Įkraunama...
Įkraunama...

Meilės meškiukai ne už kalnų :)

Mėginsiu spėt pasiūti meškutį, pradėjau karpyti detales. Gal galite pasakyt kuriam puslapy buvo sukeltos nuorodos, apie sujungimus su metaliukais?
Atsakyti
Aciu Zhuvycia, rulle uz pasidalinima savo patirtim 4u.gif
O kaip daro musu Im-bear ? blush2.gif
Oi, kokia juokinga veido israiska alyvuogiu megejo thumbup.gif Cia is pasitenkinimo matyt tongue.gif
White tea, maiseliukai thumbup.gif Kokio jie dydzio?
Atsakyti
White tea, pauksciukas, jurginelis, dekui uz pagyras alyvuogiu megejui 4u.gif

Pauksciuk, man greiciau bus veliau kitame kompe paziureti ir vel ikelti, negu ieskoti biggrin.gif Veliau idesiu nuotrauka, ok?

Jurgineli
, taip pat ir as darau - juk technologija vienoda visiems mirksiukas.gif

Labutuliukas
, Suomijoje niekada negyvenau ir beveik isitikinusi, kad ir negyvensiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 06 vasario 2009 - 14:12
QUOTE(Im-bear @ 2009 02 06, 14:11)
Labutuliukas[/b], Suomijoje niekada negyvenau ir beveik isitikinusi, kad ir negyvensiu  rolleyes.gif

As tiesiog vis galvoju, kodel tu viena meski pavadinai Aurinko, t.y. Saule suomiskai ax.gif . O Olly, primine gana populiaru varda Olli (bet paskui supratau, kad tu cia link alyvuogiu nusukai rolleyes.gif )
Atsakyti
Im-bear man nėra skubu, dabar tik galvytę siuvu.

O jei mano meškiukas nelabai į meškiuką bus panašus, ar galėsiu rodyt?

Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2009 02 06, 15:43)
As tiesiog vis galvoju, kodel tu viena meski pavadinai Aurinko, t.y. Saule suomiskai  ax.gif . O Olly, primine gana populiaru varda Olli (bet paskui supratau, kad tu cia link alyvuogiu nusukai  rolleyes.gif )

Aaaaa... O as jau pagalvojau, kad suomiu kalboje Olly kazka reiskia )))
Taip Olly - cia nuo alyvuogiu ))) O su Aurinko buvo taip - labai jis buvo i saulute panasus, bet Saulius jam netiko, tai ilindau i Google verteja ir per visas kalbas ziurejau kaip skamba "saule" - labiausiai suomiskas variantas patiko ir tiko )))

QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 06, 15:57)
Im-bear man nėra skubu, dabar tik galvytę siuvu.

O jei mano meškiukas nelabai į meškiuką bus panašus, ar galėsiu rodyt?

Galesi -galesi lotuliukas.gif Mano Olly siaip irgi i meskiuka nelabai panasus, bet gi vistiek meskiukas lotuliukas.gif

Va - pakartosiu visiems kas pamirso:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pas mane rinkinuke buvo įdėta veilokinės plokštelės, kurioj vietoje jas naudoti? Čia kaip paminkštinimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 06 vasario 2009 - 15:11
QUOTE(Im-bear @ 2009 02 06, 10:35)
Labas rytas  4u.gif

Merginos, paskubėkite, laiko liko visai nedaug - jau labai greitai Meilės diena ir Meilės meškiuko konkursas  wub.gif

O aš noriu truputuką pakelti jūsų nuotaikas savaitgaliui ir pristatyti jums alyvuogių megėją

OLLY

BEt sypsena wub.gif wub.gif wub.gif Buckis tokiam groziui oro_buckis.gif Ir kurejai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginelis @ 2009 02 06, 13:43)
White tea, maiseliukai thumbup.gif Kokio jie dydzio?

Dėkui smile.gif , 24x30
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 02 06, 16:02)
Aaaaa... O as jau pagalvojau, kad suomiu kalboje Olly kazka reiskia )))
Taip Olly - cia nuo alyvuogiu ))) O su Aurinko buvo taip - labai jis buvo i saulute panasus, bet Saulius jam netiko, tai ilindau i Google verteja ir per visas kalbas ziurejau kaip skamba "saule" - labiausiai suomiskas variantas patiko ir tiko )))
Galesi -galesi  lotuliukas.gif  Mano Olly siaip irgi i meskiuka nelabai panasus, bet gi vistiek meskiukas  lotuliukas.gif

Va - pakartosiu visiems kas pamirso:

Mano meskiukas irgi visai nemeskiukas, bet jau siandien siunciu nuotraukas Im-bear.
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 02 06, 18:10)
Mano meskiukas irgi visai nemeskiukas, bet jau siandien siunciu nuotraukas Im-bear.

Tu kaip visuomet greituole. Maniskis tik sukirptas ir laukia kol uzbaigus lele pradesiu. Gal netgi spesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2009 02 06, 20:26)
Tu kaip visuomet greituole. Maniskis tik sukirptas ir laukia kol uzbaigus lele pradesiu. Gal netgi spesiu  ax.gif

Jūs čia visus su tom lėlėm meškius išdavėt lotuliukas.gif
Atsakyti