Im-bear, o pirstukus Olly kaip darei?
Im-bear, kokia tu isradinga
Man ir i galva nebutu ateje taip rasti sugalvoto vardo atitikmeni kita kalba
Nesimato, kad kiaurai butu durta, o gal visai ir nereikia kiaurai? O gal as tik neiziuriu
O tas paduko viduriukas kaip padaromas? Ten kaip idubes taskelis. Ar ji irgi reikia kiaurai perdurti ir sutempti? Atsiprasau, jei kartojuos ir jau esat aptare visa tai, gal as praleidau
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 02 06, 19:48)
Aš neišdaviau, pasiuvau lėlę, kibau į meškį
Įsiuvau galvos klyną ir susiuvau šoną, kaip reikia apačią autvarkyti, kad galėčiau sujungti? Sudaigstyt ir užtraukti?
Aha, man ir iskilo klausimas, ar palikti pilvo sona nesusiuta kimsimui ir sarnyrams, ar reikia virsuj palikti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 02 06, 19:48)
O aš tai nei lėlės dar, nei meškio neturiu, bet visur dalyvauju
Kažko paskutiniu metu kyla man nauji norai ir netgi poreikiai išbandyti naujas veiklas
paukščiuk - tai nuotraukose ,kur Im-bear įdėjo, atrodo taip, kad į galvos vidų dedamas sujungimas , o skylė užtaisoma būtent taip-sudaigstoma ir užtraukiama, paliekami kyšantys metaliukų galai. BEt va kūnelyje dažniausiai gi parodyta, kad skylė paliekama kažkur šone, tai aš supratau, kad reikia tuos metaliukus atsargiai prakišti pro audinį ir iš vidaus uždėti diskelius, o metaliukų galus stipriai užraityti replytėmis. Skylę kūne gal galima yla atsargiai pradurti, kad nenutrūktų audinio siūlai, o tik prasiskleistų. Pati čia samprotauju, dar net nepabandžius
Gal Im-bear tiksliau paaiškins. Aną dieną buvom susitikusios, tai aiškinausi, kaip tuos sujungimus įdėti, kažin, ar teisingai supratau
Labas rytas suraitytas
ievuschka, visai suprantami tavo norai isbandyti kazka naujo. turbut visoms
taip buna
Vakar tyrinejau Im-bear idetas pamokeles, nuorodas, iskarpas apziurinejau, ir priejau isvada ,kad reikia daryti, kaip kad ievushka ir parase.
ievuschka, visai suprantami tavo norai isbandyti kazka naujo. turbut visoms
Vakar tyrinejau Im-bear idetas pamokeles, nuorodas, iskarpas apziurinejau, ir priejau isvada ,kad reikia daryti, kaip kad ievushka ir parase.
QUOTE(ievuschka @ 2009 02 07, 00:07)
paukščiuk - tai nuotraukose ,kur Im-bear įdėjo, atrodo taip, kad į galvos vidų dedamas sujungimas , o skylė užtaisoma būtent taip-sudaigstoma ir užtraukiama, paliekami kyšantys metaliukų galai. BEt va kūnelyje dažniausiai gi parodyta, kad skylė paliekama kažkur šone, tai aš supratau, kad reikia tuos metaliukus atsargiai prakišti pro audinį ir iš vidaus uždėti diskelius, o metaliukų galus stipriai užraityti replytėmis. Skylę kūne gal galima yla atsargiai pradurti, kad nenutrūktų audinio siūlai, o tik prasiskleistų. Pati čia samprotauju, dar net nepabandžius
Gal Im-bear tiksliau paaiškins. Aną dieną buvom susitikusios, tai aiškinausi, kaip tuos sujungimus įdėti, kažin, ar teisingai supratau
Mano meškio pilvuke nurodyta skylutė šone, bet ir viršus atviras lieka. O kaip užsiūt nenurodyta , tiksliau gal parašyta, bet aš angliškai nemoku
Jetus
šiandien eidama audinių parduotuvėj pro kailiukus, nesusilaikiau neiščiupinėjus
po to tik susilaikiau - gi aš nieko nesiūsiu
Sveikutės
Šian baigiau siūti savo meškiuką
. Be vyro pagalbos nebūčiau susitvarkiusi su metaliukais
Gaila kad šian stipriai apsiniaukę, negaliu gražiai nufotkinti
Šian baigiau siūti savo meškiuką
Gaila kad šian stipriai apsiniaukę, negaliu gražiai nufotkinti
Norėjau paklaust dėl nuotraukėlių, kelias galima siųsti? Gal šį kart po tris siunčiam, ar stipriai apsikraus forumas?
Sveikos,
aš taip pat vakar baigiau savo meškutį. Bet jau maniau, kad tikrai nespėsiu laiku
Vardą tik liko meškiukui parinkti
aš taip pat vakar baigiau savo meškutį. Bet jau maniau, kad tikrai nespėsiu laiku
o man atrodo šįkart aš nespėsiu
, skaičiuosiu balsus konkurso