QUOTE(Zhuvycia @ 2009 02 06, 19:48)
Jūs čia visus su tom lėlėm meškius išdavėt
O aš tai nei lėlės dar, nei meškio neturiu, bet visur dalyvauju

Bent jau pasiskelbus, kad dalyvauju... Meškiukas , tiesa, jau sukirptas, ir net kai kurios detalės susiūtos, net tekstilinių dažų nusipirkau tonavimui (nes akrilinius jau išbandžiau praeitą kartą-supratau, kad nelabai

). Taigi-pirmiausia iki Valentino dienos pasiųsiu Meilės meškutį, o tada dar liks laiko ir lėlei
Kažko paskutiniu metu kyla man nauji norai ir netgi poreikiai išbandyti naujas veiklas

Dar labai rankos niežti vieną dalykiuką padaryti, jau irgi medžiagas net susiveikiau,tik dar nepradėjau... Ir kas čia man?
paukščiuk - tai nuotraukose ,kur Im-bear įdėjo, atrodo taip, kad į galvos vidų dedamas sujungimas , o skylė užtaisoma būtent taip-sudaigstoma ir užtraukiama, paliekami kyšantys metaliukų galai. BEt va kūnelyje dažniausiai gi parodyta, kad skylė paliekama kažkur šone, tai aš supratau, kad reikia tuos metaliukus atsargiai prakišti pro audinį ir iš vidaus uždėti diskelius, o metaliukų galus stipriai užraityti replytėmis. Skylę kūne gal galima yla atsargiai pradurti, kad nenutrūktų audinio siūlai, o tik prasiskleistų. Pati čia samprotauju, dar net nepabandžius
Gal Im-bear tiksliau paaiškins. Aną dieną buvom susitikusios, tai aiškinausi, kaip tuos sujungimus įdėti, kažin, ar teisingai supratau