Įkraunama...
Įkraunama...

***Regitra***

yahoo.gif išlaikiau šiandien ir aaaaaššš ! yahoo.gif
sakiau, ketvirtas kartas garantuos - ir akurat thumbup.gif
nuo trečiadienio turėsiu šviežią plastiką ir žalią lapą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2009 02 28, 19:12)
Tai tetis irgi 4 kartus ratu vaziavo? biggrin.gif  Regitrininkas nieko nesake? biggrin.gif

bargi, sveikinu taip pat bigsmile.gif  thumbup.gif  Tikrai kazkaip paskutiniu metu visoms sekasi, saunu thumbup.gif  thumbup.gif

būtent biggrin.gif tai spėliojo jie su draugu, kodėl čia taip yra biggrin.gif ir nufilmavo dar viską. o egzaminuotojas ir sako, kai prie žiedo buvom "Dabar taip, važiuosime dešimt ratų žiedu aplink antra juosta ir po to pasakysiu, kur sukti".Aš galvojau juokauja jis. Po pirmo rato, kai pasakė, kad skaičiuojam iki dešimt ratų ir tada sukam, supratau, kad ne biggrin.gif paklausiau kodėl čia nesąmones darom, nes jaučiuos kaip beprotė biggrin.gif sako todėl, kad balta mašina visą kelią iš paskos važiuoja ax.gif
bet po to, kadangi tetis turėjo maršrutus ir matė, kad dvi gatves praleidom, tai supratom blush2.gif smile.gif
Giagute,bargi - JUMS IRGI PATYS DIDŽIAUSI SVEIKINIMAI thumbup.gif thumbup.gif first.gif
Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 02 28, 19:39)
yahoo.gif išlaikiau šiandien ir aaaaaššš !  yahoo.gif
sakiau, ketvirtas kartas garantuos - ir akurat  thumbup.gif
nuo trečiadienio turėsiu šviežią plastiką ir žalią lapą  biggrin.gif

Giagute, ir tau sveikinimai 4u.gif saunuoles mergaites visos clap.gif kaip smagu, kad paskutiniu metu, tarp musu cia tiek kleviuku padaugejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 02 28, 18:39)
yahoo.gif išlaikiau šiandien ir aaaaaššš !  yahoo.gif
sakiau, ketvirtas kartas garantuos - ir akurat  thumbup.gif
nuo trečiadienio turėsiu šviežią plastiką ir žalią lapą  biggrin.gif

didziuliai sveikinimai istojus i zaliuju klelo lapo draugija saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ziurekit koki zenkla siandien susekiaumusu mieste bigsmile.gif
Ka reiskai - nezinau lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2009 02 28, 21:05)
Ziurekit koki zenkla siandien susekiaumusu mieste  bigsmile.gif
Ka reiskai - nezinau  lotuliukas.gif

man tai įdomiai atrodo vyras su rankinuku biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kRamTyk @ 2009 02 28, 20:35)

Sveikinu, mergyt 4u.gif 4u.gif
o del "tos baltos masinos" tai manau jis viska suprato, ne vieninteliai Jus tokie isradingi biggrin.gif daaaaug tokiu istoriju girdejau lotuliukas.gif
Visoms islaikiusioms sveikinimai bigsmile.gif bigsmile.gif gero kelio ir zaliausio lapo!
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 02 28, 21:13)
Sveikinu, mergyt  4u.gif  4u.gif
o del "tos baltos masinos" tai manau jis viska suprato, ne vieninteliai Jus tokie isradingi  biggrin.gif daaaaug tokiu istoriju girdejau  lotuliukas.gif
Visoms islaikiusioms sveikinimai   bigsmile.gif  bigsmile.gif gero kelio ir zaliausio lapo!

labai ačiū už sveikinimus 4u.gif
tai antro rato metu aš pasakiau, kad ten mano palyda biggrin.gif jo atsakymas buvo turbo - pažiūrėsime, kam greičiau atsibos - jiems ar mums doh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kRamTyk: 28 vasario 2009 - 20:23
QUOTE(kRamTyk @ 2009 02 28, 21:22)
labai ačiū už sveikinimus  4u.gif
tai antro rato metu aš pasakiau, kad ten mano palyda  biggrin.gif jo atsakymas buvo turbo - pažiūrėsime, kam greičiau atsibos - jiems ar mums  doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai gerai, kad toks aukselis tau papuole biggrin.gif nes jeigu koks pasikeles butu, susierzintu unsure.gif
Atsakyti
Kramtyk,bargi,Giagute sveikinimai Jums dideliausi 4u.gif sekmes kelyje user posted image

O as vis dar nepasiryztu uzsiregistruoti egzaminui unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Celeste: 28 vasario 2009 - 20:56
QUOTE(Celeste @ 2009 02 28, 21:54)
Kramtyk,bargi,Giagute sveikinimai Jums dideliausi  4u.gif  sekmes kelyje user posted image

O as vis dar nepasiryztu uzsiregistruoti egzaminui  unsure.gif  unsure.gif

pasakysiu gal ir nemandagiai, bet teisingai - NESTABDYKIT 4u.gif smile.gif
ir vėlgi - labai ačiū už sveikinimus smile.gif jau buvau beveik atitrūkus nuo tų emocijų rytinių, o kai užsuku čia ir pamatau sveikinimus, tai vėl viską atgaminu ir taip džiugu džiugu rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kRamTyk: 28 vasario 2009 - 21:02
Sveikinu visas islaikiusias 4u.gif Jus saunuoles thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O Kramtyk istorija lotuliukas.gif thumbup.gif Labai faina, kai geri egzaminuotojai pasitaiko biggrin.gif
As tai tiesiog nekantrauju sest prie masinytes vairo, ale, kad nzn. kaip cia istaikyt laika teises atsiimt, turbut teks is darbo anksciau nusiplaut smile.gif O vairuosiu as vyro masinyte, jis kaip tik siandien sake, kad jam jau atsibodo mane visur vezioti smile.gif biggrin.gif
Atsakyti