Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės į šiltus kraštus nėštumo metu

QUOTE(marinamal @ 2008 02 11, 14:09)
Laba diena,
Noreciau suzinoti kam teko keliauti nestumo metu ir kaip jus paveike skrydis.
Skrendam su vyru i Egipta kovo pradzioje. Pilvukui bus 19-20 savaiciu.  nestuke.gif Jauciuosi puikiai! thumbup.gif  Per visa nestuma ne karto nepykino, svorio beveik nepriaugau, sportuoju. Zodziu, viskas OK. Gydytoja keliauti leidzia, net sako, kad poilsis bus tik i nauda, tiesiog norejau suzinoti kokie jausmai jus lydejo skrydzio metu.
Aciu!

Toks pat jausmas kaip ir nenesciai smile.gif Skridau kokius 7 kartus per savo nestuma. Jokiu problemu neturejau. Patariu tik daug vandens gerti, kad skyscius palaikytumet ir pasivaiksciot, kad koju nesutrauktu meslungis. O siaip tik lengviau pavargdavau nuo pacio skrydzio.

Pavojingas skrydimas tuomet, jei turit problemu su kraujo kresejimu, nes tada lengvai susidaro trombai, kas gali buti pavojinga jums abiems.

Lektuvu kompanijos reikalauja medicinines pazymos, regis, nuo 24 savaites, kad galit skristi. Del viso pikto as paprasiau daktaro pazymos, kad nekiltu proble mirksiukas.gif mos isskristi. Pasidomekite avialiniju.

Manau, kad atostogos Jums i nauda! Ir dar i Egipta!! Gero skrydzio!!
Atsakyti
Na, aš irgi skridau į Egiptą, bet man tuo metu buvo gal 8ta savaitėlė... Sunkoka kelionė, nes skrydys apie 4,5 valandos... Ir pykino truputėlį.. Anksčiau nieko panašaus nejausdavau, na bet ir mano nėštumas ne iš lengvųjų.. O apie skrydžius temelė jau yra, paieškok, manau, šitą uždarys..
Atsakyti
QUOTE(marinamal @ 2008 02 11, 16:09)
Laba diena,
Skrendam su vyru i Egipta kovo pradzioje. Pilvukui bus 19-20 savaiciu.  nestuke.gif Jauciuosi puikiai! thumbup.gif  Per visa nestuma ne karto nepykino, svorio beveik nepriaugau, sportuoju. Zodziu, viskas OK. Gydytoja keliauti leidzia, net sako, kad poilsis bus tik i nauda, tiesiog norejau suzinoti kokie jausmai jus lydejo skrydzio metu.
Aciu!

As pries savaite grizau is Egipto, manau del skrydzio tikrai nereiketu pergyventi, labiau del kaitrios saules ir maisto, nuo kurio pakankamai legvai galima apsinuodyti. Mano gydytoja sake, kad skristi lektuvu nestukei yra saugiausia palyginus su kitomis transporto priemonemis! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marinamal @ 2008 02 11, 15:09)
Laba diena,
Aciu!

as pirma karta skridau budama 10 savaiciu ir viskas buvo thumbup.gif.tik man daktare patare jei pajussciau kad susitraukineja pilvas ar kaskas negerai isgert brndzio 50gr. nes brendis atpalaiduoja.ir kaip kaskuri jau rase dauk skysciu gerti. biggrin.gif
geru atostogu jum!
Atsakyti
QUOTE(marinamal @ 2008 02 11, 13:09)
Laba diena,
Aciu!

Labas,
as skridau kai pilveliui buvo 19 savaiciu. Labai bijojau, kad nepykintu, del visako buvau nusipirkus apyrankes nuo pykinimo, bet viskas buvo gerai smile.gif. Tik leidziantis kazkodel labai pradejo susitraukineti( nezinau kaip tiksliai ivardinti) gimda, oi nesaldu buvo ir baisu. Kita diena kaip tik buvau pas daktara ir klausiau del ko, sake jog greiciausiai siaip gimdos apsitraukimai, skrydis tam itakos neturi. Sekmes!
Atsakyti
labas.
as irgi ruosiuos skrist i maroka kovo pradzioj,bus 9 savaites,tai dar biski mazoka. Biski neramu kaip ten bus.O gal kuri tokioj padety kupranugariu bande jot,nors turbut ne i gera... o gal kur truputi po kalnus pasivaiksciot? (aisku nekopt i virsunes)
siaip pokolkas jauciuos puikiai,nei pykina,nei siaip kokiu pasaliniu reiskiniu,pamirstu kad kazkas cia su manim ir vyksta...
dekui uz pasidalijinmus,bus idomu suzinot. 4u.gif

to Ingule20: rasei,kad tokia tema jau buvo,kur ja rast? mat as cia dar visai naujoke blush2.gif

p.s. marinamal, minejai,kad sportuojai.Ka? Nes as kai klausiau ginek.,ar galima daryr namuose paprastus pratimukus-sulenkinet kojas,kilnot,kuriuos siaip darydavau,tai sake,geriau ne..
Atsakyti
Pakeliu temą šiek tiek aukščiau...
Atsakyti
marinamal, analogiška tema jau yra, joje apstu patarimų ir nuomonių. Gali ten info pasiieškoti, nes manau, kad šita tema bus uždaryta...
Atsakyti

p.s. marinamal, minejai,kad sportuojai.Ka? Nes as kai klausiau ginek.,ar galima daryr namuose paprastus pratimukus-sulenkinet kojas,kilnot,kuriuos siaip darydavau,tai sake,geriau ne..
[/quote]

Taip, sportuoju nes gydytoja leido. Pries nestuma 4 metus lankiau aerobika, jegos uzsiemimus (power lifting it t.t.), baseina, begiodavau po 5 km. Tai pastojus daktare patare tik sumazinti kruvi. Namuose pratimus daryti uzdraude, nes nezinia ar teisingai viska darysiu.....dabar tik i baseina vaikstau.
Atsakyti
na tai plaukioti ir man leido ax.gif

pamaciau ta kita tema tuo paciu klausimu,ji gi visai salia,keista kaip nepastebejau, bet gi buna... blush2.gif
Atsakyti
labs,
na as cia gal ne visai i tema,bet as labiau bijau ne skrydzio, o paciu atostogu,keliones,kaip ten seksis
as ruosiuos skrist i maroka kovo pradzioj,bus 9 savaites,tai dar biski mazoka. Biski neramu kaip ten bus.O gal kuri tokioj padety kupranugariu bande jot,nors turbut ne i gera... o gal kur truputi po kalnus pasivaiksciot? (aisku nekopt i virsunes)
siaip pokolkas jauciuos puikiai,nei pykina,nei siaip kokiu pasaliniu reiskiniu,pamirstu kad kazkas cia su manim ir vyksta...
dekui uz pasidalijinmus,bus idomu suzinot.
Atsakyti
Skraidziau nuo pirmo menesio iki 34 savaites. jokiu problemu. Tik paskutiki karta skrendant pasirupinau laiska is gydytojos, kad esu normali ir gimdyti anksciau laiko neplanuoju blink.gif
Atsakyti