Įkraunama...
Įkraunama...

***Regitra***

QUOTE(libertad @ 2009 01 23, 21:23)
Kai pirma kart atsisedi tai sunku atrodo, bet ko tolyn to faynyn vazinet. Bet kai rejk regitroj laikyt taj bent jaw man baisu.

kajp ash nemegstu tokio rashymo stiliaus..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 01 23, 21:42)
kajp ash nemegstu tokio rashymo stiliaus.....  doh.gif

aš irgi be komentarų likau ir dar pamąsčiau, ar tokį rašymo stilių "įvaldžiusiam" žmogui yra pakankamai metų, kad laikytųsi teises ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kRamTyk @ 2009 01 23, 21:46)
aš irgi be komentarų likau ir dar pamąsčiau, ar tokį rašymo stilių "įvaldžiusiam" žmogui yra pakankamai metų, kad laikytųsi teises  ax.gif  smile.gif

Gal nesikabinekim prie jaunimo... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 01 23, 22:04)
Gal nesikabinekim prie jaunimo...  mirksiukas.gif

aišku čia jau toks off-topic gaunasi, bet na aš irgi jaunimas... ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dien@ @ 2009 01 18, 12:53)
Sveikutės 4u.gif

Norėčiau ir aš įsirašyti į "draugaujančių su Regitra" gretas.
Vairavimo mokyklos kursą pabaigiau gruodžio 31d, o sausio 7d  išsilaikiau teorijos egzą Regitroj, tai iš savo patirties galiu pasakyti, kad man Regitros testas pasirodė lengvesnis, nei mokykloj.
Na, o su vairavimu, tai nežinau kaip čia seksis, nes pradėjau mokytis nuo 0 ir po kolkas turėjau tik 2 pravažiavimus, tai turiu įtarimą, kad neužteks tų privalomų 10 pravažiavimų, reiks imti dar ir papildomus. doh.gif
O kaip jums, gal kam panašiai yra ar buvo?

As irgi pradejau vairuot nuo 0. Tai atvazinejau tuos 10 privalomu pravaziavimu, tada pas kita instruktoriu pasiemiau 3 papildomus (per juos turbut ir ismokau daugiausiai) ir tada "paemiau" regitra.

Merginos, Jums visoms noriu palinket kuo didziausios sekmes, pasitikejimo savimi ir ryzto. Vis paskaitau sita tema ir noreciau pasakyt, kad egzaminuotojai labai puikiai jaucia, kas ateina pasiruoses egzaminui, o kas tik siaip bando. Mano akim regitra nepasirode labai baisi, papuoliau pas malonu egzaminuotoja, kuris isvaziavus i miesta visikai pakeite ir sutrumpino marsruta. Taip kad pasiruoskit ir eikit drasiai.
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2009 01 23, 11:20)
Pasiguosiu blush2.gif Ir noresiu jusu pasiklausti ax.gif Ar instruktoriai jums baimes ir nepilnavertiskumo komplekso nevaro? As kai tik atsisedu i masina ir ka nors bevaziuodama ne taip padarau prasideda visokie varymai ir kalbejimas pakeltu balsu. Na, sutinku, padariau klaida ar pan. ir suprantu kur ir kodel, bet vos tik ant manes pradeda kazka sakyti pakeltu balsu ir visaip kitaip varyti, as tiesiog uzsiblokuoju, issigastu vairavimo ir tuoj pat vel padarau aibe klaidu. Man jau pradeda depresija varyti tas mokymasis vairuoti verysad.gif kartais, pagalvoju, kad, apskritai, noreciau mesti viska verysad.gif

keisk instruktoriu! o jei liko tik viena pamoka tai jau pasikankink, bet jei reikes papildomu tai ieskokis tokio instruktorio su kuriuo gerai jautiesi... as viena per paildomus toki turejau, po pirmos pamokos atsisakiau jo paslauku, susiradau toki, kuris atitiko mano reikalavimus ir ismoke superiskai, islaikiau iskarto po jo pamoku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(yolitux @ 2009 01 23, 20:50)
Tresor, spausk gaziuka dar pilnai neatleidus sankabos, man kazkada buvo susisviete, kad tik pagazuoju ir bumpt koja nuo sankabos, nors masinike jau pakibus ir atgal neriededavo..... Aisku svarbu ir stabdzio per ilgai neuzlaikyti - tada irgi uzgesi, bet cia kiekviena masiniuka reik pajust atskirai, as savo instruktoriaus opeliuka jau puikiai jauciu - muzonas groja garsiausiai ir estakada kuo geriausiai padarau  thumbup.gif  smile.gif
Papildyta:
Tresor, spausk gaziuka dar pilnai neatleidus sankabos, man kazkada buvo susisviete, kad tik pagazuoju ir bumpt koja nuo sankabos, nors masinike jau pakibus ir atgal neriededavo..... Aisku svarbu ir stabdzio per ilgai neuzlaikyti - tada irgi uzgesi, bet cia kiekviena masiniuka reik pajust atskirai, as savo instruktoriaus opeliuka jau puikiai jauciu - muzonas groja garsiausiai ir estakada kuo geriausiai padarau  thumbup.gif  smile.gif

Taip beabejo kiekviena masina skirtingai..Bet kazkaip reikia igusti,na gal kaip nors ismoksiu.Svarbiausia regitroje nestresuoti,nes kai stresuoji tai ir pasimirsta kur reikia sustoti,prie kurios gaireles.Atrodo aiksteleje gan neblogai vaziuoju ir zinau kur kaip viskas,o regitroje jau reikia pamastyti kaip ten kas ax.gif
Atsakyti
Dekui 4u.gif
Vakar viska issakiau savo instuktoriui biggrin.gif Siaip moko jis tikrai gerai, tik tie jo rekimai man vare depresija, tai viska jam pasakiau, issikalbejom, jis tikrai suprato, del ko ir ka as jam sakiau, tai vakar vaziavimas buvo thumbup.gif elgesi su manim kaip su trapiu, greit duztanciu daiktu, ne karto balso nepakele, todel ir klaidu beveik nedariau smile.gif aisku dar pavazineti teks, bet jau visai gerai jauciausi prie vairo smile.gif Tai dekui jums 4u.gif uz patarimus ir padrasinimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2009 01 24, 17:10)
Dekui 4u.gif
Vakar viska issakiau savo instuktoriui biggrin.gif Siaip moko jis tikrai gerai, tik tie jo rekimai man vare depresija, tai viska jam pasakiau, issikalbejom, jis tikrai suprato, del ko ir ka as jam sakiau, tai vakar vaziavimas buvo thumbup.gif elgesi su manim kaip su trapiu, greit duztanciu daiktu, ne karto balso nepakele, todel ir klaidu beveik nedariau smile.gif aisku dar pavazineti teks, bet jau visai gerai jauciausi prie vairo smile.gif Tai dekui jums 4u.gif uz patarimus ir padrasinimus 4u.gif

O ka as sakiau!!! Saunuole thumbup.gif Tik taip su tokiais! cool.gif
Ir tau geriau, ir jis supras, kaip su zmonem bendraut reikia rolleyes.gif Sekmes toliau 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
Ikisau savo nosi cia tik is smalsumo.....Truputeli pasiskaiciau ir norisi tik viena pasakyti, nebijokit merginos pabandyti pakeisti instruktoriaus.
Tiek esu prisiklausiusi ir susidurusi su ju issidinrinejimais, fokusais ir pan. Yra tokiu, kurie specialiai mazai moko, kad tu 10 privalomu butu mazai jums ir , kad butumet priverstos imti papildomas pamokas-o tai jau jiems pinigeliai.........Kol instruktorius nepasiraso lape, jus negalite eiti laikyti egzaminu, nepaimsi pas ji kokio tai kiekio papildomu pamoku-nepasirasis. Zodziu gaunasi santazas ir pinigu traukimas. Mano drauge pasieme kita instruktoriu, su juo pasivazinejo, pasikalbejo ir....drasiai pas tos mokyklos direktoriu. Po ilgu diskusiju ir aiskinimusi su senuoju instruktoriumi ji gavo ta parasa ir islaike ramiai egzamina. Susitvarke su ivarytu kompleksu ir valio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2009 01 24, 20:21)
Laba diena,
Ikisau savo nosi cia tik is smalsumo.....Truputeli pasiskaiciau ir norisi tik viena pasakyti, nebijokit merginos pabandyti pakeisti instruktoriaus.
Tiek esu prisiklausiusi ir susidurusi su ju issidinrinejimais, fokusais ir pan. Yra tokiu, kurie specialiai mazai moko, kad tu 10 privalomu butu mazai jums ir , kad butumet priverstos imti papildomas pamokas-o tai jau jiems pinigeliai.........Kol instruktorius nepasiraso lape, jus negalite eiti laikyti egzaminu, nepaimsi pas ji kokio tai kiekio papildomu pamoku-nepasirasis. Zodziu gaunasi santazas ir pinigu traukimas. Mano drauge pasieme kita instruktoriu, su juo pasivazinejo, pasikalbejo ir....drasiai pas tos mokyklos direktoriu. Po ilgu diskusiju ir aiskinimusi su senuoju instruktoriumi ji gavo ta parasa ir islaike ramiai egzamina. Susitvarke su ivarytu kompleksu ir valio  thumbup.gif

Visiskai sutinku.Yra saziningu ir nesaziningu instruktoriu.Mano senasis instruktorius uz papildoma pamoka pinigus dedavo sau i kisene,o naujasis jokiais budais liepdavo nusipirkti oficialiai vairavimo pamoka.
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2009 01 24, 18:10)
Dekui 4u.gif

Per 12 pamoku esu susikoliojusi su instruktorium bevek 12 kartu. Nuo 3 pamokos supratau - kad jau sakes. Is tu "santykiu aiskinimosi" naudos -0 . Tuo metu apsiramindavo- o po to vel tas pats... Baigdavosi visos pamokos- ivertinimu- 0.
13 pamoka buvo su zmogum kuris tiesiog nereke. thumbup.gif nieko daugiau jokio skirtumo. Ir po to isvaziavau i gatve su sava masina ir savo vaikais ir vyru. Beja, neturim polinkio zudytis.
Tiesiog, tie "mokytojai" kai kada ir lieka vezikais.
Atsakyti