QUOTE(Dien@ @ 2009 01 18, 12:53)
Sveikutės
Norėčiau ir aš įsirašyti į "draugaujančių su Regitra" gretas.
Vairavimo mokyklos kursą pabaigiau gruodžio 31d, o sausio 7d išsilaikiau teorijos egzą Regitroj, tai iš savo patirties galiu pasakyti, kad man Regitros testas pasirodė lengvesnis, nei mokykloj.
Na, o su vairavimu, tai nežinau kaip čia seksis, nes pradėjau mokytis nuo 0 ir po kolkas turėjau tik 2 pravažiavimus, tai turiu įtarimą, kad neužteks tų privalomų 10 pravažiavimų, reiks imti dar ir papildomus.
O kaip jums, gal kam panašiai yra ar buvo?
As irgi pradejau vairuot nuo 0. Tai atvazinejau tuos 10 privalomu pravaziavimu, tada pas kita instruktoriu pasiemiau 3 papildomus (per juos turbut ir ismokau daugiausiai) ir tada "paemiau" regitra.
Merginos, Jums visoms noriu palinket kuo didziausios sekmes, pasitikejimo savimi ir ryzto. Vis paskaitau sita tema ir noreciau pasakyt, kad egzaminuotojai labai puikiai jaucia, kas ateina pasiruoses egzaminui, o kas tik siaip bando. Mano akim regitra nepasirode labai baisi, papuoliau pas malonu egzaminuotoja, kuris isvaziavus i miesta visikai pakeite ir sutrumpino marsruta. Taip kad pasiruoskit ir eikit drasiai.