Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės į šiltus kraštus nėštumo metu

Jei gydytojas leidžia vykti, tai matyt galima, bet aš asmeniškai nusprendžiau atsisakyti kelionių į egzotines ir ale egzotines šalis dėl savo ir leliuko saugumo.. vis gi man neramu dėl visokių smagybių ko gali pasigauti Egipte ar Turkijoje. Bet juk daug nestuke.gif keliauja ir viskas gerai smile.gif tiesiog pati to vengiu, man taip ramiau smile.gif nors 6-8 nėštumo savaites automobiliu keliavom po Čekiją-Slovkiją, laipiojau po kalnus ir nakvojom palapinėj, kai lauke buvo apie 11-13 šilumos.. blink.gif matyt jei lemta,kad kas nutiktų, tai ir nutiks..
Atsakyti
Per abu nėtumus vasarom pabuvojau Ispanijoje. Su antruoju- ir porą kartų. Tiesa, pykino, buvo ir silpnumų, tad degintis pačiai nebuvo jokio noro. O šiaip viskas buvo puiku. Šiemet grįžus į Lietuvos karščius iš Ispanijos 39 laipsnių vis tik Lietuvoje man buvo sunkiau tą karštį pakęsti. Ten - skraidžiau, o čia paslika gulėjau ax.gif
Atsakyti
Noriu patarimo, tikiuosi dar paskaitys kas nors sita tema, nes senokas jau ji aplankyta...
Nusipirkom rugpjuciui kelione i Egipta, dabar suzinojau, kad laukiuosi. Keliones metu bus 31-32sav. Ar kas esate keliavusi tokiu nestumu? Kokie patarimai?
Atsakyti
QUOTE(oncee @ 2012 03 03, 21:05)
Noriu patarimo, tikiuosi dar paskaitys kas nors sita tema, nes senokas jau ji aplankyta...
Nusipirkom rugpjuciui kelione i Egipta, dabar suzinojau, kad laukiuosi. Keliones metu bus 31-32sav. Ar kas esate keliavusi tokiu nestumu? Kokie patarimai?

Kiek zinau oro liniju bendroviu vidinese taisyklese yra parasyta iki keliu nestumo savaiciu jie priima keleives. Dazniausiai tai yra 28. Po 28 sav turi buti gydytojo pazyma leidzianti skristi, ir tai kazkur skaiciau, kad lektuvo personalas sprendzia ar leis jums skristi. As nerizikuociau... Pilvas jau turetu but didelis... nestuke.gif As 24 sav skrisiu uz menesio i Mallorka ir tai jaudinuos ar ileis i lektuva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oncee @ 2012 03 03, 21:05)

gali but bedu del skrydziu,o ir nezinia kaip pati tuo metu jausiesi,bet nemanau kad turesi noro kesti karscius 4u.gif
del karsciu tai as dziaugiuos kad kai man bus terminas pas mus jau bus ziema (as Brazilijoj gyvenu) nes dabar tai baigiu nublusti,nors tik ipusejau nestuma,bet kai lauke +40 ir svoris neauga,traukia prie zemes ir laukiu rudens,nes jei reiktu paskutiniais menesiais su pilvu tokius karscius kesti tai jauciu anksciau laiko pagimdyciau....
Atsakyti
Dar nezinodama kad nestuke.gif skridau i Egipta, buvo pati pradzia, pykino tai galvojau, kad apsinuodijau maistu ten... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oncee @ 2012 03 03, 22:05)

na tokiu laikotarpiu tikrai nepatariu skristi. visu pirma pats skrydis(kiekvienai nestukei atsiliepia skirtingai) visu antra neduok dieve ten prasides gimdymas, tai turesit daug problemu del vaiko parsivezimo i gimtaja sali. o ir ten rugpjuti bus lb kartsa ir nemanau, kad lb pasimegausit atostogomis su lipansciu ant nosies pilvuku blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Margout @ 2012 03 05, 11:11)
Kiek zinau oro liniju bendroviu vidinese taisyklese yra parasyta iki keliu nestumo savaiciu jie priima keleives. Dazniausiai tai yra 28. Po 28 sav turi buti gydytojo pazyma leidzianti skristi, ir tai kazkur skaiciau, kad lektuvo personalas sprendzia ar leis jums skristi. As nerizikuociau... Pilvas jau turetu but didelis... nestuke.gif  As 24 sav skrisiu uz menesio i Mallorka ir tai jaudinuos ar ileis i lektuva  ax.gif

taip parasyta, bet mazai kas ziuri. dar lb ziuri i nescios isvaizda taip sakant. jei 26sav turesit lb dideli pilva, tai gali kilti problemu su ileidimu i lektuva. o siaip kiek skraidziau nieks ten neziuri ar 26 ar 32 sav.
pirma karta pilvota skridau kai buvo 32sav nestumo ir nereikejo nei jokiu pazymu nei ka. ir niekam nerupejo kokia mano nestumo sav. gerai, kad atsirado maloniu vyriskos lyties atstovu kurie padejo nesioti tase ir lagamina biggrin.gif blush2.gif

o siaip del skrydziu pridursiu tik tiek, kad ne siaip sau nepatariama nestukems skraidyti. kiekvienai atsiliepia skirtingai, vienoms nieko nebuna, o kitoms buna siokiu tokiu nesklandumu, o treciai grupei buna blogai..
pati noreciau kur i siltus krastus nuskristi pailseti, bet palauksiu kol gims pagrandukas ir tada jau manau paliksiu abu vaikucius su mociute ir mes dviese su vyru bent savaitelei nusiplausim i siltus krastus:geda2: wub.gif o kai grisim, kad ispirkti kaltes jausma vesim vaikus i disney landa thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz jusu nuomone. Pradzioje visiskai nesijaudinau, bet Novaturui panaikinus musu pasirinkta kelione ir liepus rinktis kita laikotarpi (trukme) atsirado galimybe be nuostoliu atsisakyti atostogu. Su skaudancia sirdimi ju atsisakem, bet pradejes augti pilvelis (o vasara jis jau bus tikrai labai didelis) ta skauduli numalsino. Visgi tikrai 31sav Egiptas ne pats tinkamiausias. Tuo labiau, kad LT nera visiskai jokios galimybes apsidrausti papildomu darudimu del busimo vaikelio ir nestumo reikalu... tik paprastas kelioniu draudimas, kuris situ reikalu neapima. O gimdyti vietineje Egipto ligonineje neturejau jokio noro smile.gif

Del oro liniju draudimo skristi nuo kazkelintos savaites, tai mums kelioniu agentas sake, kad certeriniams skrydziams jie nelabai galioja, bet pazymos reikia jau nuo 24sav, o personalas gali ir "atsisakyti" priimti (nors teisininkai abejoja teisetumu tokio atsisakymo...).
Atsakyti
QUOTE(Margout @ 2012 03 05, 09:11)
Kiek zinau oro liniju bendroviu vidinese taisyklese yra parasyta iki keliu nestumo savaiciu jie priima keleives. Dazniausiai tai yra 28. Po 28 sav turi buti gydytojo pazyma leidzianti skristi, ir tai kazkur skaiciau, kad lektuvo personalas sprendzia ar leis jums skristi. As nerizikuociau... Pilvas jau turetu but didelis... nestuke.gif  As 24 sav skrisiu uz menesio i Mallorka ir tai jaudinuos ar ileis i lektuva  ax.gif

24 sav tai nedaug cia dar ir turi leisti skristi,o as tai i ltv skrisiu 28 sav tai sakysiu savo gyd kad man pazyma israsytu,neduok dieve mane dar neisleis paskui parskristi atgal g.gif
Atsakyti
mes irgi neuzilgo keliausim atostogu smile.gif man tada bus 18 sav, su pirmu nestumu nesiryzau keliauti atostogu g.gif tik gimdyti keliavau i LT 30 sav ir viskas buvo puiku ax.gif o vat su 2 ramiai keliausim atostogu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hegs: 23 balandžio 2012 - 20:49
QUOTE(hegs @ 2012 04 23, 19:42)
mes irgi neuzilgo keliausim atostogu smile.gif man tada bus 18 sav, su pirmu nestumu nesiryzau keliauti atostogu g.gif tik gimdyti keliavau i LT 30 sav ir viskas buvo puiku ax.gif  o vat su 2 ramiai keliausim atostogu  drinks_cheers.gif

o su lektuvu gal skridai 30 savaiciu ir jei taip ar prase pazyma kokia parodyti??
Atsakyti
QUOTE(zenzara @ 2012 04 25, 11:52)
o su lektuvu gal skridai 30 savaiciu ir jei taip ar prase pazyma kokia parodyti??

turejau as ta pazyma smile.gif bet niekas nieko neprase, per nelyg nesidemonstravau su tuo pilvu lotuliukas.gif bet ir taip buvo matyti kad ne 20 sav, skridau su rayners oro linijom jei butu idomu
Atsakyti