ne
tiesiog daug kas atejo pvz po 4 iš kitų mokyklų
bet nebijokit ateis ir po 1, be to išsiskirsto tos gruopelės, tik pirmą mėnesį taip

QUOTE(dizzysweet @ 2009 07 22, 17:57)
o kada vyksta krikštynos?
Papildyta:
negales tas fizikos mokytojas [kazkoks grieztas labai yra girdejau
] mums papult? 
Papildyta:
negales tas fizikos mokytojas [kazkoks grieztas labai yra girdejau

Jurenas gali jums papult tikrai, bet baikit juokus, nera jis grieztas mokytojas, jis ziauriai fainas, ir pati noreciau pas ji mokytis, visi kas turi ji tai gerbia, nereik jo bijot

vat ko ko bet Jurėno tai labiausiai bijau :DDD
ir taip man su ta fizika žiauriai sunku
ir taip man su ta fizika žiauriai sunku

nesuprantu tikrai kodel reiktu jo bijot
na nesusidarykit is anksto nuomoniu, patys pamatysit mokytojus, gal patiks, gal ne
man geriausi mokytojai yra Zukauskas (matematikos), Rimkuviene (bio) ir Zemaitis (tikybos
)
nors siaip daug geru mokytoju, ir fizinio musu faina, ir Dijokiene (geo) labai nereali mokytoja, anglu mokytoja irgi labai Jurate, zodziu, tikrai yra tokiu mokytoju, ant kuriu ne vieno blogo zodzio negaleciau pasakyt

nors siaip daug geru mokytoju, ir fizinio musu faina, ir Dijokiene (geo) labai nereali mokytoja, anglu mokytoja irgi labai Jurate, zodziu, tikrai yra tokiu mokytoju, ant kuriu ne vieno blogo zodzio negaleciau pasakyt

nes kiek girdėjau pas jį daugiau 5 neturėsi, o aš vidurinėj prastai fiziką mokėjau, tai 4 pratempt sunku būtų ;DDDD
beje, šiandien į saulę nunešiau likusius dokumentus ;D paskendus aš jaučiuosi toj mokykloj dar, viskas svetima ir dar plius ji toookia milžiniška:D
beje, šiandien į saulę nunešiau likusius dokumentus ;D paskendus aš jaučiuosi toj mokykloj dar, viskas svetima ir dar plius ji toookia milžiniška:D
nu tai pradesi mokytis fizika
nu man irgi didele atrode, bet dabar tai netgi maza

nu man irgi didele atrode, bet dabar tai netgi maza

teks. anoj šūlėj tai turėjau labai fainą mokytoją kuri pasakydavo tiek, kiek ir patys galėdavom persiskaityti knygoj ar dar mažiau.
tai jo kai žinai visus koridorius tai ir maža pasidaro;D

tai jo kai žinai visus koridorius tai ir maža pasidaro;D
QUOTE(dizzysweet @ 2009 08 07, 23:30)
na, pas mus fizika mokykloje buvo gan sunki. ačiū dievui, kad bent devynis vos ne vos "išstūmiau". 
Bet va su biologija, buvo labai prastai. Per pamokas rebusu darydavom, testukus ir žaisdavom žaidimus [taip aštuntoje klasėje], tai labai bijau čia gauti stiprią mokytoją.

Bet va su biologija, buvo labai prastai. Per pamokas rebusu darydavom, testukus ir žaisdavom žaidimus [taip aštuntoje klasėje], tai labai bijau čia gauti stiprią mokytoją.

būčiau pati laimingiausia jeigu būčiau aš 9 "išstūmus" : DDDDDD
pas mus tai biologija pakankamai normaliai;D