Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės į šiltus kraštus nėštumo metu

Sveikos,

rytoj turiu uzsisakyti lektuvo bilietus darbo komandiruotei i Gran Canaria. kai skrisiu man bus 12-a savaite. Turiu baimiu. Bet labai noriu ten skristi. Laikau kumscius, kad viskas butu gerai. Daiktu desiuosi minimaliai, gersiu pirkta vandeni, nesimaudysiu, nevalgysiu vietiniu vaisiu, stengsiuos nepervargti ir laikytis. Man teikia pasitikejimo jusu sekme kelionese mirksiukas.gif
Atsakyti
as skridau paskutini menesi t.y. 06-08-15 i kreta o uz mensio pagimdziau su gyditoja tariausi apziurejo mane ir mazyle sake galiu skristi tik negaliu po saule ilgai buti ir pan. na dabar mazylei jokiu negalavimu ar kazko panasaus nera... 4u.gif tikekimes ir nebus unsure.gif schmoll.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu gabytuke uz palaikyma 4u.gif Dziaugiuosi, kad Tau irgi viskas puikiai praejo biggrin.gif
Atsakyti
aš šį ketvirtadienį skrisiu lėktuvu, bet manau kad čia kenkia ne nuo slėgio, o kaip būsima mamytė jaučiasi tame lėktuve: stresuoja, bijo skristi (taip, kaip aš pvz) tai iš tikro nėra gerai, bet šiuo metu kitaip man neišeina, tad tenka verysad.gif ir dar teks skristi kai bus lygiai 6 mėn. ginė sakė, kad skraidyti yra geriausiai antrame trimestre 4u.gif
Atsakyti
aš kai buvau nestuke.gif važinėjau nemažai... kai buvo 5 men. važiavome į nidą, kai 7 mėn. važiavom autobusu į ventspilį, kas ten važiavo žino kokie keliai doh.gif , visi galvojo, kad pagimdysiu, bet nieko nenutiko... ax.gif
Atsakyti
sveikos nestuke.gif

na as kai buvo 14 saviteliu tai paskraidziau su savo pilvuziuku normaliai, praktiskia kas antra savite ir taip 2 menesius i europa ir turkija..... niu ir viskas tvarkoj buvo, nejauciua nieko blogo, ir mazyliuka kai ziurejo 20 savite sake viskas chiki, dabar reikia vel skristi kita savite, berods jau paskutine komandiruote.... kazkaip dabar labiau jaudinuosi, g.gif bet kadangi busiu isvykus neilgai tik 5 dienas, tai laikas greit praeis , ir tikiuosi daugiau jau iki gimdymo nebeskraidinti savo leliaus rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes,

as dar tik "biski" nescia smile.gif bet keliones man labai parupo, nes planavome geguzes pabaigoje skristi i kelione. Tad gydytojos is kart paklausiau ar galima ir t.t.
Sake galima tik aisku pries kelione reikes pasirodyti.
Ir dar kai ka pasake, kad teritorineje ligoniu kasoje galima issiimti kazkokia pazyma apie nestuma ir jei (neduok Dieve) kas nutiktu *Europos sajungoje* , ten galima gauti medicinine pagalba.

tiksliai neiko nezinau, nes buvau kitomis mintimis uzsiemusi blush2.gif bet reikes nueiti (Kaune Aukštaičių gatvėje) ir sužinoti kas ir kaip.

Tik sakė tą pažymą daro apie dvi savaites.

Tiksliai nepamenu ar tai būtų kaip draudimas ir gydymas nekainuotų ar kažkokios lengvatos.

Jei sužinosiu tiksliau pasakysiu, o jei kuri jau žinote apie tai, lauksiu daugiau info! 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,

nroiu paklaust, gal žinot, kada pavojingiau keliaut - nėštumo pradžioj ar gale. Jei nėštumas labai labai mažas - 1 ar 2 mėn., ar patartina keliaut. Ne skrist, o autobusu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama Agnė @ 2007 03 22, 14:35)
Sveikutės,

nroiu paklaust, gal žinot, kada pavojingiau keliaut - nėštumo pradžioj ar gale. Jei nėštumas labai labai mažas - 1 ar 2 mėn., ar patartina keliaut. Ne skrist, o autobusu? unsure.gif

Keliauti visada geriausia antram nestumo trimestre (nuo 4 men.). Bet nereiskia, kad kitu laiku kelioniu reiketu atsisakyti. Tai labai individualu, priklauso nuo sveikatos, savijautos. Geriausia pasitarti su savo gydytoja.
Atsakyti
Perskaiciau idemiai visa tema. Bet dar man neaisku keli dalykeliai. Mes planuojam kelione i Paryziu man bus 24 savaite mazdaug. neisivaizduoju koks bus pilvukas, bet nemanau, kad pasisleps jau. Neaisku man del tos pazymos jei reik nuo 27 savaites pazymos. Bet is kur jie gali zinot kelinta man savaite? Ar reik kazkokia pazyma issiimti koks nestumas. t.y. kiek laiko.
ir dar man idomu zinot kas blush2.gif Kaip ten tas dirzas segas ant pat pilvo gi g.gif
Ar nieko ten blogo negali atsitikti jei prasides visokios oro duobes? g.gif
Atsakyti
Sveiki, o aš būdama 18 savaičių keliavau į Egiptą, o dabar ruošiuosi gegužės pradžioje į Turkiją. Tikiuosi viskas bus gerai.
Atsakyti
Labai idomu butu suzinot daugiau technines informacijos, o ne kas kur keliavot ax.gif
Atsakyti