Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

barbarux, tikrai kaip ir sakei, tavo lygiai tokia pati kaip čia kažkas anksčiau rodėsi.
Irgi tokia pat šakota. Labai gražu.
O va savo naujokę nufotkinau dienos šviesoje wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2009 01 29, 17:36)
o čia viena iš maniškių
user posted image

nebemoku fotkint doh.gif  jei su blicu, tai tik kontūrai, jei be - vėl nelabai aiškiai rolleyes.gif

man tokios dar truksta i kolekcija, bet kiek suprantu ji cia tokia i zaluma ar ne?
Atsakyti
Man asmeniskai Schultz trasas sunku dozuoti, nes jos miltukais, o ne skystos.
Atsakyti
Va, jau tuoj tuoj pamatysiu ir visam gražume:
user posted image

O čia pasirodė viena iš nukainuotų nežiniukių:
user posted image
Atsakyti
wub.gif labai jau videriukas netradiciskas, as tokios nemacius wub.gif
Atsakyti
nu ir groziai wub.gif galvojau kad tik parduotuvese tokias isaugina thumbup.gif
Atsakyti
sveikos merginos,as turiu orchideju,bet su jomis nelabai susisneku ir susibendraujam.Kaip suprasti karstas dusas,kokio jis turi karstumo buti,zinau kad neverdantis blush2.gif .atleiskit uz durna klausina
Atsakyti
QUOTE(rika3 @ 2009 01 29, 22:55)
sveikos merginos,as turiu orchideju,bet su jomis nelabai susisneku ir susibendraujam.Kaip suprasti karstas dusas,kokio jis turi karstumo buti,zinau kad neverdantis blush2.gif .atleiskit uz durna klausina

tokio karštumo, kad išlaikytum ranką po juo pakišusi smile.gif
Atsakyti
o jus kas kiek laiko darot ta karsta dusa? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2009 01 29, 18:25)
barbarux, tikrai kaip ir sakei, tavo lygiai tokia pati kaip čia kažkas anksčiau rodėsi.
O va savo naujokę nufotkinau dienos šviesoje  wub.gif

user posted image

Kokios namu sienos grazios wub.gif
Zinoma, ir gelyte labai labai grazi, o va mano numire, turbut perliejau, daugiau nepirkciau, nebent gausiu dovanu vel rolleyes.gif 4u.gif
Merginos, o kiek kartu jas laistyt reikia ?
as liedavau karta per savaite, buvo jau stiebas naujas isauges ir ziuriu nuo saknu visas stiebas suvyto. Tai gal nuo isdziuvimo?Bet nemanau. Namie apie 23-24silumos buna, o laisciau virintu vandeniu. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 29 sausio 2009 - 22:00
QUOTE(naujute @ 2009 01 29, 18:33)
man tokios dar truksta i kolekcija, bet kiek suprantu ji cia tokia i zaluma ar ne?

Sakyčiau citriniukė, yra kažkiek žalsvų atspalvių, bet pagrindas geltonas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lietuva @ 2009 01 29, 18:25)

tai rašiau, kad pamaniau, kad čia mano lotuliukas.gif
Lietuva, Jūsų irgi labai graži 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 29 sausio 2009 - 22:39
QUOTE(Pifukas @ 2009 01 29, 22:54)
o jus kas kiek laiko darot ta karsta dusa? blush2.gif

.

Papildyta:
QUOTE(rika3 @ 2009 01 29, 21:55)

.
Papildyta:
QUOTE(Lietuva @ 2009 01 29, 22:23)
tokio karštumo, kad išlaikytum ranką po juo pakišusi  smile.gif

Merginos , nepersistenkit su tuo karstu dusu ziema. ivertinkit savo namu salygas, kad nesupudytumet savo mylimuju augalu, juk kambariuose nera taip silta kaip vasara.
Dar kas zinotina apie karsta dusa- jis rekomenduojamas sveikiems augalams. Ar jus tiksliai zinote, kad jusu augalas neturi puviniu? Nes jei i kokia saknele yra isimetes , tai kartas dusas puvinio plitima tik pagreitins, o paskui lieka tik tai ka dedate i reanimatoriu. Nenaudokite karsto duso ir silpniems augalams kuriems nupjovete nupuvuisas saknis.
Laistymas su drungnu vandeniu kas 5 , 7 ar 10 d tai nera augalo sokdinimas nuplikant jau saknis.
Jau esu rasiusi , kad karstas dusas naudojamas augalo pazadinimui, stimuliavimui.
Jei jusu augalai auginasi lapus, saknis ar ziedstiebius tegu sau auga ramiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo misterija: 29 sausio 2009 - 22:57