Įkraunama...
Įkraunama...

***Regitra***

QUOTE(Edeva @ 2009 02 28, 12:54)
tongue.gif o visos istorijos nebus? g.gif

rašiau jau tuos didesnius fruktus smile.gif kad man labai greit viskas praėjo, patiko sukt keturis ratus žiede, kai trumpinom maršrutą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 02 28, 13:01)
geras net nemaciau mes abi kartu parasem einu paskaityt  blush2.gif

Edeva, tai kaip sumastei pasveikint, nemaciusi, kad islaike ir kaip ta padare? biggrin.gif kokios cia pas tave galios? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kRamTyk @ 2009 02 28, 12:01)
rašiau jau tuos didesnius fruktus  smile.gif kad man labai greit viskas praėjo, patiko sukt keturis ratus žiede, kai trumpinom maršrutą  biggrin.gif

tongue.gif jau perskaiciau matai tu pirma parasei kad islaikei o tik poto dadejai istorija lotuliukas.gif tai as jos jau nemaciau bet saunuole thumbup.gif tikrai geras egzaminuotojas wub.gif
Atsakyti
jo, jis toks jaunesnis man papuolė. labai bijojau kokio seno bumbeklio, tai būčiau tikrai turėjus klaidų. o tas taip ir fainai sako tipo nebūtina per vidurį T formoj, ir šiaip toks supratingas. šviesas įjungė net, gal galvojo, kad labai durna esu, nes labai šypsojaus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
kRamTyk, sveikinu, saunuole thumbup.gif thumbup.gif

Labiausiai man patiko 4 ratai ziede ir is paskos vaziuojanti balta masina biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2009 02 28, 13:35)
kRamTyk, sveikinu, saunuole thumbup.gif  thumbup.gif

Labiausiai man patiko 4 ratai ziede ir is paskos vaziuojanti balta masina biggrin.gif  biggrin.gif

ačiū ax.gif
tai jo, tetis sugalvojo važiuot iš paskos ir įamžint kamera viską, kad pažiūrėčiau pati biggrin.gif biggrin.gif bet kadangi egzaminuotojui reikėjo prastumt laiką, tai važiavau žiede ir jaučiaus kaip tikrai nu kaip blondinė širdy (atleiskit, nenorėjau įžeist nieko, nors ir pati šviesi esu blush2.gif ) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kRamTyk @ 2009 02 28, 09:14)
PRISIDENGUS LAPAIS  ax.gif  ax.gif

didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif thumbup.gif saunuole

Atsakyti
QUOTE(kRamTyk @ 2009 02 28, 11:14)
PRISIDENGUS LAPAIS  :,:

Didžiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Noriu pasigirt,kad ir aš šįryt 8 val. iš pirmo karto įveikiau Regitrą.Pati be galo džiaugiuosi,nes bijojau taip,kad maniau,mirsiu.
Tik kažkaip baisiai jau daug man sutapimų su kRamTyk-tik nuėjus į Regitrą ir mane baisiai ėmė toks isterinis juokas,egzaminuotojas pasitaikė fainas jaunas berniukas,gavau taip mylimą golfą ir antrą maršrutą thumbup.gif Tik žiede nevažiavom lotuliukas.gif Ošiaip viskas liuks,tik dabar galiu visoms pasakyt,kad labiau reik pasitikėt savim ir viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bargi @ 2009 02 28, 15:56)
Didžiausi sveikinimai 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Noriu pasigirt,kad ir aš šįryt 8 val. iš pirmo karto įveikiau Regitrą.Pati be galo džiaugiuosi,nes bijojau taip,kad maniau,mirsiu.
Tik kažkaip baisiai jau daug man sutapimų su kRamTyk-tik nuėjus į Regitrą ir mane baisiai ėmė toks isterinis juokas,egzaminuotojas pasitaikė fainas jaunas berniukas,gavau taip mylimą golfą ir antrą maršrutą  thumbup.gif Tik žiede nevažiavom lotuliukas.gif Ošiaip viskas liuks,tik dabar galiu visoms pasakyt,kad labiau reik pasitikėt savim ir viskas bus gerai thumbup.gif

Sveikinimai smile.gif 4u.gif visos saunuoles kazkaip paskutiniu metu smile.gif kaip pavydziu toms, kurioms pavyksta padaryti viska is pirmo karto biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bargi @ 2009 02 28, 14:56)
Didžiausi sveikinimai 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Tik kažkaip baisiai jau daug man sutapimų su kRamTyk-tik nuėjus į Regitrą ir mane baisiai ėmė toks isterinis juokas,egzaminuotojas pasitaikė fainas jaunas berniukas,gavau taip mylimą golfą ir antrą maršrutą  thumbup.gif Tik žiede nevažiavom lotuliukas.gif Ošiaip viskas liuks,tik dabar galiu visoms pasakyt,kad labiau reik pasitikėt savim ir viskas bus gerai thumbup.gif

niu va kaip saunu pradejom sturmuoti regitra is pirmo karto supes thumbup.gif sveikinimai 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kRamTyk @ 2009 02 28, 13:24)
ačiū  ax.gif
tai jo, tetis sugalvojo važiuot iš paskos ir įamžint kamera viską, kad pažiūrėčiau pati  biggrin.gif  biggrin.gif  bet kadangi egzaminuotojui reikėjo prastumt laiką, tai važiavau žiede ir jaučiaus kaip tikrai nu kaip blondinė širdy (atleiskit, nenorėjau įžeist nieko, nors ir pati šviesi esu  blush2.gifbiggrin.gif

Tai tetis irgi 4 kartus ratu vaziavo? biggrin.gif Regitrininkas nieko nesake? biggrin.gif

bargi, sveikinu taip pat bigsmile.gif thumbup.gif Tikrai kazkaip paskutiniu metu visoms sekasi, saunu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2009 02 28, 19:12)
Tai tetis irgi 4 kartus ratu vaziavo? biggrin.gif  Regitrininkas nieko nesake? biggrin.gif

bargi, sveikinu taip pat bigsmile.gif  thumbup.gif  Tikrai kazkaip paskutiniu metu visoms sekasi, saunu thumbup.gif  thumbup.gif

Sweikinu 4u.gif aga man ir idomu pasidare ar tetie ir ziedu vis is paskos vilkosi? lotuliukas.gif
Atsakyti