Ačiū už sveikatos palinkėjimus

, jos dabar tikrai reikia.. Aišku, labiausiai, kaip mama, tai bijau savo mažiuką apkrėst

, kuris pradėjo eiti į darželį ką tik čia, nors ir kalbos barjeras ir t.t., bet jam patinka, plius šventė pentadienį, tai saugau kuo labiau, nes įspėjo sūnelis mane

, kad labai verks, jei jo į darželį neįleis

, mat rytais gydytoja vaikus tikrina visus, privatus darželis, tai jau su gerkle raudona ar pan. neįeisi

..
QUOTE(white tea @ 2009 02 10, 21:37)
QUOTE(pilka @ 2009 02 10, 23:04)
labai smagią dovaną gavai
Išties džiaugiuosi

, antra maloni dovanos pusė ta, kad vyras pats surado

ir būtent pas ją, plius kadangi kursai savaitgalį, tai teko jam žvejybas paaukot, nes sūnelį pažiūrėt reikia...
QUOTE(ievuschka @ 2009 02 10, 22:55)
LT saulele- kaip tau pasisekė .. ir aš norėčiau tokios dovanos... O tai kelių dienų tie kursai? Man labai gražūs Džemos meškiukai

Tai jau teks tikrai ilgai ir vaizdingai pasakot, kai pabaigsi ir pasveiksi. Ir meškutį rodyt visais rakursais išfotkintą
Kursai tris savaitgalius bus, po dvi dienas, šeštadienį ir sekmadienį, gaunasi, kad meškiuką baigiu 22 dieną, o sekančią dieną mano gimtadienis, taip kad tikrai dovana bus
Smagu, kad pas Džemą buvo pora neparduotų meškiukų, tai galima iščiupinėt, plius yra kitų kūrėjų padovanotų jai, tai išvis įdomu. Dar patinka, kad "nepritempinėja" visų prie vienodos kokybės, jei ten kažkam kažkas kreiva gaunasi, ar pvz. koks kailis ne į tą pusę žiūri, tai padrąsina palikt, netaisyt, nes pabaigoj pademonstruos, kaip tokius dalykus ištaisyt

, papildomos pamokėlės gaunasi, nes siuvant ateityje vistiek visko pasitaikys

, ypač toms, kurios neturi siuvimo įgūdžių ir pan., tai kad netektų
"dviračio išradinėt" pamokins..
QUOTE(Im-bear @ 2009 02 10, 23:07)
Kokia dovana...... Noreciau ir as tokios - visos mergaites is rusu forumo, kas pas ja buvo, labai ja giria
tamstai tai nebent į
master class 
, čia pradinukams daugiau, aišku, kaip kiti sako, kartais verta nueit į kursus ir dėl kokio nors vieno sakinio, paslapčių atskleidimo ir t.t.
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 02 10, 23:30)
O tai ta Džema Kadž gyvena Maskvoje? Čia reikia eiti pas ją į kursus? Aš galvojau, kad pamokos okios nors virtualios
Aha, gyvena Maskvoje, ji juokiasi, kad geriausia būna žmonių reakcija, kai iš jos užsisakai medžiagas meškučių gaminimui, o ji pati atveža, tai apstulbsta žmonės

, kad ne kurjeris koks, o pati.. Čia pagrinde viską kurjeriai vežioja, paštu nesiunčia nieks...
QUOTE(rulle @ 2009 02 11, 09:07)
LT kaip tau faina, Greit jau busi visu rankdarbiu meistre
kad aš daug ką tik smalsumui patenkint pabandau

, ne viskas ir prilimpa , kartais nepagaunu cinkelio ir viskas, nesinori daugiau... Va lėles bandau gamint, bet nesigauna, ko noriu

, man kažkaip viskas sumažėja, miniatiūros gaunasi

, jei tik reikia ką daryt didesnio, tuoj proporcijas pametu... Tai va ir
"paškudinu" lėlių modeliną dabar gamindama visokius miniatiūrinius batukus, pirštinytes, vaisius, daržoves ir kitus niekučius...
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 02 11, 09:30)
Dedu į dėželę visus, bet po truputį bandau ir pardavinėti, žiūrėsiu, kaip seksis. Jau ir savo temelę skelbimuose atsidariau, tik dar nepatvirtinta, pakviesiu į svečius
Kaip smagu, kad bus daugiau meškiukų, vistiek stiliai skirtingi ir t.t., turbūt miniatiūrų bus
QUOTE(rulle @ 2009 02 11, 09:46)
Keista,kad siuvant pagal ta pacia iskarpa,vis kitokios meskos gaunasi.
Kazi nuo ko cia priklauso
Žinai, dabar siūnam iš vienodo kailiuko, iškarpos vienodos ir t.t., bet ir tai matosi, kad bus nevienodi.. Džema pasakojo, kad ji išvis neatpažįsta, kai kiti žmonės pagal jos iškarpas pasiuva, sako kiti "meškininkai" man dažnai sako per parodas: "va, pažiūrėk, kiek pagal tavo iškarpas meškų pasiūta", bet ji sako, kad aš tikrai neatpažįstu

, rodė gautas dovanų meškas pagal ją siūtas, nu rimtai, net nepanašu, kad ta pati iškarpa, nes dydis kitas, medžiagos.. Galų gale, turbūt ir meilės nevienodai įdedam