Mėginsiu spėt pasiūti meškutį, pradėjau karpyti detales. Gal galite pasakyt kuriam puslapy buvo sukeltos nuorodos, apie sujungimus su metaliukais?
Aciu Zhuvycia, rulle uz pasidalinima savo patirtim
O kaip daro musu Im-bear ?
Oi, kokia juokinga veido israiska alyvuogiu megejo
Cia is pasitenkinimo matyt
White tea, maiseliukai
Kokio jie dydzio?

O kaip daro musu Im-bear ?

Oi, kokia juokinga veido israiska alyvuogiu megejo

White tea, maiseliukai

White tea, pauksciukas, jurginelis, dekui uz pagyras alyvuogiu megejui
Pauksciuk, man greiciau bus veliau kitame kompe paziureti ir vel ikelti, negu ieskoti
Veliau idesiu nuotrauka, ok?
Jurgineli, taip pat ir as darau - juk technologija vienoda visiems
Labutuliukas, Suomijoje niekada negyvenau ir beveik isitikinusi, kad ir negyvensiu

Pauksciuk, man greiciau bus veliau kitame kompe paziureti ir vel ikelti, negu ieskoti

Jurgineli, taip pat ir as darau - juk technologija vienoda visiems

Labutuliukas, Suomijoje niekada negyvenau ir beveik isitikinusi, kad ir negyvensiu

QUOTE(Im-bear @ 2009 02 06, 14:11)
Labutuliukas[/b], Suomijoje niekada negyvenau ir beveik isitikinusi, kad ir negyvensiu 

As tiesiog vis galvoju, kodel tu viena meski pavadinai Aurinko, t.y. Saule suomiskai

Im-bear man nėra skubu, dabar tik galvytę siuvu.
O jei mano meškiukas nelabai į meškiuką bus panašus, ar galėsiu rodyt?
QUOTE(Labutuliukas @ 2009 02 06, 15:43)
As tiesiog vis galvoju, kodel tu viena meski pavadinai Aurinko, t.y. Saule suomiskai
. O Olly, primine gana populiaru varda Olli (bet paskui supratau, kad tu cia link alyvuogiu nusukai
)

Aaaaa... O as jau pagalvojau, kad suomiu kalboje Olly kazka reiskia )))
Taip Olly - cia nuo alyvuogiu ))) O su Aurinko buvo taip - labai jis buvo i saulute panasus, bet Saulius jam netiko, tai ilindau i Google verteja ir per visas kalbas ziurejau kaip skamba "saule" - labiausiai suomiskas variantas patiko ir tiko )))
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 06, 15:57)
Im-bear man nėra skubu, dabar tik galvytę siuvu.
Galesi -galesi

Va - pakartosiu visiems kas pamirso:

Pas mane rinkinuke buvo įdėta veilokinės plokštelės, kurioj vietoje jas naudoti? Čia kaip paminkštinimas?
QUOTE(Im-bear @ 2009 02 06, 10:35)
Labas rytas
Merginos, paskubėkite, laiko liko visai nedaug - jau labai greitai Meilės diena ir Meilės meškiuko konkursas
O aš noriu truputuką pakelti jūsų nuotaikas savaitgaliui ir pristatyti jums alyvuogių megėją
OLLY

Merginos, paskubėkite, laiko liko visai nedaug - jau labai greitai Meilės diena ir Meilės meškiuko konkursas

O aš noriu truputuką pakelti jūsų nuotaikas savaitgaliui ir pristatyti jums alyvuogių megėją
OLLY
BEt sypsena

QUOTE(jurginelis @ 2009 02 06, 13:43)
Dėkui

QUOTE(Im-bear @ 2009 02 06, 16:02)
Aaaaa... O as jau pagalvojau, kad suomiu kalboje Olly kazka reiskia )))
Taip Olly - cia nuo alyvuogiu ))) O su Aurinko buvo taip - labai jis buvo i saulute panasus, bet Saulius jam netiko, tai ilindau i Google verteja ir per visas kalbas ziurejau kaip skamba "saule" - labiausiai suomiskas variantas patiko ir tiko )))
Galesi -galesi
Mano Olly siaip irgi i meskiuka nelabai panasus, bet gi vistiek meskiukas
Galesi -galesi

Mano meskiukas irgi visai nemeskiukas, bet jau siandien siunciu nuotraukas Im-bear.
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 02 06, 18:10)
Mano meskiukas irgi visai nemeskiukas, bet jau siandien siunciu nuotraukas Im-bear.
Tu kaip visuomet greituole. Maniskis tik sukirptas ir laukia kol uzbaigus lele pradesiu. Gal netgi spesiu

QUOTE(Labutuliukas @ 2009 02 06, 20:26)
Tu kaip visuomet greituole. Maniskis tik sukirptas ir laukia kol uzbaigus lele pradesiu. Gal netgi spesiu 

Jūs čia visus su tom lėlėm meškius išdavėt