QUOTE(kastone @ 2006 06 30, 22:13)
musu kelione i turkija taip pat praejo laimingai. sedejau visa laika po skeciu, bet vis tiek idegiau, geriau daug vandens, kelis kartus buvau nuejusi i vandens aerobika. viskas patiko, bet galvoju, kad daugiau

budama nevaziuosiu, nes 100 procentu atsipalaiduoti negalejau. galvojau, kad tik pilvukui nebutu per karsta, i tualeta daznai varinejo, o i baseina juk nedarysi

taip pat teko atsisakyti vandens atrakcionu parko ir kitu pramogu, kurias kurortuose be proto megstu.
dabar aš pasisakysiu, tik neužmėtykit akmenim

Su pirmu lelium važiavom į Turkiją, kai buvo 8 sav

degintis nemėgstu, tai ant saulės negulėjau, bet varėm raftingu dvivietėj baidarėj su vyru

adrenalino kiek buvo

, bet aš ekstremalė ant to punkto

, su antru

4 mėn. varėm į Druskininkų atrakcionų parką ir aš išbandžiau visus iki vieno atrakcionus ir labai gerai jaučiausi ir viskas

Tik, tiek, kad nieks net neįtarė, kad

nes pilvo nebuvo dar visai, kitaip, gal būt neleidę

Po pirmo persileidimo gydytoja man sakė, kad jei nėštumas normalus ir nėra jokių patologijų nereik savęs stabdyt ir jei potyriai mamai į naudą, tai

nekenkia, bet akcentuoju,
tik jei
normalus. Manau, čia 100proc tiesos, nes su pirmuoju

saugojau save, kaip kiaušinį, bet va buvo lemta netekti mažylio ir jokios atsargumo priemonės nieko nepadėjo... Čia aišku dar kiekviena savo organizmą jaučiam ir dažnai pačios nutuokiam kaip elgtis

Nieko niekam neagituoju, čia tik mano nuomonė