Įkraunama...
Įkraunama...

Meilės meškiukai ne už kalnų :)

Aš būsiu irgi kažką supainiojus doh.gif Kažkodėl galvojau, kad siunčiam iki12d. vakaro... Kadangi viską palieku paskutinei dienai, tai iki pabaigos man dar daug darbo. Va, ir prisilaksčiau doh.gif Kitais reikalasi užsiėmus buvau, o apie meškiuką visai pamiršau...
Na, gal dar spėsiu, lekiu siūti. Gal iki rytojaus pavyktų užbaigti g.gif

Matau-reikia rašyti Im-bear asmeninį pasiaiškinimą į až ax.gif
Atsakyti
Spesit, spesit irnesakyk.gif - naktis ilga smile.gif

O jei ką - pavasarinio meškiuko konkursą suorganizuosime smile.gif
Atsakyti
as su savo meska susipykau ir isvis nebesiunu. cia, kad nelauktumet foto be reikalo (:
Atsakyti
Swan, o ji ką, visą kamšalą suvalgė ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2009 02 10, 15:50)
Swan, o ji ką, visą kamšalą suvalgė ar kaip?

doh.gif doh.gif priminei. Man reikia kamsalo nusipirkti.
Atsakyti
O man ir pritruko keliu dienu blush2.gif Bet turiu nerodyta viena is to pacio dirbtinio kailio blush2.gif Turbut is karto bus aisku, kieno jis, tai nezinau ar verta ji siusti i si konkursa. Bet siaip darytas su didele meile wub.gif
Atsakyti
Jei jis niekam nerodytas, tai butinai siusk smile.gif foto į konkursą
Atsakyti
Kažkaip nelabai bus vykęs mūsų šis konkursas, kaip manot? g.gif Mažai konkursančių ir visos savo darbais nepatenkintos,,,
Atsakyti
viskas bus gerai, manau, kad visuomet dalyvaujant konkursuose truputi pritruksta laiko ir atrodo, kad dar kazka galima buvo padaryti geriau, uz tai ir atsiranda tas nepasitenkinimas cool.gif
as tai savo meskiu patenkinta tongue.gif tik jis nepanasus i meiles meskiuka, bet siutas su tikrai didele meile ir mylimam zmogui rolleyes.gif ir man jis labai mielas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norali: 10 vasario 2009 - 18:00
Pritariu norali drinks_cheers.gif
Manau, jog vis tiek bus 10-12 meškiukų smile.gif Ir svarbu, jog jie su meile siūti ir nebūtinai rausvi ar su širdelėmis irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 10 vasario 2009 - 18:33
QUOTE(norali @ 2009 02 10, 18:59)
viskas bus gerai, manau, kad visuomet dalyvaujant konkursuose truputi pritruksta laiko ir atrodo, kad dar kazka galima buvo padaryti geriau, uz tai ir atsiranda tas nepasitenkinimas cool.gif
as tai savo meskiu patenkinta tongue.gif tik jis nepanasus i meiles meskiuka, bet siutas su tikrai didele meile ir mylimam zmogui rolleyes.gif ir man jis labai mielas ax.gif

drinks_cheers.gif as ir savuoju patenkinta, nors ir ne siam konkursui siutas, bet su visom mintim, sirdim ir meile siutas man brangiam zmogui blush2.gif O ir kitu mergaiciu pasisakymus paskaicius supratau, kad visos patenkintos savais. Tik daug kam laiko pritruko.
Aciu, pauksciuk, uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
Aš jau svajoju apie naują mešką rolleyes.gif
Atsakyti