Įkraunama...
Įkraunama...

Meilės meškiukai ne už kalnų :)

Aš irgi baigiau, bet noriu sulaukti gražios dienos, kad nufotografuoti dienos šviesoje. O po kiek nuotraukų siųsti? ir kur siųsti? blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras! pagaliau prisedau prie kompo, nes paskutines dienos tai doh.gif Musu dantukai dygsta nelengvai, nakti keliames, o vakar isvis nemiegojom iki 3 nakties schmoll.gif Tai mano kailiukai guli nepaliesti... verysad.gif

[quote=paukščiukas,2009 02 06, 16:10]
Pas mane rinkinuke buvo įdėta veilokinės plokštelės, kurioj vietoje jas naudoti? Čia kaip paminkštinimas?
[/quote]
Pauksciuk, juk tu pirkai plastikinius sujungimus - apie kokius metaliukus sneki? Ar dar pati uzsakei? Ir neisivaizduoju kas ten per paminkstinimai, gal pafotkink?

[quote=borooze,2009 02 06, 16:58]
BEt sypsena Buckis tokiam groziui oro_buckis.gif Ir kurejai
[/quote]
Borooze, aciukas aciuks.gif

[quote=jurginelis,2009 02 06, 20:59]
Im-bear, o pirstukus Olly kaip darei? Nesimato, kad kiaurai butu durta, o gal visai ir nereikia kiaurai? O gal as tik neiziuriu rolleyes.gif O tas paduko viduriukas kaip padaromas? Ten kaip idubes taskelis. Ar ji irgi reikia kiaurai perdurti ir sutempti?
[/quote]
Pirstukus siuvau, duriant su adata kiaurai, cia gal toks tankus kailiukas, kad nieko nesimato ))) O ir tas viduriukas irgi daromas taip pat - duriant kiaurai, tiesiog su adata reikia imti didesni kampa duriant ax.gif

[quote=paukščiukas,2009 02 06, 23:16]
Įsiuvau galvos klyną ir susiuvau šoną, kaip reikia apačią autvarkyti, kad galėčiau sujungti? Sudaigstyt ir užtraukti? Taip pat ir su kūneliu?
[/quote]
Del galvos, tai jau ievuschka gerai isaiskino - idedi i galva sujungima, sudaigstai ir stipriai uztrauki, o kas su kunu - nesupratau. Pagal iskarpa kune skyle lieka nugaros vidurije, o ne sone. Ta skyle uzsiuvame pacioje pabaigoje (jau sutvarkius visus sanariukus ir prikimsus kuna) slapta siule.

[quote=jurginelis,2009 02 07, 00:24]
Aha, man ir iskilo klausimas, ar palikti pilvo sona nesusiuta kimsimui ir sarnyrams, ar reikia virsuj palikti
[/quote]
Virsuje galvos sanariukui padarome su yla tokia pacia skylute, kaip ir rankoms-kojoms mirksiukas.gif

[quote=ievuschka,2009 02 07, 01:07]
Kažko paskutiniu metu kyla man nauji norai ir netgi poreikiai išbandyti naujas veiklas Dar labai rankos niežti vieną dalykiuką padaryti, jau irgi medžiagas net susiveikiau,tik dar nepradėjau... Ir kas čia man?
[/quote]
ievuschka, taigi toks laikas, kad gali sau leisti daugiau laiko naujovem skirti )) As meskom butent per treciaji nestuma susirgau mirksiukas.gif

[quote=paukščiukas,2009 02 07, 11:32]
Bet pasiguosiu , vakar su tokiu užsidegimu siūvau iki 2 val nakties. Susiuvau abi rankytes ir kojytes . Kol galiausiai pamačiau, kad abi rankos kairiosios Tai gerai, kad kailiuko liko, o delniuką reiks ardyti
[/quote]
Oi ir man taip buvo panasiai.... Uzjauciu, bet dziaugiuosi, kad vis delto pabaigei meskiuka )))

[quote=paukščiukas,2009 02 08, 16:13]
Norėjau paklaust dėl nuotraukėlių, kelias galima siųsti? Gal šį kart po tris siunčiam, ar stipriai apsikraus forumas?
[/quote]
Manau, pilnai uzteks dvieju nuotrauku, didziausias sonas 500 pikseliu mirksiukas.gif

[quote=milka@,2009 02 08, 21:40]
Sveikos,
aš taip pat vakar baigiau savo meškutį. Bet jau maniau, kad tikrai nespėsiu laiku unsure.gif Vardą tik liko meškiukui parinkti rolleyes.gif
[/quote]
Puiku, laukiu nuotrauku )))

[quote=Naktibalda,2009 02 08, 22:04]
o man atrodo šįkart aš nespėsiu blush2.gif , skaičiuosiu balsus konkurso biggrin.gif
[/quote]
Naktibalda, vel busi mano padejeja mirksiukas.gif

[quote=belkaa,2009 02 08, 23:04]
Aš irgi baigiau, bet noriu sulaukti gražios dienos, kad nufotografuoti dienos šviesoje. O po kiek nuotraukų siųsti? ir kur siųsti? blush2.gif
[/quote]
Siunciam 2 nuotraukas, didziausias sonas - 500 pikseliu. Parasiau e-maila i AZ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 08 vasario 2009 - 23:24
Labas rytas

Didžiulis ačiū už visus atsakymus, o kulverstuko aš dar nesiuvau, laukia savo eilės. Tą paminkštimą klijavau iš blogosios pusės tarp sujungimų, tai labai gerai laikosi visos kūno dalys. Vienas liko, tai tuoj įkelsiu foto.

Gal galima e-mailą ir man į AŽ
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Priminkit iki kada reikia nuotraukas atsiusti g.gif , nes as tik dabar pradejau siuti ax.gif
Atsakyti
labukas visoms 4u.gif
pabaigiau ir as savo meskuti smile.gif tik nezinau ar jis panasus i meiles meskuti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nuotraukytes išsiunčiau, beliko laukti konkurso. O kada jis prasidės, 12d?
Atsakyti
Išsiunčiau ir aš savo meškiuką į konkursą biggrin.gif
Atsakyti
Na aš irgi pasiuvau meškiuką smile.gif Jis man patinka rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaites, siandien - paskutine nuotrauku atsiuntymo diena! Labai laukiu nauju Meiles meskiuku nuotrauku. 2 nuotraukas, didziausias sonas 500 pikseliu. Kam pritruksta keleta valandu pabaigti meskiuka - parasykite man i az. Rytoi mano princeses gimtadienis, tai visai neturesiu laiko konkursui, o 12 diena jau prasides balsavimas.
biggrin.gif
Atsakyti
Išsiunčiau karsta.gif
Atsakyti
As si karta praleisiu. Man ne keliu valandu, o dienu truksta lotuliukas.gif
Atsakyti
Fotografuoti balkone - labai salta lotuliukas.gif
Atsakyti