15 savaiciu skridau i egipta, ten tada buvo 30 silumos. Nieko nebuvo, jauciausi taip pat kaip ir LT,gal tik oras sausesnis, o siaip super

mes buvome 4 nestumo menesi ispanijoje...karstis buvo nezmoniskas...kelione pavyko puikiai...
keli minusiukai...pastovios mintys apie maista...ir reikejo pasisaugoti saules, nes ji kur kas kaitresne nei pas mus paprastai vasara net nesideginant
keli minusiukai...pastovios mintys apie maista...ir reikejo pasisaugoti saules, nes ji kur kas kaitresne nei pas mus paprastai vasara net nesideginant

As besilaukdama 7ta menesi (29sav) keliavau su vyru i Tenerife. Kadangi jauciausi puikiai, jokios baimes kelionei nebuvo. tik lektuvu skrendant tas 5,5val biski prailgo, nes nepatogu sedeti su pilvu, nelabai ten pasirangysi ant tos sedynes Nuvyke ten daug ir pesciom apvaiksciojom, ir masina issinuomave po kalnus davemes, ir maudemes vandenyne ir deginomes. Temperatura buvo vidutiniskai +25'C. Aisku beveik visada buvau su kepure nuo saules, o besidegindama ant pilvo uzsidedavau ranksluosti, gerdavau daug vandens. Kunas pajaucia, kada jau per silta, tuomet eidavau maudytis arba i pavesi. Viskas buvo kuo puikiausiai, grizom su siltais ispudziais
.
Manau, kad pati busimoji mamyte zino, ar gali sau leisti keliauti, jei gerai jauciasi - kodel gi ne.
P.S. As skridau is Danijos, bet oro uoste niekas neklause jokiu gydytoju leidimu ir net neklause kelinta savaite. Gal nepastebejo

Manau, kad pati busimoji mamyte zino, ar gali sau leisti keliauti, jei gerai jauciasi - kodel gi ne.
P.S. As skridau is Danijos, bet oro uoste niekas neklause jokiu gydytoju leidimu ir net neklause kelinta savaite. Gal nepastebejo

Skridau į Turkiją, kai mano pilvukui buvo 6 savaitės ir šiandien dėl to labai gailiuos
, kad galėčiau atsukti laiką atgal tikrai taip nesielgčiau. Gerai kai viskas gerai, bet deja ne visada taip būna...

Planavom geguzes pabaigoj su brangiausiuoju vaziuot porai savaiteliu i Sicilija. Tuo metu busiu 20 svaiciu nescia. Brangiausias labai pergyvena, kad bus per karta, kad labai privargsiu, kad pilveliui kas nutiks... net nori is viso kelione atsaukti!
Zodziu, jei kas turit patyrimo kelioniu i siltus krastus panasiu nestumo metu, buciau labai dekinga uz patarimus, komentarus....
Zodziu, jei kas turit patyrimo kelioniu i siltus krastus panasiu nestumo metu, buciau labai dekinga uz patarimus, komentarus....
QUOTE(smarty_978 @ 2010 04 27, 14:31)
Planavom geguzes pabaigoj su brangiausiuoju vaziuot porai savaiteliu i Sicilija. Tuo metu busiu 20 svaiciu nescia. Brangiausias labai pergyvena, kad bus per karta, kad labai privargsiu, kad pilveliui kas nutiks... net nori is viso kelione atsaukti!
Aš keliavau kovo mėn. su tėvais į Egiptą. Buvau 23 savaitės

Oro uoste jokių nuolaidų negavau, t.y nei vieta geresnė, žmonės vis tiek su lagaminais lipo ant galvų...eilės irgi neužleido ir t.t.
Teko iškęsti poros valandų stumdymąsi Egipto oro uoste ir pirmyn, ir atgal. Nuskridus atidžiau žiūrėjau ką valgau ir vengiau saulės, stengiausi neperkaisti - t.y. visą savaitę pragulinėjau prie baseino su knyga

Lėktuve irgi nieko nenutiko, lialius miegojo / spardėsi savu grafiku

Tad jei jautiesi gerai ir gydytojas leidžia - pirmyn, juk nieko nėra geriau tau ir lialiui kaip puikus poilsis su geromis emocijomis

Bet jei pati labai abejoji ir pergyvensi kiekvienam žingsnyje, geriau važiuokit į Druskininkus ar pajūrį

Dekui, freza80!
Siaip smalsu, kaip pati jauteisi siltam klimate? Nusijaute perdetas nuovargis?

QUOTE(smarty_978 @ 2010 04 27, 15:55)
Dekui, freza80!

Na, tuo metu jau buvo šilta - apie +30. Bet, kaip minėjau, ant saulės nebuvau (negalima perkaisti ir dėl pigmentinių dėmių

Beja, per tą savaitę labiau pažinau savo lialių - jo ritmą, pasikalbėdavom abu

Kaip buvo beveik 4 menesiu nestumas skridau i Turkija. Buvo pats vidurvasaris, todel karstis buvo didelis +30 ir daugiau. I jokias pavojingas ekskursijas, kur reiketu daug vaikscioti nevaziavom. Viesbuty pazaidziau stalo tenisa, pasivazinejau vandens motociklu. Deginausi ant atviros saulutes, tik pliko pilvuko ilgai nepalikdavau - biski padeginus pridengdavau balta skarele. Kepiau visas dienas sauluteje, maudziausi juroje ir viskas super- gerai pailsejau, pasportavau.
skridau i kreta budama nescia 16 savaiciu. tai labai jau tas karstis vargino, bet visa kita

Man buvo 18 savaiciu nestumo, kai su vyru keliavome i Egipta, i Sharm el Sheiha. Buvo kovas, temperatura 27-32 silumos, lengvas vejelis. Jauciasi nuostabiai, labai gerai pailsejau, man tikrai isejo i nauda, nes pabegau 10ciai dienu nuo labai labai stresinio darbo Lietuvoje. Grizau, jau buvo prasidejusi 20 sav. Aisku, rinkomes auksciausios klases viesbuti, tad jokiu problemu nebuvo nei su maistu, nei su vandeniu...Kelione poilsine, is siulomu pramogu visko atsisakem del nestumo, keliavome tik laivu, as is triju stoteliu vienoje net plaukiojau snorklinti, paziureti koralu, gydytoja buvo sakiusi, kad nesciai plaukiojimas is tiesu yra saugu.
Tad manau viskas priklauso nuo to, kaip jauciasi nestuke, kaip pataria gydytojas, kaip nestuke toleruoja pokycius laiko juostoje ir temperaturoje... Kai man nuolat salta, tai 27 -32 laispniai jokio diskomforto nesukele... Be to, kazkokia vidine nuojauta buvo, kad viska sbus gerai, nieko neatsitiks, taip ir buvo. Tad pasikliaukite savimi, kaip sako sirdis, jei abejojate, nieko neatsitiks jei kelione ir atidesite
Tad manau viskas priklauso nuo to, kaip jauciasi nestuke, kaip pataria gydytojas, kaip nestuke toleruoja pokycius laiko juostoje ir temperaturoje... Kai man nuolat salta, tai 27 -32 laispniai jokio diskomforto nesukele... Be to, kazkokia vidine nuojauta buvo, kad viska sbus gerai, nieko neatsitiks, taip ir buvo. Tad pasikliaukite savimi, kaip sako sirdis, jei abejojate, nieko neatsitiks jei kelione ir atidesite