Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno "Saulės" gimnazija

QUOTE(Wooo @ 2010 06 11, 20:06)
Kad taip jūsų žodžiai Dievui (ar Saulės direktorei, ką žinau, kur kreiptis) į ausį...  bigsmile.gif rolleyes.gif
MissBootee, girdėjau gandus, kad bus formuojama humanitarinė klasė.  blink.gif  Ar tai tiesa? Ir dar - per šventes einate į bažnyčią?

Kategoriškai - ne. Dėl to ir atmečiau pvz. Jėzuitų gimnaziją, kuri man bent jau (iš Kauno mokyklų) pagal važinėjimą patogiausia būtų.
Atsakyti
Siaubas kaip bijau jog nepateksiu, idomu ar ten labai atsizvelgia i 10 klases egzaminu rezultatus? Is lietuviu kalbos turiu 10, na o is matkes gavau tik 6, nors metinis matematikos 8... ;> tas sesetas gadina viska...
Atsakyti
Dėl tu humanitarinių klasių tai nežinau, bet nemanau, nes saulėj juk tikslieji sustiprinti g.gif
O dėl ėjimų į bažnyčią, tai jo, yra rekolekcijos, bet eina tie, kas nori per šventes ( per rugsėjo pirmą reik eit visiem).. Bet tos pamaldos tai tokios moksleiviam skirtos, apie mokslus pašneka kunigėlis smile.gif
Atsakyti
Man tai nieko tokio, kad vieną kartą metuose reiks į tas mišias nueit, aš pripratus dažniau eit biggrin.gif
Atsakyti
Likimo pirštas bėgų iš katalikiškos mokyklos ir iškarto į mišias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Riesas @ 2010 06 13, 21:22)
Likimo pirštas bėgų iš katalikiškos mokyklos ir iškarto į mišias smile.gif

oj, tik nereikia smile.gif niekas ten tavęs su pavadėliu neves, o kad porą kart ir pats nueisi, tai blogiau nebus smile.gif

O tarp kitko, pas mus yra etika ir tikyba, ir beveik visi puola į tikybą, nes turim nereaaalų mokytoją ( tikrai nesveiką, žiaauriai fainas), ir labai įdomios pamokos (ne tiek apie Dievą, kiek apie gyvenimą)
Atsakyti
Aš, kai buvau atvirų durų dienoj ir kalbėjau su 1-oku tai sakė, kad tikybą rinktis gerai dėl to, kad dažnai mokytojos nebūna, o etiką, nes idomios diskusijos... ax.gif
Atsakyti
na taip! tikybos mokytojas gerulis, į antro pusmečio pamokas tik vieną kart nuėjau, ir nieko tongue.gif jokiu n raidelių nei ką, he, galima susitart su juo. O JEi aeini į pamokas - visad įdomu, gerai pakalbėt moka žmogus wink.gif tikrai verta eit i tikybą, nes mano klasiokai etikoj - užsikniso, mokslo metų pabaigoje referatus turėjo atsiskaitinės ir t.t. smile.gif)

beje, ar yra mokinių, stojančių šiemet į antrą klasę??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vakaro.sonata: 13 birželio 2010 - 23:06
QUOTE(dalilyte10 @ 2010 06 13, 21:48)
Aš, kai buvau atvirų durų dienoj ir kalbėjau su 1-oku tai sakė, kad tikybą rinktis gerai dėl to, kad dažnai mokytojos nebūna, o etiką, nes idomios diskusijos...  ax.gif

Visada tas mokytojas (ne mokytoja) būna, tik ne visada mokiniai eina biggrin.gif man kai pirma tikyba būdavo, tai į mėnesį kartą nueini..
Atsakyti
Na, taip ir turėtų būti... Niekas gi nevers kalnų dėl tos tikybos ar etikos schmoll.gif
Atsakyti
šiaip du metus saulėj teko truputį prasikankint biggrin.gif čia apie mokytojus turiu omeny.. Bet ačiūūū Dievui, nebematys mano akys kitais metais nei Barbės ( 60 metų, o iš nugaros kaip 18likinė biggrin.gifD peroksidinė, rūūžavi ilgi nagai, tonas pudros ir vos nuo tušo pajudinamos blakstienos, firminiai rubeliai, ruda visa, kūūda ir panašiai) vokiečių mokytojos, kuri yra legendinė biggrin.gifD ir į kurios pamokas neidavau, nebematys nei Bražienės, per kurios pamokas miegodavau, ir kuri savo balsu mane tiesiog veikdavo, nebebus ir Danieliaus, su jo iškrypėliškais komentarais biggrin.gifD woohoo, už tai ir reik švęst, nusikračiau pačių baisiausių biggrin.gif

tiesa, kaip dar galėjau pamiršt muzikos mokytoją, kurios dantys visada būdavo išdažyti rožiniu lūpdažiu, nebebus nei dailės mokytojos, kurios pamokoje, dėl jos tiesiog cypiančio balso, turėdavai būt su ausinuku biggrin.gif biggrin.gif ir nebeliks... Galdikienės!! Per kurią du metus chemijoj š voliojau biggrin.gif

Bet liks krūva nerealių mokytojų, tokių kuriuos aš myyyliuuu, tai Rimkuvienė, Žukauskas, Dijokienė, fizinio mokytoja, kurios pavardės nežinau, bet ji nereali, Radavičiūtė, kuri man pagailėjo išvest 8, bet visvien yra faina, ir dar keli nerealūs mokytojai thumbup.gif

Žodžiu, pirmokams linkiu tik negaut Bražienės ir barbės biggrin.gif Kas dorai nori mokytis chemiją, dar Galdikienės

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissBootee: 14 birželio 2010 - 00:34

Keista skaityt čia visų pasisakymus biggrin.gif Pati baigiau Saulės gimnaziją 2008m. ir buvau gryna humanitarė bigsmile.gif Dabar sėkmingai mokausi Vilniaus Universitete Teisės fakultete.. Matematikė nei fizikė niekad nebuvau, o ir to labai stipraus tiksliųjų mokslų poveikio nėra.. Tikrai leidžia pasirinkti ką nori mokytis.. Matematiką netgi pati mokiaus B lygiu, kaip beje ir fiziką rolleyes.gif Galiu pasakyti tik tiek, kad ten yra visko.. ir gerų mokytojų ir blogų, bet jei nori mokytis, tai mokysies.. Nenorėsi - nieks neprivers. nebent auklėtoja/s..

Tikrai patariu rinktis tikybą, nes iš mokytojo Žemaičio išmoksit tikrai gerų gyvenimiškų dalykų, galėsit važiuot į išvykas, kurios būna žiauriai smagios smile.gif
Labai geri istorijos mokytojai Jaruševičius ir Barkauskaitė.. Danielius fainas kaip mokytojas, bet jei A lygiu rinksitės ir pas jį papulsit, žinokit, kad būtinai reikės vaikščiot pas korepetitorių.. deje, bet tokia tiesa..

Nežinau, kaip dabar su mokytojais, bet kalbų mokytojai čia pakankamai silpni.. (bent jau man pasitaikė) Tačiau jei esi gabus/i kalboms - viskas bus ok smile.gif

Šiaip jei turit kokių klausimų, galit parašyt až, nes neseksiu temos.. nebent kas nors primins.. Man Saulinė paliko tik labai gerus prisiminimus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bellizimo: 14 birželio 2010 - 00:41