Įkraunama...
Įkraunama...

***Regitra***

Baikit, kad daug M raidikiu mieste vazineja smile.gif Man tai geraiausia nuo ryto laikyt - o kai pietu reikia laukt - labai isinervinu iki egzamino, geriausia tik atsikeli ir leki i egza ir maziau nervu kazkaip buna ax.gif Nors tik viena karta laikiau is ryto, bet skirtumas jautesi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kRamTyk @ 2009 01 19, 23:31)
o tie artimieji, kurie reaguoja, laikėsi teises? :} o seniai laikėsi? taip kad mažiau dėmesio į kitus  4u.gif ir dar, instruktorius pasakė - bijai vairuot, tai iš viso nevairuok. taip kad šalin baimes, nes kitaip gali ir nepasisekt niekad. juk nuo to, kad bijosit, niekam geriau nebus  smile.gif

Matai, cia mano atveju "nepaaiskinamas faktas"- vairuot as visai nebijau, nes sako, kad vairuoju gerai blush2.gif o bijau as pacios situacijos- egzamino, nes laikiau jau 5 (!) kartus, ir kazkokiu paslaptingu budu( na, del zioplumo tiesa sakant blush2.gif ) neislaikydavau. Taigi va dabar galvoju, kokia staigmena man si karta paruos mano nuostabioji "logika" unsure.gif

O del M raidziu, tai su seimos nariais mokytis nezinau ar gerai, neismoksit Jus taip, kaip su intruktoriais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kRamTyk @ 2009 01 19, 22:52)
http://www3.lrs.lt/p...s...ery=&p_tr2=

čia neparašyta apie negaliojimus  g.gif

Kaip suprantu, tai cia senas isakymas g.gif
Maciau ir as, kad mieste daug vazineja su M, na, bet jeigu sako, kad negalima, tai turbut negalima... Kokia prasme jam butu meluot? g.gif
Atsakyti
su M raide galima vazineti
yolitux nepritariu... eikit ir laikykit-a vdrug pasiseks... schmoll.gif as pati vista ejau tris kartus laikyti, bet niekad negalvojau ai einu o jei pasiseks.... nesamone... vienintele mintis budavo-einu laikyt, nepasiseks tai nepasiseks.. o eiti laikyti 'na ura'-atsakomybes neturejimas
lapeursa taip pat nepritariu-jei nebuciau labai ilgai vazinejusi su M raide po miesta turbut vis dar sedeciau neislaikiusi egzamino..
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 01 20, 09:40)
su M raide galima vazineti
yolitux nepritariu... eikit ir laikykit-a vdrug pasiseks...  schmoll.gif  as pati vista ejau tris kartus laikyti, bet niekad negalvojau ai einu o jei pasiseks.... nesamone... vienintele mintis budavo-einu laikyt, nepasiseks tai nepasiseks.. o eiti laikyti 'na ura'-atsakomybes neturejimas
lapeursa taip pat nepritariu-jei nebuciau labai ilgai vazinejusi su M raide po miesta turbut vis dar sedeciau neislaikiusi egzamino..

drinks_cheers.gif
drinks_cheers.gif
drinks_cheers.gif tik aš esu už tai, kad su M važinėtis reikia tada, kai jau su instruktoriu biški pramoksti ir įsisavini taisykles mirksiukas.gif nes MB tai ne visas taisykles žino, visokių velnių būtų mane primokinęs biggrin.gif dabar aš jį mokau pagal taisykles važiuot lotuliukas.gif tik nepasiduoda žalčiukas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 20 sausio 2009 - 10:38
QUOTE(Levander @ 2009 01 20, 11:36)
drinks_cheers.gif
drinks_cheers.gif
drinks_cheers.gif  tik aš esu už tai, kad su M važinėtis reikia tada, kai jau su instruktoriu biški pramoksti ir įsisavini taisykles  mirksiukas.gif nes MB tai ne visas taisykles žino, visokių velnių būtų mane primokinęs  biggrin.gif dabar aš jį  mokau pagal taisykles važiuot  lotuliukas.gif tik nepasiduoda žalčiukas  biggrin.gif

kas be ko i gatve su M vaziuoti pramokus
pvz pabaigus vazinejimus su instr, jau po visko
kai ismoksti tai ko is taves reikalauja egzamine, o su M poto tai gludini, pratiniesi prie gatves, prabanga ta daryti su instr mano manymu g.gif , o ir isvaziuoti gali bet kada, bet kiek, realiomis eismo salygomis kai salia sedintis neturi papild pedalu, kai vaziuoji apsiprekinti i visokius akropolius ir parkuojiesi 'realiomis' salygomis o ne tarp stulpeliu ir pan
Atsakyti
Su M pravazinejau nuo liepos iki gruodzio. Kai kurie menesiai vos ne kiekviena diena. Cia aisku gili padeka MB. Niekas nesustabde, niekas nebare. Nemanau, kad pazeidziau taisykles. KET subtilybes iki siol aptarinejame.
Butu kvaila , jei neleistu.
O per egzus sukerta ir su stazu vairuotojus. Taip, kad ...
O dar pasakysiu, vairuotojai kartais tycia uzkisdavo savo auto, kad tik musu ekipaza paerzintu lotuliukas.gif O va su "klevais" tai elgiasi padoriai. O vat jei su klevu ir berete vaziuoju, tai net super duper mersai vairuojami berniuku posukius parodo. Galvoja- pensininke, neseniai issilaike....
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2009 01 20, 12:21)
*O va su "klevais" tai elgiasi padoriai.
**O vat jei su klevu ir berete vaziuoju, tai net super duper mersai vairuojami berniuku posukius parodo. Galvoja- pensininke, neseniai issilaike....

*sekmes reikalas mirksiukas.gif mane kelyje kur greitis 70 taip graziai buvo uzspaude unsure.gif tokie kruti berniukai su pirmu golfu doh.gif specialiai ant kokiu 30-40 burzgia, as i kaire lenkti tie irgi soka, as atgal tie irgi unsure.gif kad jiems zarazoms sukirmytu tas golfas cool.gif
** reiks ir man berete nusimegzt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 20 sausio 2009 - 15:35
Mergaitės, aš ketinu šeštadienį Regitrą šturmuot Utenoje. Gal kas nors iš jūsų ten laikėt praktinį vairavimą? Baisu nes pati aš Utenoj buvus tik kartą... verysad.gif
Ką man reikėtų žinot ten?.. (na apart kaip vairuot rolleyes.gif ...)
Atsakyti
Giagute, o kodel Utenoje laikot? smile.gif
Atsakyti
Nes šiuo metu gyvenu nelabai toli, ir reikia išsilaikyti iki kitos savaitės vidurio... tad nenoriu kokiam didmiesty rizikuot sad.gif

QUOTE(yolitux @ 2009 01 22, 18:55)
Giagute, o kodel Utenoje laikot?  smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2009 01 20, 17:35)
*sekmes reikalas mirksiukas.gif mane kelyje kur greitis 70 taip graziai buvo uzspaude  unsure.gif tokie kruti berniukai su pirmu golfu doh.gif specialiai ant kokiu 30-40 burzgia, as i kaire lenkti tie irgi soka, as atgal tie irgi unsure.gif kad jiems zarazoms sukirmytu tas golfas cool.gif
** reiks ir man berete nusimegzt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ir dar usus zilus uzsiklijuok lotuliukas.gif Jie dar zinok, nepasimoke del zaliu lapu... Gal ir teisiu dar neturi.

Papildyta:
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 01 20, 01:51)
Matai, cia mano atveju "nepaaiskinamas faktas"- vairuot as visai nebijau, nes sako, kad vairuoju gerai  blush2.gif o bijau as pacios situacijos- egzamino, nes laikiau jau 5 (!) kartus, ir kazkokiu paslaptingu budu( na, del zioplumo tiesa sakant  blush2.gif ) neislaikydavau. Taigi va dabar galvoju, kokia staigmena man si karta paruos mano nuostabioji "logika" unsure.gif

O del M raidziu, tai su seimos nariais mokytis nezinau ar gerai, neismoksit Jus taip, kaip su intruktoriais  schmoll.gif

Nu, vaikstau is paskos ir guodziu. lotuliukas.gif
Tai 5 kartai yra oi kaip mazai (as tik is 6k. irgi paskutinius 3 egzus laikiau, kai jau ir nebesupratom, kur mano beda)....Kai budavo soninis, tai 1 karta tik pastaciau.
O dar zinot kaip buvo... as ilgai negalejau to parasyti cia forume. Bet pagalvojau parasysiu. Tai ivyko du kartus. Sake visi- nesamone, jie taip nedaro... O kas laiko stabdi - tam kad pagestum?

Kai isvaziuoji is pakalnes gatves i Raudondvario, na, i pagrindine.... privaziuoja automobilis ir moja, kad vaziuotum- tipo praleidzia doh.gif , na ir vaziuoji.... o kai ivaziuoji i ta pagrindine, egzaminuotojas sako- viskas- egzas baigesi. Tai viena karta man taip ir buvo. Antraji syki as jau nesidaviau tai provokacijai- o jau jau kaip mojo, kaip man mojo kad pravaziuociau... Ir toks marsrutas sakyciau populiarus.. Matyt is Maximos regitrininkai saldainiuku prisipirke vazineja. lotuliukas.gif
Dabar jau gal nebesezonas mojuoti...
Atsakyti