Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip apsaugoti vaiko žandukus žiemą?

QUOTE(Ilgaplauke @ 2009 02 06, 22:31)
Patepkit su CUTIVATE tepaliuku ir praeis,mums taip buvo mirksiukas.gif
o pas jus buvo irgi susale zandukai? g.gif nuo ko tas tepaliukas? ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplauke @ 2009 02 06, 23:31)
Patepkit su CUTIVATE tepaliuku ir praeis,mums taip buvo mirksiukas.gif

Ačiū, o tas tepaliukas ne receptinis?

Atsakyti
Labai geras yra weledos kremukas specialiai nuo salcio ir vejo thumbup.gif
Atsakyti
mes tai kai buvom dar mazos gal 4men. kazkaip pasalom zandukus, nes buvo labai dregna ir vejas ir iki siol saltuoju metu periodu vaikstom ruzavais zandukais.kai ateina pavasaris ir orai atsyla viskas susotvarko,o saltuoju periodu kadangi kasdien einam i lauka zandukai nors ir patepti parausta ir serpetoja kai tik kremo nelieka, jei dar ka uzvalgom is pieno produktu,tada isvis verysad.gif
naudojam sebamed
Atsakyti
Mes tepam kremuku 'cutibaza', gydytoja patare, tik reikia tept pries 15 min. Nes jeigu lauke minusine temperatura, tai zandukai gali pavirst ledukais, kadangi kremas nespes susigert unsure.gif
Atsakyti
Tik kelis kartus tepiau eiliniu vaikislu kremu Bubhen, kazkaip nelabai nusalam tuos zandus ax.gif .
Atsakyti
Mes zandukus tepam profilaktiskai kiekviena karta pries iseinant i lauka. Vaistineje perku Altermed, specialus vaikiskas kremas apsaugantis nuo salcio ir vejo, dar raso kad tai ziemos kremas ar pan. 4u.gif Kartais juo tepu ir siaip namie, nes pvz. nuo vandens kartais issauseja zandukai ir viskas labai greitai praeina. Tad kol kas juo visiskai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
mano vaikui serpetodavo ziema oda,tokiais plemukais,tai mes issigydem ir dabar pasitepam profilaktiskai eidami laukan su URIAGE kremu nuo salcio,jis nereceptinis,nepigus,bet tikrai mano vaikui labai padejo ir padeda 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi naudojam URIAGE ir esam labai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
as pirkau kremuka butent ziemai.Ir manosios jautri odele,o jis nealergizuoja.Aisku,brangokas,bet man jis labai patinka.Tik pavadinima pamirsau doh.gif Ismeciau dezute,o ant indelio nera doh.gif Tuoj surasiu-parasysiu blush2.gif
Atsakyti
Tepiau vaikisku kremuku Johnsons. smile.gif
Atsakyti
As tai tepu kremu Essex labai geras ir daktare sake, kad geras thumbup.gif
Atsakyti