes as laaabai ilgai uztempiau ta reikala blush2.gif galejau jau visais metais anksciau jas tureti, bet gavosi kaip gavosi..ir dar priklauso nuo instruktoriaus. Mano pirmasis buvo geras, gal net per daug ax.gif o reikejo tokio, kuris grieztai viska i rankas paimtu lotuliukas.gif nes kai geras, tai ir nebijai prie tokiu klaidu daryt ir visai kitaip ismoksti g.gif teko po to su grieztesniu vaziuot, tai iskart pajutau, kad geriau vaziuoju ax.gif siaip, gaila, kad tik su seimos nariu galima mokintis gatvese, nes taip pasigavai koki bernioka ir vazineji sau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aš tai su savo pirmuoju instruktorium net apsiverkus buvau, o jis, kadangi mano grupioko senelio brolis (taip taip, skamba kaip mano pusbrolio kaimyno arklio išjodinėtojo draugo sūnus biggrin.gif ), na, tiesiog, per pažįstamus, tai pasakė, kad specialiai griežčiau mane moko, kad išmokčiau biggrin.gif
o antrasis instruktorius mane nustebino, nes gavau jį, kai buvo likę keturi pravažiavimai (grįžau po kelių savaičių, kai nuėmė gipsą), tai pirmojo važiavimo metu nuvažiavom į aikštelę ir liepė vienai važinėt ir pats dingo kažkur biggrin.gif tai čia man buvo aukščiau visko ir tada nuverčiau pirmą gairelę biggrin.gif
o dėl šeimos nario tai ir man pikta. mat su savuoju tai ne tik po Klaipėdą pasivažinėčiau, o tėtis laiko randa tik per pietus, nes po darbo būna nuvargęs visas biggrin.gif ir šiaip netrykšta noru važinėt su manim, tik pareigą jaučia smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kRamTyk @ 2009 02 27, 16:57)
o dėl šeimos nario tai ir man pikta. mat su savuoju tai ne tik po Klaipėdą pasivažinėčiau, o tėtis laiko randa tik per pietus, nes po darbo būna nuvargęs visas  biggrin.gif  ir šiaip netrykšta noru važinėt su manim, tik pareigą jaučia  smile.gif  ax.gif

Čia tai pritariu - mano vyras dirbo, vakarais grįždavo nusikalęs. Be to, jis - ne pedagogas, būdavo, kad net norėdavau jį išmesti ar pačiai išlipti iš tos mašinos unsure.gif Tai ką - dėl šventos ramybės gavau mokėti pinigėlius ir mokėti už pravažiavimus su instruktoriumi. O štai jei būčiau galėjusi su sesers vyru pasivažinėti, tai būtų liuks buvę. Bet, deja, gavau pavažinėti tik žvyrkeliais( bet ir tas gerai, labai daug sužinojau) blink.gif
Atsakyti
Gal ir nesutapimas, nes neveltui turbut sakoma, kad nereikia garsiai pasakyti svajoniu, nes tada jos neisspildo g.gif smile.gif tai ir cia taip pat..nesakiau niekam..ir neislaikymo atveju visai kitaip, niekas neklausineja, tai ir netaip geda blush2.gif biggrin.gif o del seimos nariu, mano tetis visai kitam mieste, tai tekdavo pasikliaut svetimu vyrioku ir dar pinigus moket jam:lotuliukas: o as su tais grieztesniais tik uzsispyriu labiau stengtis, kad nebegirdet ten tu visu pasisakymu jo, nes kai geras ir zinai, kad nieko tokio pikto nepasakys, tai ir ne taip baisu tas klaidas daryt, ne taip stengiesi ax.gif bent jau as cia pagal save sneku smile.gif nes dabar ejau po praktiskai puses matu nevaziavimo blush2.gif vel vazinet, tik pas kita..pirmais kartais keikiausi mintyse del jo pasakymu visokiu, bet su juo daug maziau teko vazinet, kad issilaikyciau smile.gif nors zinoma, ne nulio pradejau kaip su pirmuoju smile.gif
Atsakyti
aš tik savo tėvams pasakau, kad laikysiu ir vienai draugei, su kuria kartu vargom, kursus lankėm biggrin.gif tongue.gif daugiau niekas nežino ir niekam nereikia pasakoti, kad neišlaikiau bigsmile.gif bet nelabai kas ir klausinėja irnesakyk.gif
QUOTE(kRamTyk @ 2009 02 27, 16:24)
tai tiesiog imkit ir pavairuokit  4u.gif  ax.gif arba negalvokit, kad bus šakės, nes saviįtaiga tikrai daug gali (čia išmokau iš šitos temukės  rolleyes.gif )

na, prieš egzą dar padarysiu pravažiavimą blush2.gif
gerai, bandysiu negalvot apie neišlaikymą biggrin.gif ai, bet papildomi pravažiavimai man tik į naudą būtų mirksiukas.gif
bet dabar jau kasdien važinėčiaus, nebedaryčiau pertraukų... tikiuos niekas nebesukliudys... nes tai pinigėlių papildomų nebūdavo, tai auklė (mano mama) susirgdavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bela @ 2009 02 27, 15:48)
O dėl saviitaigos - tai man ji tikrai padėjo, kartojau vos ne kaip kokią mantrą - man pasiseks, man pavyks, aš išlaikysiu ir t.t. ax.gif

drinks_cheers.gif as irgi taip sakau nugi yra kurios islaiko is pirmo karto kodel as negaliu ir visa laika sau mintyse viskas bus gerai viskas bus gerai net akivaizdzia klaida padarius sakiau kad viskas bus gerai thumbup.gif taip ir buvo wub.gif
Atsakyti