Įkraunama...
Įkraunama...

***Regitra***

Man paciai ant saves pikta del tu pertrauku..pavazinedavau, prisimindavau viska, bac koki menesi ar du pertrauka, nieko nedarydavau blush2.gif paskui vel pavazinedavau ir vel kazkas mane sustabdydavo ir nuo egzamino, ir nuo paciu vaziavimu doh.gif blush2.gif paskutine tai isvis buvo puses metu pertrauka, nuo vasaros nieko nedariau, tai uzsispyriau, kad reikia galu gale padaryt visa si reikala ax.gif biggrin.gif o gaila, kad pries kokius metus as sitaip neuzsispyriau doh.gif biggrin.gif
Del saviitaigos as irgi taip darydavau, pastoviai sau kartodavau, kad as galiu, as padarysiu, as ne ka blogesne uz visus kitus ir pan ax.gif aplamai, sis dalykas tinka ir kituose atvejuose smile.gif ir pries veidrodi, ir visaip kitaip..sakoma, kad dar galima galvoj visokius vaizdinius isivaizduot, pvz siuo atveju ta akimirka kaip islaikot egzamina arba jau gaunate tas teises smile.gif yra ka pries miega veikt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klik: 27 vasario 2009 - 16:37
Levander, reikia bandyt laikyti, o ne vis galvoti, kad nepasiseks....nono.gif kas bus tas - nieko nepakeisi, linkiu greiciau i klevo lapu gretas istot - eisim lenktyniu lotuliukas.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(yolitux @ 2009 02 27, 18:39)
Levander, reikia bandyt laikyti, o ne vis galvoti, kad nepasiseks....nono.gif 

Tai kad anksčiau negalėjau tongue.gif
Nors, tiesą pasakius, ir aptingus biški buvau lotuliukas.gif blush2.gif
Lenktynių neisim, ir taip mūsų kaime gyventojų mažai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(yolitux @ 2009 02 27, 18:39)
Levander, reikia bandyt laikyti, o ne vis galvoti, kad nepasiseks....nono.gif  kas bus tas - nieko nepakeisi, linkiu greiciau i klevo lapu gretas istot - eisim lenktyniu  lotuliukas.gif  flirt.gif

Levander ir yolitux lyg kazkur uzmaciau, kad is Siauliu esat, ar maisau? g.gif tada as irgi prie tu lenktyniu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 02 27, 18:44)
Levander ir yolitux lyg kazkur uzmaciau, kad is Siauliu esat, ar maisau? g.gif  tada as irgi prie tu lenktyniu lotuliukas.gif

Iš Kuršėnų mes, tik Šiaulių regitrą šturmuojam biggrin.gif
Atsakyti
as tai siandien pagaliau jau pasiemiau teises negaliu dar patiketi kad turiu biggrin.gif o del nesakimo kitiems tai pritariu as taip ir dariau niekas nezinojo nei kad vazineju nei kad eisiu laikyti o va kai issilaikiau ir psakiau kad turiu teises tai niekas nepatikejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2009 02 27, 19:43)
as tai siandien pagaliau jau pasiemiau teises negaliu dar patiketi kad turiu  biggrin.gif o del nesakimo kitiems tai pritariu as taip ir dariau niekas nezinojo nei kad vazineju nei kad eisiu laikyti o va kai issilaikiau ir psakiau kad turiu teises tai niekas nepatikejo  lotuliukas.gif

Va va, man irgi tas pats smile.gif pasakydavau, kad zadu laikyt, tai paskui budavo geda sakyt, kad neissilaikiau blush2.gif o dabar niekas net praktiskai nezinojo, kad as pravaziavimus vel vazinejau, nes norejau isvengt klausimu kada laikysiu ax.gif o po to, kai issilaikiau, visi kaip cia taip, didziausia naujiena buvo biggrin.gif is kitos puses gerai nesakyt, jei ir neislaikei po to, tai ta fakta galima kaip ir nebuvusiu laikyt, niekas nezino lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 02 27, 18:48)
Va va, man irgi tas pats smile.gif pasakydavau, kad zadu laikyt, tai paskui budavo geda sakyt, kad neissilaikiau blush2.gif o dabar niekas net praktiskai nezinojo, kad as pravaziavimus vel vazinejau, nes norejau isvengt klausimu kada laikysiu ax.gif  o po to, kai issilaikiau, visi kaip cia taip, didziausia naujiena buvo biggrin.gif is kitos puses gerai nesakyt, jei ir neislaikei po to, tai ta fakta galima kaip ir nebuvusiu laikyt, niekas nezino lotuliukas.gif

jo isvengi daug klausimu i kuriuos nereikia atsakyneti lotuliukas.gif man motina klause kodel nesakiau kad laikiau teises o as ir sakau maziau zinojai ramiau miegojai lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites - turiu konkretu klausima - gal galit atsakyt? blush2.gif
Ar taisykliu pataisymuose yra ivardintas laiko tarpas, koks gali buti didziausias tarp teorijos ir praktikos egzaminu? anksciau nebuvo, o dabar?
Esu pries metus issilaikiusi teorija, tada gime antroji dukryte ir islekem i uzsienius doh.gif - tai kaip man dabar daryt? negi kartot? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2009 02 27, 18:57)
Mergaites - turiu konkretu klausima - gal galit atsakyt?  blush2.gif
Ar taisykliu pataisymuose yra ivardintas laiko tarpas, koks gali buti didziausias tarp teorijos ir praktikos egzaminu? anksciau nebuvo, o dabar?
Esu pries metus issilaikiusi teorija, tada gime antroji dukryte ir islekem i uzsienius  doh.gif  - tai kaip man dabar daryt? negi kartot?  doh.gif

tau teorijos egzaminas galios iki rugsejo men nes tie kurie issilaike iki rugsejo kai buvo pakeitimai tiems galioja metus nuo issigaliojusio istatimo dienos tad sukis iki rugsejo kad spetum mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi lux tada - ACIU wub.gif - reiks nuo balandzio men. bandyt sturmuot biggrin.gif
Atsakyti
bigsmile.gif nu laukiam naujienu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti