Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno "Saulės" gimnazija

QUOTE(Selija @ 2009 02 01, 22:40)
Saulės gimnazija labai gerai,kas nori išmokti tiksliuosius mokslus- matematiką, fiziką, biologiją, chemiją, informatiką. Čia tikrai labai aukštas lygis (bent jau buvo). Su kalbom ten turputį bėda, pvz anglų labai "slabnai", lietuvių, bet iš esmės Saulė tikrai viena geriausių gimnazijų Kaune, bent jau už Rasos, Aušros, Varpo ir Santaros tikrai realieji dalykai stipriau (nenoriu nieko įžeist,jei kas jose mokosi)
O į vidurkius per daug nekreipkit dėmesio, mokyklos nieko neparodo, geriau žiūrėkit, ar iš esmės suvokiat tuos dalykus, ar per daug nėra vargo mokantis,bet realiai, ne kad "turiu chemijos dešimt,o neskiriu vandenilio nuo deguonies".

man kaip tik ir sekasi tikslieji mokslai, o kalbos prasciau blush2.gif bijau i kita mokykla eiti dar ir del anglu mokytoju, nes sitoj mokykloj mokytoja mane jau pazysta. zino koks mano lygis ir atitinkamai vertina, o jei nueisiu ir pasitaikys tokia mokytoja, kuri nenori aiskinti kelis kartus, pasako ka padaryt ir susirenka net neisaiskinus temos tai man bus ne kas... blink.gif
o del to kad "saule" yra viena geriausiu gimnaziju kaune tai net neabejojau, bet kai cia pasiskaiciau nekokiu nuomoniu, tai visai susimaisiau... blink.gif g.gif
Atsakyti
Nesamone kazkokia smile.gif tos neigiamos nuomones yra tu zmoniu, kurie yra tik uz savo gimnazija ir nieko apie "Saule" nezino, o daro isvadas is oro.
As mokausi "Saules" gimn., 3 klasej. Gyvenu prie Megos irgi, su mikru ~20min, su autobusu ~25min. O tai tikrai nera ilgai. Kalbant apie gimnazijos lygi, tai tas sarasiukas, kuri buvo kazkas pateikes, tikrai klaidingas, nes 2008m. pagal stojimus mokyklos buvo issidesciusios taip: KTU, Saules, Jezuitu, Rasos, ...ir t.t.
Jei dar kyla klausimu, mielai atsakysiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Purrvert @ 2009 02 07, 04:20)
Nesamone kazkokia smile.gif tos neigiamos nuomones yra tu zmoniu, kurie yra tik uz savo gimnazija ir nieko apie "Saule" nezino, o daro isvadas is oro.
As mokausi "Saules" gimn., 3 klasej. Gyvenu prie Megos irgi, su mikru ~20min, su autobusu ~25min. O tai tikrai nera ilgai. Kalbant apie gimnazijos lygi, tai tas sarasiukas, kuri buvo kazkas pateikes, tikrai klaidingas, nes 2008m. pagal stojimus mokyklos buvo issidesciusios taip: KTU, Saules, Jezuitu, Rasos, ...ir t.t.
Jei dar kyla klausimu, mielai atsakysiu. smile.gif

valio bigsmile.gif apsilanke zmogus besimokantis ten thumbup.gif
o klausimu as turiu koki simta biggrin.gif
pirmiausia, labai rupi koks klimatas yra tarp vaiku? esu girdejus kad ten mokosi "islepinti vaikuciai"?.. kaip ten yra?...
koks turi buti vidurkis, kad butu galima galvot apie "saules" gimnazija? smile.gif
Papildyta:
o ten nera "atviru duru" dienos? kad astuntokams butu galima apsiziureti? o gal jau praleidau?.. g.gif smile.gif
Atsakyti
smile.gif del klimato tarp zmoniu, tai..ka zinau, nu manau normalu yra, kad kaip ir visur, yra kazkiek susiskirste i tam tikras grupeles, bet kazkokios itampos ar nesantaikos visiskai nesijaucia. smile.gif o "islepinti vaikuciai" mokosi jablonskinej pagrinde, cia tikrai nepastebejau nieko panasaus.
Vidurkis oficialiai turi but nemazesnis kaip 8.5, BET taip tik sakoma.. Aisku visu pirma yra atrenkami geriausiai besimokantys vaikai, bet kiek lieka laisvu vietu, gali betkas praeit pazinciu arba litu deka. smile.gif bet irgi manau, kad tai egzistuoja visose mokyklose.
Del "atviru duru" dienu tai nezinau..kazkaip nepamenu, kad tokios butu buvusios, bet gal, paprasciausiai niekada nesidomejau.
Atsakyti
QUOTE(Purrvert @ 2009 02 07, 13:54)
smile.gif del klimato tarp zmoniu, tai..ka zinau, nu manau normalu yra, kad kaip ir visur, yra kazkiek susiskirste i tam tikras grupeles, bet kazkokios itampos ar nesantaikos visiskai nesijaucia. smile.gif o "islepinti vaikuciai" mokosi jablonskinej pagrinde, cia tikrai nepastebejau nieko panasaus.
Vidurkis oficialiai turi but nemazesnis kaip 8.5, BET taip tik sakoma.. Aisku visu pirma yra atrenkami geriausiai besimokantys vaikai, bet kiek lieka laisvu vietu, gali betkas praeit pazinciu arba litu deka. smile.gif bet irgi manau, kad tai egzistuoja visose mokyklose.
Del "atviru duru" dienu tai nezinau..kazkaip nepamenu, kad tokios butu buvusios, bet gal, paprasciausiai niekada nesidomejau.

dekui uz atsakymus. dabar isklausinesiu visko iki smulkmenu... biggrin.gif 4u.gif kaip del mokytoju? noriai padeda ar sako "man pertrauka, niekuo negaliu padet"? g.gif
kaip vyksta krikstynos? normaliai ar ribas perziange? (vienos pazystamos mokykloj kilo potvynis laiptinej po krikstynu tai ir idomu kaip cia) ax.gif
pagal ka skirsto klases ? pagal pazymius?
siam kartui tiek, jei ka sugalvosiu klausiu, tikiuosi neatsibosiu labai... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Purrvert @ 2009 02 07, 03:20)
mokyklos buvo issidesciusios taip: KTU, Saules, Jezuitu, Rasos, ...ir t.t.

Saulė tikrai nebuvo aukščiau nei Jablonskis.
Atsakyti
radau kazkokiam puslapi apie kauna taip issidesciusias 2008 metais gimnazijas Kauno technologijos universiteto, J.Jablonskio, „Saulės, VDU „Rasos", „Varpo", VšĮ Jėzuitų, „Santaros", S. Dariaus ir S. Girėno. smile.gif
istikruju tas issidestimas tai nieko nepasako (bent man). zodziu man priimtiniausia kol kas "saules " gimnazija. nezinau, gal turiu isankstine nuomone, tai kazkaip dabar neigiamos nuomones pro viena ausi ieina pro kita iseina. smile.gif
dabar noriu tik kuo daugiau susizinot apie sia gimnazija ir tiek.
bet vistiek rasykit visas nuomones 4u.gif (taip idomiau! biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Margarita... @ 2009 02 07, 15:35)
dekui uz atsakymus. dabar isklausinesiu visko iki smulkmenu...  biggrin.gif 4u.gif  kaip del mokytoju? noriai padeda ar  sako "man pertrauka, niekuo negaliu padet"?  g.gif
kaip vyksta krikstynos? normaliai ar ribas perziange? (vienos pazystamos mokykloj kilo potvynis laiptinej po krikstynu tai ir idomu kaip cia)  ax.gif
pagal ka skirsto klases ? pagal pazymius?
siam kartui tiek, jei ka sugalvosiu klausiu, tikiuosi neatsibosiu labai...  blush2.gif

Bent jau tarp mane mokanciu mokytoju tikrai nepasitaike tokiu, kurie atsisakytu padeti ir paaiskinti, o kaip del kitu - nezinau, bet nesu kazko panasaus girdejus. smile.gif
Krikstynos iki siol vykdavo itin ziauriai biggrin.gif nu oficiali dalis labai grazi, linksma ir t.t., bet isejos is mokyklos visada laukia didele kompanija dazniausiai 3-oku ir 4-oku su daug daug daug daug miltu, kiausiniu ir pan. biggrin.gif bet ka zinau.. ir mes buvom pirmokai, ir mums kliuvo to paties, o jau budami 2-okai ta pati darem jaunesniems. smile.gif tai normalu man rodos.
Klases skirsto net neisivaizduoju pagal ka, bet tikrai ne pagal balus. Manau kad atsitiktine tvarka. smile.gif aisku jei ateina keli draugai ir buve klasiokai, visada galima paprasyt, kad i viena klase paskirtu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita... @ 2009 01 19, 21:09)
*-.. aukletoja sako, kad saules gimnazija yra labai prasta ir ten vaikai surinkti prasti ir is gatves.  unsure.gif Papildyta:

**-tikrai manau kad rasos gimnazija yra geresne bet esu girdejusi kad  rasoje reikia buti "vunderkindu" (labai gerai mokintis), o apie kitas dar net negalvojau... pasilikus tik siuos du variantus... g.gif

QUOTE(ebatas @ 2009 01 26, 18:14)

***-rasoi kiek zinau humanitariniai stiprinti
tai ištikro kaip kam atrodo geriausia taip tas ir renkasi...  cool.gif
ka žinot apie uniformas, kaip siutis cia ar ka...

*- oj man tapatį sakė apie visas gimnazijas.. Netyčiuku prasitariau fizikos mokytojai, kad aš išeinu(mokslo metų gale), vajej vajej, jos žodžiais tariant"Bučiau žinojus,kad išeini būčiau nevedus metinio 9 " ax.gif 4u.gif , tuomet paklausė kur, sakau arba į Saulę arba į Rasą.. Tai jin man atsakė Saulėje visi gatviniai, narkomanai tokie anokie, moktojai pasikėlę,niekas nieko neaiškina, Rasoj taspats ir bla bla bla... 4u.gif
Taip,kad patarčiau nelabai pasitikėt tai,ką sako auklėtojos, mokytojai, arba aplamai gandais. mirksiukas.gif

**- pati esu iš Rasos.(nuostabi mokykla. Ir aš nereklamuoju biggrin.gif ! )Vunderkindu būti tikrai nereikia. Aišku, jei nori į universitetinę tai gali reikėti mirksiukas.gif Nelabai aš ten veržiausi, ėjau į paprastą, ir viskas labai gerai. Čia kažkas sakė kad į univeersitetines testas, o į kitas visi kas nori. Tai žinokit, kad į paprastas irgi pagal vidurkius sudarinėja mirksiukas.gif

***- o pagal mane, Rasoje, humanitariniai ar tikslieji, priklauso nuo mokytojų kuriuos gauni.. Asmeniškai mano klasei, kliuvo kaip tiik labai stiprus matematikos mokytojas, bei fizikos. g.gif Bet yra klasių, kurioms atvirkščii, lietuvių mokytojas labai stiprias gavo... Na bet čia mano nuomonė,gal tik man taip atrodo mirksiukas.gif ax.gif 4u.gif

Temos autorei norėčiau pasakyti,kad jeigu gali eiti, apsisprendus eiti į gimnaziją, tikri eik. Bent iš savo pažįstamų-draugų nesu girdėjus,kad jie gailėtųsi perėję į gimnaziją. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Purrvert @ 2009 02 07, 23:47)
Bent jau tarp mane mokanciu mokytoju tikrai nepasitaike tokiu, kurie atsisakytu padeti ir paaiskinti, o kaip del kitu - nezinau, bet nesu kazko panasaus girdejus. smile.gif
Krikstynos iki siol vykdavo itin ziauriai biggrin.gif nu oficiali dalis labai grazi, linksma ir t.t., bet isejos is mokyklos visada laukia didele kompanija dazniausiai 3-oku ir 4-oku su daug daug daug daug miltu, kiausiniu ir pan. biggrin.gif bet ka zinau.. ir mes buvom pirmokai, ir mums kliuvo to paties, o jau budami 2-okai ta pati darem jaunesniems. smile.gif tai normalu man rodos.
Klases skirsto net neisivaizduoju pagal ka, bet tikrai ne pagal balus. Manau kad atsitiktine tvarka. smile.gif aisku jei ateina keli draugai ir buve klasiokai, visada galima paprasyt, kad i viena klase paskirtu. smile.gif

o kokia buna oficialioji krikstynu dalis? ka ten reikia daryt? smile.gif siaip labai smagiai atrodo tos krikstynos!!! thumbup.gif gera tradicija! biggrin.gif
o uniformas labai grieztai tikrina? kas buna jei be uniformos ateini?(o gal taip nebuna?) g.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(chuligankaa @ 2009 02 08, 12:37)
Temos autorei norėčiau pasakyti,kad jeigu gali eiti, apsisprendus eiti į gimnaziją, tikri eik. Bent iš savo pažįstamų-draugų nesu girdėjus,kad jie gailėtųsi perėję į gimnaziją. mirksiukas.gif

man irgi visi taip sako. as ir bandysiu stoti. tikiuosi pasiseks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita... @ 2009 02 08, 13:53)
o kokia buna oficialioji krikstynu dalis? ka ten reikia daryt?  smile.gif   siaip labai smagiai atrodo tos krikstynos!!!  thumbup.gif  gera tradicija! biggrin.gif
o uniformas  labai grieztai tikrina? kas buna jei be uniformos ateini?(o gal taip nebuna?)  g.gif  biggrin.gif

Oficialioji tai kaip sugalvoja 12-okai, visada skirtingai, kiti neileidziami, tai niekad neteko matyt..bet is pasakojimu, tai ten visokios linksmos uzduoteles buna, priesaikos ir t.t. smile.gif zodziu, tiesiog smagus renginys.
O su uniformomis tai grieztai. smile.gif reik kiekviena miela diena nesiot pilna uniforma, t.y. sijona (arba kelnes) ir svarka. Ir tikrina arba prie duru ieinant (tada reik rasyt pasiaiskinimus) arba vaiksto po klases ir klasei baudos taskai skaiciuojasi. Todel visi stengiasi nenusizengti, o tai nera labai sunku. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Purrvert: 08 vasario 2009 - 21:28
QUOTE(Purrvert @ 2009 02 08, 23:26)
Oficialioji tai kaip sugalvoja 12-okai, visada skirtingai, kiti neileidziami, tai niekad neteko matyt..bet is pasakojimu, tai ten visokios linksmos uzduoteles buna, priesaikos ir t.t. smile.gif zodziu, tiesiog smagus renginys.
O su uniformomis tai grieztai. smile.gif reik kiekviena miela diena nesiot pilna uniforma, t.y. sijona (arba kelnes) ir svarka. Ir tikrina arba prie duru ieinant (tada reik rasyt pasiaiskinimus) arba vaiksto po klases ir klasei baudos taskai skaiciuojasi. Todel visi stengiasi nenusizengti, o tai nera labai sunku. wink.gif

o kaip su liemenem. esu macius is tos pacios uniformines medziagos liemenes nesiojant. vietoj svarko cia ar kaip? smile.gif kiek daugiausia galima baudos tasku surinkti? 3? smile.gif
pas mus tai irgi vaiksto po klases ir tikrina ar su uniformom, bet kas nebuna tai uzraso mokytoju kambary ir visi mokytojai gali matyti ir vaikams turi buti "labai geda". biggrin.gif bet deja, visiems sako labiau geda su tom uniformom vaiksciot, tai kaip ir nenesioja... doh.gif
Atsakyti