QUOTE(Žūžū @ 2009 01 20, 17:35)
*sekmes reikalas

mane kelyje kur greitis 70 taip graziai buvo uzspaude

tokie kruti berniukai su pirmu golfu

specialiai ant kokiu 30-40 burzgia, as i kaire lenkti tie irgi soka, as atgal tie irgi

kad jiems zarazoms sukirmytu tas golfas
** reiks ir man berete nusimegzt
Ir dar usus zilus uzsiklijuok

Jie dar zinok, nepasimoke del zaliu lapu... Gal ir teisiu dar neturi.
Papildyta:
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 01 20, 01:51)
Matai, cia mano atveju "nepaaiskinamas faktas"- vairuot as visai nebijau, nes sako, kad vairuoju gerai

o bijau as pacios situacijos- egzamino, nes laikiau jau 5 (!) kartus, ir kazkokiu paslaptingu budu( na, del zioplumo tiesa sakant

) neislaikydavau. Taigi va dabar galvoju, kokia staigmena man si karta paruos mano nuostabioji "logika"
O del M raidziu, tai su seimos nariais mokytis nezinau ar gerai, neismoksit Jus taip, kaip su intruktoriais
Nu, vaikstau is paskos ir guodziu.
Tai 5 kartai yra oi kaip mazai (as tik is 6k. irgi paskutinius 3 egzus laikiau, kai jau ir nebesupratom, kur mano beda)....Kai budavo soninis, tai 1 karta tik pastaciau.
O dar zinot kaip buvo... as ilgai negalejau to parasyti cia forume. Bet pagalvojau parasysiu. Tai ivyko du kartus. Sake visi- nesamone, jie taip nedaro... O kas laiko stabdi - tam kad pagestum?
Kai isvaziuoji is pakalnes gatves i Raudondvario, na, i pagrindine.... privaziuoja automobilis ir moja, kad vaziuotum- tipo praleidzia

, na ir vaziuoji.... o kai ivaziuoji i ta pagrindine, egzaminuotojas sako- viskas- egzas baigesi. Tai viena karta man taip ir buvo. Antraji syki as jau nesidaviau tai provokacijai- o jau jau kaip mojo, kaip man mojo kad pravaziuociau... Ir toks marsrutas sakyciau populiarus.. Matyt is Maximos regitrininkai saldainiuku prisipirke vazineja.
Dabar jau gal nebesezonas mojuoti...