Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės į šiltus kraštus nėštumo metu

o mane kankina klausimas, kaip reikes grizt i Lietuva unsure.gif tada jau bus 32-33 savaites o atstumas ne toks jau ir mazas - 2000km. be to, tiesioginiu skrydziu nera, tad reiketu skrist bent du kartus. mastau apie autobusa, bet 3 paros kelionej... mergytes, ka patartumet? verysad.gif

Atsakyti
Manau tikrai skrisk, 3 paros kelionej ne geresne iseitis.
Atsakyti
na va as tik ka is ilgos keliones automibiliu grizau. Nuvaziavom beveik 7000 km, cia beveik per visa amerika smile.gif
primas pora dienu ne kaip jauciausi, be veliau jei vaziuodavom nedaugiau nei 3 valandas is eiles viskas thumbup.gif
manau saugantis ir darant daznus sustojimus su pasivaiksciojimais viskas bus thumbup.gif
sekems visoms keliaujamcioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
As skridau lektuvu virs 3 val budama apie 7men.nescia.nei bloga buvo,tik kedej nepatogu,nugara nuskaudo.vaikutis ir rode,kad patinka,spardesi visa kelia biggrin.gif .jei gerai jautiesi tai nemanau,kad kenktu.
Atsakyti
Sveikutes keliauninkes nestuke.gif 4u.gif
as taip pat ruosiuosi skristi i turkija, jau ir pazyma is gines pasiemiau, tik vat iskilo klausimas, pazyma tai israsyta lietuviskai, kazi skrendant atgal turkai paprasys o ka jie ten nurauks kas ten parasyta, gal sakau reikia ir vertima pasidaryti???? g.gif
o kaip ar susiduret kurios keliavot ar taip ten jau grieztai ir tikrina???
Atsakyti
Mano patirtis tokia: Vilniaus oro uoste uztenka tik pasakyti, kad turi pazyma is gydytojo (nieks tos pazymos net neprase parodyti). o ispanai pasiklause, koks nestumo menuo ir paprase (jau lektuve) uzpildyti anketa (angliskai), kurioje pasirasau, kad neturesiu priekaistu aviakompanijai jeigu kas ne taip skrydzio metu bus. Taciau veliau stiuardese net neatejo to lapo is manes pasiimti, taigi visi ziuri labai "pro pirstus". Tarp kit ko, jeigu tiesioginis reisas i Turkija yra is Vilniaus, reiskia 99.9% kad aviakompanija ir jos darbuotojai bus is Lietuvos. O tai reiskia, kad jeigu kam ir uzsinores ta pazyma pamatyti, tai tikrai supras, kas joje parasyta.
Atsakyti
Aš asmeniškai manau, kad skraidyti nėštumo metu yra negerai. Mano bendradarbė buvo nėščia 3 mėnesį, jautėsi gerai ir net nepagalvojo, kad jai kas gali atsitikti blogo skrydžio metu, ir ją prižiūrintis daktaras pasakė, kad gali skristi. Tad laiminga su šypsena įsėdo į lėktuvą, galvodama apie tai, kaip ją išskėstomis rankomis ir džiaugsmingomis šypsenomis pasitiks giminičiai, bet dėja verysad.gif leidžiantis lėktuvui jai prasidėjo persileidimas, kurio nebepavyko sustabdyti medikams. Vat štai tau ir sakyk, kad gali skristi jei gerai jautiesi ir panašiai, Negali žinoti kaip tavo organizmas sureaguos į oro slėgio pasikeitimus. Linkiu visoms gerai apgalvoti prieš skrydį, ar išties yra būtinybė skristi, kai esi nėščia, argi negalima palaukti kol gims mažasis žmogeliukas ir tada skristi ten kur nori!?
Atsakyti
Aciu Liora uz atsakyma 4u.gif

O del skrydzio tai ir labai noriu ir truputi bijau, su pirmu pilvuku ir as niekur neskridau net povestuvines keliones atsisakem, o dabar zinau kad gimus vaikeliui beveik 1,5 metus nelabai kur galesiu pailseti, ar toliau isvykti, tai labai noriu pasinaudoti proga.
O zinant kad visa seimyna isvyko ir polsiauja o tu viena namie likai tai manau dar blogiau jausciausi g.gif blush2.gif
Atsakyti
As va irgi svarstau, vaziuot nevaziuot vasara i Graikija g.gif
Mane mama palaiko, sako, jei gerai jasies vaziuokit, o vyras nenori rizikuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kastone @ 2006 06 30, 22:13)
musu kelione i turkija taip pat praejo laimingai. sedejau visa laika po skeciu, bet vis tiek idegiau, geriau daug vandens, kelis kartus buvau nuejusi i vandens aerobika. viskas patiko, bet galvoju, kad daugiau  nestuke.gif budama nevaziuosiu, nes 100 procentu atsipalaiduoti negalejau. galvojau, kad tik pilvukui nebutu per karsta, i tualeta daznai varinejo, o i baseina juk nedarysi blush2.gif taip pat teko atsisakyti vandens atrakcionu parko ir kitu pramogu, kurias kurortuose be proto megstu.

dabar aš pasisakysiu, tik neužmėtykit akmenim pomidorai2.gif pomidorai2.gif Su pirmu lelium važiavom į Turkiją, kai buvo 8 sav nestuke.gif degintis nemėgstu, tai ant saulės negulėjau, bet varėm raftingu dvivietėj baidarėj su vyru blush2.gif adrenalino kiek buvo biggrin.gif , bet aš ekstremalė ant to punkto blush2.gif , su antru nestuke.gif 4 mėn. varėm į Druskininkų atrakcionų parką ir aš išbandžiau visus iki vieno atrakcionus ir labai gerai jaučiausi ir viskas thumbup.gif Tik, tiek, kad nieks net neįtarė, kad nestuke.gif nes pilvo nebuvo dar visai, kitaip, gal būt neleidę blush2.gif Po pirmo persileidimo gydytoja man sakė, kad jei nėštumas normalus ir nėra jokių patologijų nereik savęs stabdyt ir jei potyriai mamai į naudą, tai nestuke.gif nekenkia, bet akcentuoju, tik jei nestuke.gif normalus. Manau, čia 100proc tiesos, nes su pirmuoju nestuke.gif saugojau save, kaip kiaušinį, bet va buvo lemta netekti mažylio ir jokios atsargumo priemonės nieko nepadėjo... Čia aišku dar kiekviena savo organizmą jaučiam ir dažnai pačios nutuokiam kaip elgtis mirksiukas.gif Nieko niekam neagituoju, čia tik mano nuomonė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 27 balandžio 2007 - 11:16
va, o mes jau seniausiai esam suplanave kelione i indonezija, tailanda sia vasara. Tai spekit is triju kartu doh.gif Vakar testukas parode kad nestuke.gif
Kaip manot, ar mano pilviukas atlaikytu tokia kelione?
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2007 04 27, 11:19)
As va irgi svarstau, vaziuot nevaziuot vasara i Graikija  g.gif
Mane mama palaiko, sako, jei gerai jasies vaziuokit, o vyras nenori rizikuot  doh.gif

ziurek pagal savijauta ax.gif jei nestumas normalus tai manau gali vaziuot
Atsakyti