Įkraunama...
Įkraunama...

Meilės meškiukai ne už kalnų :)

Im-bear, kokia tu isradinga clap_1.gif Man ir i galva nebutu ateje taip rasti sugalvoto vardo atitikmeni kita kalba thumbup.gif
Im-bear, o pirstukus Olly kaip darei? blush2.gif Nesimato, kad kiaurai butu durta, o gal visai ir nereikia kiaurai? O gal as tik neiziuriu rolleyes.gif O tas paduko viduriukas kaip padaromas? Ten kaip idubes taskelis. Ar ji irgi reikia kiaurai perdurti ir sutempti? Atsiprasau, jei kartojuos ir jau esat aptare visa tai, gal as praleidau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 02 06, 19:48)
Jūs čia visus su tom lėlėm meškius išdavėt  lotuliukas.gif

Aš neišdaviau, pasiuvau lėlę, kibau į meškį cool.gif biggrin.gif

Įsiuvau galvos klyną ir susiuvau šoną, kaip reikia apačią autvarkyti, kad galėčiau sujungti? Sudaigstyt ir užtraukti? g.gif Taip pat ir su kūneliu? unsure.gif
Atsakyti
Aha, man ir iskilo klausimas, ar palikti pilvo sona nesusiuta kimsimui ir sarnyrams, ar reikia virsuj palikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 02 06, 19:48)
Jūs čia visus su tom lėlėm meškius išdavėt  lotuliukas.gif

O aš tai nei lėlės dar, nei meškio neturiu, bet visur dalyvauju lotuliukas.gif Bent jau pasiskelbus, kad dalyvauju... Meškiukas , tiesa, jau sukirptas, ir net kai kurios detalės susiūtos, net tekstilinių dažų nusipirkau tonavimui (nes akrilinius jau išbandžiau praeitą kartą-supratau, kad nelabai schmoll.gif ). Taigi-pirmiausia iki Valentino dienos pasiųsiu Meilės meškutį, o tada dar liks laiko ir lėlei mirksiukas.gif
Kažko paskutiniu metu kyla man nauji norai ir netgi poreikiai išbandyti naujas veiklas doh.gif Dar labai rankos niežti vieną dalykiuką padaryti, jau irgi medžiagas net susiveikiau,tik dar nepradėjau... Ir kas čia man? g.gif

paukščiuk - tai nuotraukose ,kur Im-bear įdėjo, atrodo taip, kad į galvos vidų dedamas sujungimas , o skylė užtaisoma būtent taip-sudaigstoma ir užtraukiama, paliekami kyšantys metaliukų galai. BEt va kūnelyje dažniausiai gi parodyta, kad skylė paliekama kažkur šone, tai aš supratau, kad reikia tuos metaliukus atsargiai prakišti pro audinį ir iš vidaus uždėti diskelius, o metaliukų galus stipriai užraityti replytėmis. Skylę kūne gal galima yla atsargiai pradurti, kad nenutrūktų audinio siūlai, o tik prasiskleistų. Pati čia samprotauju, dar net nepabandžius lotuliukas.gif
Gal Im-bear tiksliau paaiškins. Aną dieną buvom susitikusios, tai aiškinausi, kaip tuos sujungimus įdėti, kažin, ar teisingai supratau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 07 vasario 2009 - 00:08
Labas rytas suraitytas biggrin.gif 4u.gif
ievuschka, visai suprantami tavo norai isbandyti kazka naujo. turbut visoms nestuke.gif taip buna thumbup.gif
Vakar tyrinejau Im-bear idetas pamokeles, nuorodas, iskarpas apziurinejau, ir priejau isvada ,kad reikia daryti, kaip kad ievushka ir parase.
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2009 02 07, 00:07)

paukščiuk - tai nuotraukose ,kur Im-bear įdėjo, atrodo taip, kad į galvos vidų dedamas sujungimas , o skylė užtaisoma būtent taip-sudaigstoma ir užtraukiama, paliekami kyšantys metaliukų galai. BEt va kūnelyje dažniausiai gi parodyta, kad skylė paliekama kažkur šone, tai aš supratau, kad reikia tuos metaliukus atsargiai prakišti pro audinį ir iš vidaus uždėti diskelius, o metaliukų galus stipriai užraityti replytėmis. Skylę kūne gal galima yla atsargiai pradurti, kad nenutrūktų audinio siūlai, o tik prasiskleistų. Pati čia samprotauju, dar net nepabandžius  lotuliukas.gif
Gal Im-bear tiksliau paaiškins. Aną dieną buvom susitikusios, tai aiškinausi, kaip tuos sujungimus įdėti, kažin, ar teisingai supratau  g.gif

Mano meškio pilvuke nurodyta skylutė šone, bet ir viršus atviras lieka. O kaip užsiūt nenurodyta , tiksliau gal parašyta, bet aš angliškai nemoku blush2.gif . Tas niekis, susiūsiu, kaip sugalvosiu. Bet pasiguosiu blush2.gif , vakar su tokiu užsidegimu siūvau iki 2 val nakties. Susiuvau abi rankytes ir kojytes thumbup.gif . Kol galiausiai pamačiau, kad abi rankos kairiosios blink.gif blink.gif blink.gif Tai gerai, kad kailiuko liko, o delniuką reiks ardyti doh.gif
Atsakyti
Jetus doh.gif šiandien eidama audinių parduotuvėj pro kailiukus, nesusilaikiau neiščiupinėjus doh.gif lotuliukas.gif po to tik susilaikiau - gi aš nieko nesiūsiu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės

Šian baigiau siūti savo meškiuką clap.gif clap.gif biggrin.gif . Be vyro pagalbos nebūčiau susitvarkiusi su metaliukais unsure.gif

Gaila kad šian stipriai apsiniaukę, negaliu gražiai nufotkinti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 08 vasario 2009 - 12:27
Ziurekit, kokiu graziu radau pridarytu, ne tik meskiuku

http://www.wool-bulb.com/gallery.html

Atsakyti
Norėjau paklaust dėl nuotraukėlių, kelias galima siųsti? Gal šį kart po tris siunčiam, ar stipriai apsikraus forumas?
Atsakyti
Sveikos,
aš taip pat vakar baigiau savo meškutį. Bet jau maniau, kad tikrai nespėsiu laiku unsure.gif Vardą tik liko meškiukui parinkti rolleyes.gif
Atsakyti
o man atrodo šįkart aš nespėsiu blush2.gif , skaičiuosiu balsus konkurso biggrin.gif
Atsakyti