Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno "Saulės" gimnazija

Aj tai tipo iskart bureliai klasej susidare? biggrin.gif
Atsakyti
ne biggrin.gif tiesiog daug kas atejo pvz po 4 iš kitų mokyklų mirksiukas.gif bet nebijokit ateis ir po 1, be to išsiskirsto tos gruopelės, tik pirmą mėnesį taip ax.gif
Atsakyti
o kada vyksta krikštynos?
Papildyta:
dar vienas klausimas, kokios mokytojos gali mums pirmokams but? negales tas fizikos mokytojas [kazkoks grieztas labai yra girdejau biggrin.gif] mums papult? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dizzysweet @ 2009 07 22, 17:57)
o kada vyksta krikštynos?
Papildyta:
negales tas fizikos mokytojas [kazkoks grieztas labai yra girdejau biggrin.gif] mums papult? tongue.gif

Jurenas gali jums papult tikrai, bet baikit juokus, nera jis grieztas mokytojas, jis ziauriai fainas, ir pati noreciau pas ji mokytis, visi kas turi ji tai gerbia, nereik jo bijot bigsmile.gif na, tik su vertinimo sistema prastokai.. biggrin.gif jei kokius 6 pavyks turet, tai laimes pilnos kelnes turetu but biggrin.gif biggrin.gif bet priprasit mirksiukas.gif
Atsakyti
vat ko ko bet Jurėno tai labiausiai bijau :DDD
ir taip man su ta fizika žiauriai sunku doh.gif
Atsakyti
nesuprantu tikrai kodel reiktu jo bijot rolleyes.gif na nesusidarykit is anksto nuomoniu, patys pamatysit mokytojus, gal patiks, gal ne rolleyes.gif man geriausi mokytojai yra Zukauskas (matematikos), Rimkuviene (bio) ir Zemaitis (tikybos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif )
nors siaip daug geru mokytoju, ir fizinio musu faina, ir Dijokiene (geo) labai nereali mokytoja, anglu mokytoja irgi labai Jurate, zodziu, tikrai yra tokiu mokytoju, ant kuriu ne vieno blogo zodzio negaleciau pasakyt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M@žiukė: 29 liepos 2009 - 18:29
nes kiek girdėjau pas jį daugiau 5 neturėsi, o aš vidurinėj prastai fiziką mokėjau, tai 4 pratempt sunku būtų ;DDDD
beje, šiandien į saulę nunešiau likusius dokumentus ;D paskendus aš jaučiuosi toj mokykloj dar, viskas svetima ir dar plius ji toookia milžiniška:D
Atsakyti
nu tai pradesi mokytis fizika biggrin.gif
nu man irgi didele atrode, bet dabar tai netgi maza g.gif blush2.gif
Atsakyti
teks. anoj šūlėj tai turėjau labai fainą mokytoją kuri pasakydavo tiek, kiek ir patys galėdavom persiskaityti knygoj ar dar mažiau.biggrin.gif
tai jo kai žinai visus koridorius tai ir maža pasidaro;D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _shopaholic_: 29 liepos 2009 - 21:20
na, pas mus fizika mokykloje buvo gan sunki. ačiū dievui, kad bent devynis vos ne vos "išstūmiau". biggrin.gif
Bet va su biologija, buvo labai prastai. Per pamokas rebusu darydavom, testukus ir žaisdavom žaidimus [taip aštuntoje klasėje], tai labai bijau čia gauti stiprią mokytoją. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dizzysweet: 07 rugpjūčio 2009 - 22:31
QUOTE(dizzysweet @ 2009 08 07, 23:30)
na, pas mus fizika mokykloje buvo gan sunki. ačiū dievui, kad bent devynis vos ne vos "išstūmiau". biggrin.gif
Bet va su biologija, buvo labai prastai. Per pamokas rebusu darydavom,  testukus ir žaisdavom žaidimus [taip aštuntoje klasėje], tai labai bijau čia gauti stiprią mokytoją.  doh.gif

būčiau pati laimingiausia jeigu būčiau aš 9 "išstūmus" : DDDDDD
pas mus tai biologija pakankamai normaliai;D
Atsakyti
girdėjau kad jau klasių sąrašai yra.
Tai kaip, išpildė jūsų pageidavimus? Atsižvelgė į tą lapą su pageidavimais? ;>
Atsakyti