Įkraunama...
Įkraunama...

***Regitra***

Pasiguosiu blush2.gif Ir noresiu jusu pasiklausti ax.gif Ar instruktoriai jums baimes ir nepilnavertiskumo komplekso nevaro? As kai tik atsisedu i masina ir ka nors bevaziuodama ne taip padarau prasideda visokie varymai ir kalbejimas pakeltu balsu. Na, sutinku, padariau klaida ar pan. ir suprantu kur ir kodel, bet vos tik ant manes pradeda kazka sakyti pakeltu balsu ir visaip kitaip varyti, as tiesiog uzsiblokuoju, issigastu vairavimo ir tuoj pat vel padarau aibe klaidu. Man jau pradeda depresija varyti tas mokymasis vairuoti verysad.gif kartais, pagalvoju, kad, apskritai, noreciau mesti viska verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2009 01 23, 12:20)
Pasiguosiu blush2.gif Ir noresiu jusu pasiklausti ax.gif Ar instruktoriai jums baimes ir nepilnavertiskumo komplekso nevaro? As kai tik atsisedu i masina ir ka nors bevaziuodama ne taip padarau prasideda visokie varymai ir kalbejimas pakeltu balsu. Na, sutinku, padariau klaida ar pan. ir suprantu kur ir kodel, bet vos tik ant manes pradeda kazka sakyti pakeltu balsu ir visaip kitaip varyti, as tiesiog uzsiblokuoju, issigastu vairavimo ir tuoj pat vel padarau aibe klaidu. Man jau pradeda depresija varyti tas mokymasis vairuoti verysad.gif kartais, pagalvoju, kad, apskritai, noreciau mesti viska verysad.gif

keisk instruktoriu mirksiukas.gif
'sodietis' ten pas tave kazkoks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2009 01 23, 10:18)
Nu, vaikstau is paskos ir guodziu. lotuliukas.gif
Tai 5 kartai yra oi kaip mazai (as tik is 6k. irgi paskutinius 3 egzus laikiau, kai jau ir nebesupratom, kur mano beda)....

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:

Taip, geriausia butu pakeisti instra unsure.gif
o dar galima butu pasakyti jam viska tiesiai sviesiai cool.gif as taip buvau padariusi, ir zinok po to viskas ciki buvo ( nebijok, jam bus labai geda blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LapeUrsa: 23 sausio 2009 - 11:37
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 01 23, 13:43)
4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:
Taip, geriausia butu pakeisti instra  unsure.gif
o dar galima butu pasakyti jam viska tiesiai sviesiai  cool.gif as taip buvau padariusi, ir zinok po to viskas ciki buvo ( nebijok, jam bus labai geda  blush2.gif )

Tai, kad as toks zmogus, kad nedrisiu jam to pasakyti, nes rekia gi ne be reikalo, tikrai zioplu klaidu pridarau blush2.gif bet tik tiek, kad as po to labai prastai jauciusoi doh.gif Na, ziuresiu kaip cia dar bus. Siandien paskutine "privaloma" pamoka (t.y.10).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zis: 23 sausio 2009 - 11:45
QUOTE(zis @ 2009 01 23, 12:45)
Tai, kad as toks zmogus, kad nedrisiu jam to pasakyti, nes rekia gi ne be reikalo, tikrai zioplu klaidu pridarau blush2.gif bet tik tiek, kad as po to labai prastai jauciusoi doh.gif Na, ziuresiu kaip cia dar bus. Siandien paskutine "privaloma" pamoka (t.y.10).

Aiskum tada smile.gif isgyvensi kaip nors sita pamoka mirksiukas.gif tik nepasiduok ir nesumanyk papildomu pas ji imt! nono.gif yra geru instruktoriu, kurie nerekdami gali ismokyt, kad ir kokia baisia klaida padarai smile.gif sekmes.
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 01 23, 13:51)
Aiskum tada  smile.gif isgyvensi kaip nors sita pamoka  mirksiukas.gif tik nepasiduok ir nesumanyk papildomu pas ji imt! nono.gif yra geru instruktoriu, kurie nerekdami gali ismokyt, kad ir kokia baisia klaida padarai  smile.gif  sekmes.

Dekui 4u.gif Gal kaip nors rolleyes.gif
Atsakyti

Man ta pati problema buvo su savo pirmuoju instruktoriumi.Tiesiog kartais nenoredavau eiti mokintis vazineti,kazkaip jis mane neigiamai veike su savo sakymais:nu kaip tu vaziuoji,laikykis atstumo..Pradedavo rankos drebeti ir dar blogiau vaziuodavau.O apie aikstele tai is vis tyliu, ismokau vazineti joje tik su kitu instruktoriumi.Nuvaziavome 6 karta is 10 vaziavimu ir paskui sako nu su tavim bus prasti reikalai,o as juk pirma karta aiksteleje vazinejausi.Nieko zmoniskai neisaiskino pasedejo pirma karta kai ratuka padariau pratimu ir islipo rukyti..O as tiksliai nieko neatsiminiau kaip daryti tai ir zioplinejau kol gerbiamasis instruktorius paruke ir teikesi sugrizti..
Tai paskui pakeiciau instruktoriu ir papuoliau pas normalu,tai jis man sako,kad labai prastai vazineju,net nevaziavau kai kuriu marsrutu egz.su savo anuo instruktoriumi.Tai pasivazinejau 5 kartus su naujuoju,bet vistiek neislaikiau regitroje egzamino,tai padariau pertrauka didele,tai vel teks eiti mokintis,nes jau primirsau..
Na bet tikuosi gal jau vasara turesiu savo issvajotas teises smile.gif
Atsakyti
Na as irgi i aikstele po 6 pamoku tik papuoliau. Lyg ir nieko man ta aikstele buvo pirmus du kartus. O trecia karta neprisiminiau kaip i 90 laipsniu ivaziuoti (dariau pratima antra karta), tai visaip buvau apiburbeta ir buvo pareiksta, kad su manim dar bus daug vargo blink.gif nors visus kitus pratimus (bent jau mano manymu) visai gerai atlieku, bet vat neuztektinai gerai verysad.gif
Atsakyti
atsimenu kai gavau pirmąjį instruktorių, tai labai džiaugiausi, nes kaip ir per pažįstamus, tai sakė griežčiau šiek tiek mokys mane, kad be problemų išlaikyčiau. nuvažiavom į aikštelę gal per antrą važiavimą, kaip ir normaliai sekėsi, o kitą kartą aikštelėje nelabai sekėsi į kalną įvažiuot, tai jis ten labai piktai su manim pradėjo šnekėt, apsiverkiau akivaizdžiai ir nuo to laiko ramiau elgėsi...o po to, kai susilaužiau koją, jis paskambino ir pasakė, kad išeina iš to darbo. nu galvojau, kas dabar bus blink.gif grįžau atgal, keturiems pravažiavimams gavau thumbup.gif intstruktorių. ir ramiai aiškino, ir nekėlė nei tonu balso, kai netyčia užgesau sankryžoj, tik vis čiupdavo vairą kažko biggrin.gif bet labai ramiai viską aiškino ir labai ten viskas buvo gerai, po aikštelę leido vienai pavažinėt, net nemačiau, kur dingo tuo metu biggrin.gif bet labai džiaugiuosi, kad gavau tokį fainą instruktorių smile.gif
o šiandien pirmą kartą važinėjau mieste su M-eistro raide rolleyes.gif ax.gif biggrin.gif tai tėtis sakė, kad normaliai aš vairuoju ir važinėjimo gale jau nebeleido važiuot lengvu keliu, liepė važiuot kur sunkiau. įveikiau iššūkį ir supratau, kad jis su manim važinėt nebijo ax.gif tai dabar kokią savaitėlę pašturmuosiu gatves su M ir tėčiu ir tada šausiu regitron laikytis teisių 4u.gif
Atsakyti
Oi o as kai gesdavau ant estakados pirmus kartus,tai tas tik dusauja ir dejuoja..Idomu kaip patiems sekesi pirmus kartus vaziuoti,juk niekas negime mokedamas..O tas man sako o ziurek matai kaip bicas vazineja..Mokinkis is jo..Tai i ta aikstele vaziuodavau su nerimu..
Atsakyti
Tresor, spausk gaziuka dar pilnai neatleidus sankabos, man kazkada buvo susisviete, kad tik pagazuoju ir bumpt koja nuo sankabos, nors masinike jau pakibus ir atgal neriededavo..... Aisku svarbu ir stabdzio per ilgai neuzlaikyti - tada irgi uzgesi, bet cia kiekviena masiniuka reik pajust atskirai, as savo instruktoriaus opeliuka jau puikiai jauciu - muzonas groja garsiausiai ir estakada kuo geriausiai padarau thumbup.gif smile.gif
Papildyta:
Tresor, spausk gaziuka dar pilnai neatleidus sankabos, man kazkada buvo susisviete, kad tik pagazuoju ir bumpt koja nuo sankabos, nors masinike jau pakibus ir atgal neriededavo..... Aisku svarbu ir stabdzio per ilgai neuzlaikyti - tada irgi uzgesi, bet cia kiekviena masiniuka reik pajust atskirai, as savo instruktoriaus opeliuka jau puikiai jauciu - muzonas groja garsiausiai ir estakada kuo geriausiai padarau thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Kai pirma kart atsisedi tai sunku atrodo, bet ko tolyn to faynyn vazinet. Bet kai rejk regitroj laikyt taj bent jaw man baisu.
Atsakyti