Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės į šiltus kraštus nėštumo metu

mes skrendam atgal namolia.........aplankem senelius 4u.gif siap kai skrydau pyrmyn biski leliukas spardesi daugiau,nei iprastai,bet tik del to,kad mazaij judejau,nes maniskis nemegsta leisti man tinginiauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2007 10 29, 21:06)
Cia tai naujiena... Ar tie vartai kenkia??? Pirma karta girdziu. Vaikstau per tuos vartus nieko negalvodama  g.gif . O kuo jie kenkia? Cia gi metalo detektorius, o ne rentgenas. O kaip teisindavotes apsaugai, kodel nenorite eiti per tuos vartus? Ar pareigunai sutikdavo, kad eitumete ne per tuos vartus? Kokiose salyse pareigunai sutinka praleisti be tokios apziuros???
g.gif Buciau labai dekinga uz atsakymus.

Aha, man irgi įdomu, kuo tie vartai ypatingi? g.gif
Prašome pasidalinti info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoshka @ 2007 12 18, 20:22)
Aha, man irgi įdomu, kuo tie vartai ypatingi?  g.gif
Prašome pasidalinti info smile.gif

Paskutiniame poste jau parasiau, kad susirinkau info- tai visiskas briedas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2007 12 20, 12:47)
Paskutiniame poste jau parasiau, kad susirinkau info- tai visiskas briedas.  smile.gif

Tai pasidalink ta info, manęs laukia kelionė.
Atsakyti
QUOTE(Benitta @ 2007 10 13, 16:31)
Tiesa, persedant Ciuriche, oro uosto darbuotojai niekaip nesuprato, kodel man pavojinga eiti per metalo detektoriaus vartus  doh.gif

Na, tai parašyk gi, kodėl pavojinga eiti per tuos vartus mastau.gif

alfa159, o tai kokios ten tos basnios apie tą metalo detektorių?
Man gi labai jau rūpi ax.gif
Atsakyti
mergaites, manau alfa159 norejo pasakyt, kad nesciuju baime del metalo detektoriaus vartu yra visiskai nepagrista moksliskai, tai labiau bobuciu gasdinimai ir musu nestuke.gif issigalvojimai, tai ne rentgenas mirksiukas.gif sie vartai neturi jokio poveikio nestuke.gif ir jos maziukui, tiesiog kaikiurios kaip as ir nebudama nescia jaudinuos eidama pro tuos vartus, nes amzinai koki dirza issivert uzmirstu, sunervina ta grustis, nepatenkinti laukiantys eiles, virsytas rankinis bagazas ir t.t. vienu zodziu-nebijokite 4u.gif pati esu su antru nestuke.gif ir nesijaudinu nei del vartu, nei del skrydzio, nes nestumas dar nedidelis, o su didesniu neskrisciau, nes pirmasis gime anksciau laiko, tai bijociau rizikuot (su pirmuoju neskraidziau nestuke.gif )
Atsakyti
QUOTE(laurin22 @ 2007 12 23, 16:07)
mergaites, manau alfa159 norejo pasakyt, kad nesciuju baime del metalo detektoriaus vartu yra visiskai nepagrista moksliskai, tai labiau bobuciu gasdinimai ir musu  nestuke.gif  issigalvojimai, tai ne rentgenas  mirksiukas.gif  sie vartai neturi jokio poveikio  nestuke.gif  ir jos maziukui, tiesiog kaikiurios kaip as ir nebudama nescia jaudinuos eidama pro tuos vartus, nes amzinai koki dirza issivert uzmirstu, sunervina ta grustis, nepatenkinti laukiantys eiles, virsytas rankinis bagazas ir t.t. vienu zodziu-nebijokite 4u.gif pati esu su antru  nestuke.gif  ir nesijaudinu nei del vartu, nei del skrydzio, nes nestumas dar nedidelis, o su didesniu neskrisciau, nes pirmasis gime anksciau laiko, tai bijociau rizikuot (su pirmuoju neskraidziau  nestuke.gif )

Žiūriu, gimdysi liepos mėnesį? O kada skrendi, kiek laiko jau bus? Nes man bus 25 savaitės, kai skrisiu. Bet tikiu, kad viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Suplanavom mes kelione, kai dar nezinojau,kad nestuke.gif , taigi pries pat kelione suzinojau dziugia naujiena, todel ir nespejau nulekti pas gydytoja. Kelione buvo labai ilga- 8val, po savaites grizom atgal. Tuomet buvo 6savaites. Nestumas nustojo vystytis bunant 8 savaitems verysad.gif . Taigi ir neaisku ar tai skrydzio pasekmes. Bet kita karta tikrai nerizikuociau ir neskrisciau.
Atsakyti
na pries kelias dienas skridone i lt ir atgal,tai nuskrendant lyg ir nieko,bet atgal tai labai jauciau nuovargy,lyg ir pykino,ir nugara pradejo skaudeti,na nepatiko man tas skrydis,ir dabar vel ant velyku skrisim,tikiuosi geriau bus,ir tikiuosi kad maziui mano viskas gerai.
Atsakyti
na, as 9 savaiciu budama skridau.. pavargau baisiai (4,30 val skrydzio) ir pykino.. Baisiai bijojau, kad ko nenutiktu maziukui, bet laime, mes jau islaukem 13 savaiciu 4u.gif
Atsakyti
as sridau nesia ir nieko. nors gyd nelabai norejo, bet mate kad sansu perkalbet ner biggrin.gif. ia manau kaip jauties, jei gerai skrisk, jei ne tai ne smile.gif 4u.gif
Atsakyti
man teko skristi bunant 10 saviaciu su dvynukais, dabar jau veliau neberizikuociau, nors ir butu galimybe, bet geriau jau pabusiu namie.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wedi: 07 sausio 2008 - 13:53