Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip apsaugoti vaiko žandukus žiemą?

Aš tepu Babyconccole kremu, bet man labiau patinka vazelinas su vitaminais A ir D.
Atsakyti
Kai vaikelis buvo dar mazas norejau nusipirkti jam krema, kad nenusaltu zandukai ir nosyte, tuo metu vaistineja neradau, jie man rekomendavo, kad patepciau kokiu nors riebesniu krenu arba riebais, kaip dare musu mociutes. Dabar, kai vaikas paaugo, beveik nemiega lauke, o nori pazaisti su snegu, paziureti, kaip vaikai ciozia su rogemis, naudoju BEPANTEN tepala arba vazelina, bet jeigu lauke tikrai salta.
Atsakyti
Naudojam Jonson kremuką pasivaikščiojimams thumbup.gif
Atsakyti
mes tai tepam bepanten kremuku ir jokie salciai musu zandukam nebaisus:4u:
Atsakyti
o mes Sebamed,pflege+Schutz kremuku tepames kai salciau ar vejuota..bandziau ir pati, bet jau koks riebus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pliusiukas @ 2009 01 18, 19:29)
o kodel zinduku lauke negalima? juk kaip tik geriau, nes priesingu atveju kai vaikutis sukauja arba siaip issiziojes ziuri ka cia paragaut prigaudo salto oro  g.gif

Kap tik su čiulptuku vaikutis pritraukia daugiau šalto oro mirksiukas.gif

O kremą mes dabar naudojam "Exipial" 4u.gif
Atsakyti
Mes taip pat tepames "Exipial" smile.gif
Atsakyti
mes iki siol tepdavomes Essex kremuku. Bet neseniai atradau Faberlic formos vaikiska kremuka apsaugai nuo salto vejo ir blogo oro. Tikrai labai geras dalykas. Bet tik nuo kokiu 2 metuku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziute @ 2009 01 21, 23:33)
Mes taip pat tepames "Exipial" smile.gif

mes irgi situo, bet riebiu su migdolais.. as dar ir kojytes kartasis istepu, na zinoma cia namie, nes odyte labai jau sausa...
Atsakyti
As manau reikia but protingai ir nebut su vaiku visa diena per salcius. Nors kaip galima jei paciai salta, bet mes tepames abi veidukus sebamed ir gerai viskas nenusalom smile.gif
Atsakyti
Gerai yra Locobase tepalas, arba Bepanthen tas riebesnis.
Ir nepamiršti, kad vaiko termoreguliacija nėra brandi, be to-odelė mažiau riebalų išskiria, dar dažnai pas vaikus būna atopinis dermatitas ant žandų. Reziume- nuožvarbos atsiranda anksčiau , nei suaugusiems.
Atsakyti
Iki metu naudojome Essex riebu kaip vazelinas,o po to nusipirkome Hipp apsaugini krema.Visai neblogas smile.gif
Atsakyti